Új hozzászólás Aktív témák
-
efge
aktív tag
ez vajon mi lehet?
239.255.255.250:port 1900
svchost.exe
ki akar menni a netre... -
ffodi
veterán
hi!
Ilyen volt már nekem is!
Akkor jön elő, ha (véletlen) letiltod az internethez való hozzáférési jogát a böngészőnek!
Próba: A zoneAlarm menüjében be lehet állítani, hogy blokkolja-e a progikat, ahol benn van a böngésző onnan szedd ki, majd ha megint megkérdezi, akor engedéjezd! -
Antonio
senior tag
üdv.
egy láma kérdés, nem vagyok nagyon otthon az ilyen témákban, de tegnap felraktam ZoneAlarm-ot (+ symantecet), (gondolom valamire csak jó) , de ha bekapcsolom nem megy a netem(telefonvolnalas) azaz a vonal él de semilyen oldal nem jön be ?? ... mit kell hol beállítani
lehetőleg egyszerűen magyarázzátok ha tudjátok mi lehet a megoldás ...
kösz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Macbook White 13" unibody
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest