Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
CD-n van +, echte original cucc, én azt hittem csak 1 patchet tölt le, és elmentem ebédelni, aztán, mita visszaérek, letöltötte a full gamét
és akkor hagy kell csinálni mésik Steames cuccoknál, hogy ne lőcsék le magukat csak úgy? Mert próbáltam úgy is, h HL-ből patchet letölteni, de nem volt hajlandó
[Szerkesztve] -
Ptech
addikt
Nem akartan emiatt új totyikot nyitni, így kérdeznék egy lehet hogy nagy hülyeséget.
Megvettem még jó régen a HL-Generationt 3 CD-n(HL+Opforce+CS+Richochet+Blue Shift...)
Nemrég költöztünk, meglett az ADSL, így neten is ki akaram próbálni. Steam kliens letölt, account bereggel, OK. De ezután UPDATE-eli magát, ami annyit tett, hogy letöltötte az egész HL-t. Nem lehet ezt egy sima peccsel +oldani, és nem letölteni az egész gémet? Biztos és vok a n00b, de nem vágom a témát..vki help, plz. -
V.ki
aktív tag
Aszonnya ez a key már regisztrálva van
-
HolloW
senior tag
Nem értem hol hallottad ez a sületlenséget
Letöltöd az online klienst. >> Bővebben: link
Telepíted.
Csinálsz egy accountot és beregeled az eredeti cd keyed. Bővebben: link -
V.ki
aktív tag
Elnézést,hogy régi topicot hozok fel,nem volt képem újat nyitni.
Naszóval.Half-Life 1 felpakol,teljesen.Igenám,de itt jön a gond.Indítanám,videók(sierre,csővel a fejében csórikám) lepörögnek,aztán játék indítása,és elkezd kaffogni,hogy nem eredeti a CD.Pedig eredeti,7k-ért vettem.W98 alatt ment,aztán most XP(SP2) alatt az Istennek sem akarja eredetinek venni a CD-t. -
Zsöpapa
tag
OK, köszi szépen
-
Zsöpapa
tag
Tudom, persze. De az nem baj, hogy 2 gépre(az övére + az ittenire, amin majd játszik) is ugyanazzal a kóddal van telepítve? Persze nem egy időben játszanánk azonos kóddal.
[Szerkesztve] -
Zsöpapa
tag
Sziasztok!
Lenne egy számomra fontos kérdésem. Alaphelyzet: van 1megabites net, 2 gép routeren keresztül összecsatlakoztatva, 1-1 db eredeti Half Life 1 nekem is + a barátomnak is. Otthonról nyomjuk ezerrel a CS-t. Most azt szeretnénk csinálni, hogy Ő eljön ide hozzánk és egyszerre játszunk a CS-vel 2 gépen. Kérdés: ezt meg lehet oldani valahogy anélkül, hogy kidobjanak minket több kód használata miatt? Tehát az én gépemen alapban rajta a Half Life azzal a kóddal amit kaptam hozzá. A barátomnál úgyszintén. A másik gépre akkor az Ő kódjával kellene telepíteni a progit? Hogy van ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- OLED TV topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.400-12.700 MBs - Eladó!
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest