- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz Apophis #2884 üzenetére
Jajj, már megint itt vagyok vitázni...
Hát, a doom 3-nak a környezeti textúrái még mindig nem tudom, hogy hol szépek, viszont maguk a környezeti modellek szépek. De a textúrák néhol 10*10-es felbontása azért 2004-es játéknál high grafikán nem túl jó...
A HL2-es textúrák highon meg nem rosszak szerintem. Csak ott biza 1 giga ram alatt csak swappelést láthat az ember.
Most az MPCM-ben amúgy pont vannak ilyen kiemelt részek, ahol az engine képességekről van szó FC, Doom, HL2, PKOOH viszonylatban.
Namost, a HL2-ből olyan képeket mutatnak, ahol az örökkén távoli falak textúrái vannak. Na, azok néhol tényleg csúnyácskák, csak ekkor a játékban éppen a vizen kell szálguldozni, ami azért khm... A viz miatt sokkal érdekesebb, mintsem az ezer mérföldre lévő dolgok figyelése...
Doom III-ban meg a 10x10-es textúrák ott viritanak az arcodban.I am having fun staying poor.
-
Dilikutya
félisten
válasz Apophis #2884 üzenetére
Nálam valahogy nem sokat számított a sok belső tér, szarabbul ment sokkal, mint a HL2 a külterületeken. Csak tudnám, honnan tudod, mire képes a D3 fizikája.... Szerintem a HL2-ben abszolút rendben volt a környezet is... én ledöbbentem, hogy az elég combos gépigényhez relativen gyér látvány társult... ilyenkor az sem vigasztal, hogy többre képes, mert a játékban én nem látok belőle semmi kézzelfoghatót. Én csak azt láttam, hogy tetűlassan fut ugyanolyan beállítások mellett, és ocsmányak a környezet textúrái közelről nézve. Messziről még kinéznek úgyahogy, de a lassúság így is megbocsáthatatlan.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest