Aktív témák

• rog

addikt

válasz keopsz #405 üzenetére

:)
    viszont az ember abba a moziba megy mint a masik, ugyanarra a filmre. csak epp nem azt a filmet latja, hanem azt amit elkepzeltek neki.
    en is kiabaltam emberekkel, hogy wake up neo!!! de aztan rajottem, hogy amit en mondok az a horn gyula szovege, o talalta ki. amit meg a haverom az az orbane.
    o a mn-t olvasta en meg a 168 orat. a nezeteink nem a sajatjaink voltak. csak nem vettuk eszre.
    azota en nem olvasok se 168orat, se mancsot (nevetsegesen elfogult mindegyik)
    de o meg mindig Pilhalt lobogtatva ervel. szomoru.
    ahogy hobo mondta: ''elvesztettem egy igaz baratot'' persze igazabol o vesztett el engem, en meg mindig a baratomnak tartom. talan egyszer o is rajon hogy mirol szol a tortenet igazabol.. vagy mirol kene szolnia vegre.
    (jaj ne erts felre nem azt mondom hogy en mar rajottem!! ugyan! dehogy.. nem gondolom egy percig se hogy en fingottam az igazsagot, csak szarul fejezem ki magam folyton igy irasban.. ennyi. :) )

szoval a lenyeg, hogy o es en meg mindig ugyanaz a ket srac vagyunk akik voltunk. es csak ez a fontos.

eh. nala se jott be ez a duma.. hagyjuk inkabb :(

Aktív témák