- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Magisk
Aktív témák
-
Töki
tag
Nem kötekedésből kérdezem, de érdekelne, hogy azért gondolod a legjobb, mert ezt az egyet ismered, és bevállt, vagy PCguru vagy és vágod a témát? :)
tildy:
Ha linuxra célzol, akkor tervezem, a dolgot, de sajnos még az oprendszer kiválasztásáig és telepítéségi se jutottam el, nemhogy linux+tűzfal. -
Töki
tag
Sziasztok! A problémám az, hogy elég valószínű, hogy egy hacker szórakozik velem, (átnevez, helyez fájlokat, töröl ezt azt, jelszóval véd le dolgokat stb.). Letöltöttem a Kerio tűzfalat, de nem tudom, hogy kell jól beállítani, ezért szeretném, ha valaki segítene ebben, vagy adna egy jó linket, s akkor utána nézek a dolognak. Most telepítettem újra a gépet, de még mindig nem oldódott meg a probléma, mert valszeg ahogy netre lépek, ő is megjelenik. Egyáltalán be lehet állítani a tűzfalat anélkül, hogy az internetre csatlakoznék?
Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Steam Deck
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- One mobilszolgáltatások
- Audacity - hangszerkesztés
- Milyen videókártyát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest