- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
én ezt kicsit árnyaltabban látom, bár a felvetést értem. :)
egy horn és egy orbán, főleg ez utóbbi médiábannemszereplése okán, és főleg ez előbbi cölöpökön-álló (bár iszapból kikukucskáló..) ''naés?'' kaliberű érvelése kapcsán én egyikőjüket sem mondanám közéleti centiméternek..
egy-egy újságíró, politológus alkalmasint sokkal jobb szempontokat fogalmaz meg, mint egy-egy ilyen -fent emlegetett- intézmény: a baloldali mauzóleum (kripta?) és a jobboldali fő-arc.. persze nem mindig, elég ha csak a viktor két választási forduló közti ténykedését nézi az ember..
nyilván az igazság nem jobboldali (politikailag), de nem is balos.. ő csak úgy van, leszarva mindenkit, lavírozva a vagdalkozások és mellébeszélések szküllái és karübdiszei közt.. ám imho vannak olyan ismérvek, amiket nem lehet kifordítani, amelyek jól látszódnak, és hiába mondja őket lendvai ildikó 5cps-sel, akkor sem félreérthetők, elhazudhatók.. ezekből volt már itt néhány korábban, lejjebb.. (ugye hwsw? :) )
Aktív témák
- OLED TV topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest