Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeMax
csendes tag
Sziasztok!
Az én kérdésem is hasonló lenne mint itt az első hozzászólóé.Röviden.Panel-2 egymás melletti szoba-vacak ajtó(nem üveges fa-vas keretbe) alul nagy réssel.MINDEN kis nesz meg a TV zaja tisztán áthallatszik .
Megoldást szeretnék rá mert a ludas szerintem egyértelműen az ajtó (szomszéd felé is ilyen vastagságú fal van és onnan semmi nem hallatszik át).
A lényeg hogy az ajtónak NEM KELL nyithatónak lennie.SŐT igazából a lyuk 'eltüntetésére' tennék tervezetet.
Amire én gondoltam: ajtó marad, a keretbe hangszigetelő kőzetgyapont vagy bármi és a keret külső peremére gipszkarton a réshez púrhab,kulcslyukba szintén.
Tegyük fel hogy a pénz nem számít mivel 2 m2-ről van szó. a LEGhatékonyabb megoldás érdekelne hogy egyáltalán jó úton járok-e.
Előre is köszönöm.
-
bk748
tag
Javaslom, a jó öreg téglát és használhatod az ablakot. Nagy buli és jól szigetel még a hideg ellen is véd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Old Death
senior tag
hogy jövök ki a szobából? ez mellékes
és minek akarsz kijönni? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
sztem a szivacs tökéletes.. v vegyél hangszigetelésű ajtót... bár a hang nem csak az ajtón keresztűl távozik... a falon is könnyen átmegy arra meg jó kis faburkolat, még szép is
szerk.: tanulok írnioldy
[Szerkesztve] -
nofi
addikt
szal a többi fórumot átolvastam, de az konkrétan falra vonatkozik...szal ez egy fa ajtó
és nem bír el pl gipszkartont... és egy jól hangszigetelt üveggel mit csináljak??? hogy jövök ki a szobából?
-
Old Death
senior tag
ajánlott olvasmány: Bővebben: link
többi hangszigeteléses topic:Bővebben: link
szerk.: hupsz most nézem, h az első link az gép hangszigetelése, de az anyagok attól még jók lehetnek
CODE]oldy[/CODE]
[Szerkesztve] -
nofi
addikt
a következő problémám lenne: egy fa ajtót szeretnék hangszigetelni, mer a szomszéd szobában már utálnak
ha esetleg van 5letetek mit lehetne az ajtóra tapasztani h a legkevésbé eressze át a zajokat plíz osszátok meg velem
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
és minek akarsz kijönni?
és nem bír el pl gipszkartont... és egy jól hangszigetelt üveggel mit csináljak??? hogy jövök ki a szobából?