Aktív témák
-
Loretto
veterán
alaplap csipogás is megoldódott.
-
Loretto
veterán
-
-
Loretto
veterán
emberek.megszüntettem a zaj forrását ami a következőképpen történt.kihuztam az audio kábelt a deszkából,és láss csodát csend lett mint a temetőben.tehát ez volt a ludas.de miért?szar a kábel?mert azért jo lenne ha lenne ilyen nemde?:))szal megtörhetett a zsineg vagy mi?
-
Loretto
veterán
hát szomorú vagyok.megprobálom más oprendszer alatt is.minden dolgot kiprobálok.
-
Loretto
veterán
ha esteleg pci-s karival is gáz lesz akkor a deszka a bünös?a hifit kilőném.
-
speedyo
csendes tag
Csak egy érdekesség! Nekem már csinálta ugyanezt SB live hangkártyával is, de egyszercsak abbahagyta (???). Most pedig van egy 5.1-es fülhallgatóm, aminek saját erősítője van, ami ha az USB-ről kapja az áramot, ismét kijön a búgó hang, ha viszont rendesen a 220-ról, akkor teljesen jó. Nem lehet hogy mégiscsak valami földeléses gond van? :F
-
Notes
senior tag
Ugyanez volt nekem is (P4PE, SoundMax) Win98 után átálltam XP-re és megszűnt a zúgás. Nem tudom mi az összefüggés, de örülök, hogy jó, mert nagyon idegesítő volt.
-
Jester.c
aktív tag
Nálam anno a CD player volt a bűnös. Ha van Hangkábeled a cd és a hangk között, az elég sok zörejt felvehet a gépből.
-
Loretto
veterán
azért még várom az épító jellegű hozzászolásokat,ha vkinek még eszébe jutott vmi.
-
Gamespy™
tag
az alaplapi hk a hiba!
nekem is csinálta, kicseréltem sb live!-ra
és azóta jó
majdnem minden alaplapi hangcuccnál nagy az áthallás -
wildrain
addikt
Nekem a vinyó addig csicsergett bele a hangkártyába (szintén asus, szintén alaplapi hang), amíg le nem húztam a speakert az alaplapról. Azóta kussol. Ja, és egy passzoló driver tényleg nem árt, tesómnak összeszerelés után szintén zörgött, aztán mikor telepítettem a drivert, megszűnt. Az egér zörgése meg gyakran tényleg azért van, mert közel van a vezeték a hangszóróhoz, vagy annak kábeléhez.
-
Sidaries
őstag
Egyik haveromnak is ez volt a problémája. Rendkívül egyszerűen megoldottuk. Az egér zsinórját elhúztuk a hangfala elől kb. 20 centire. Azóta semmi gond. :D
-
Loretto
veterán
válasz
Don Vittorio #13 üzenetére
pedig nem lenne rossz ha valami isteni szikra foyltán ujra emékeznél.ha mégis akkor lécci dobd be ide.
-
LordX
veterán
Khm..
www.asus.com -> Motherboards -> P4S800 -> specification: ''ADI AD1980 SoundMAX 6-channel CODEC''
Tehát NEM Realtek kódek, hanem Analog Devices. Ennek nincs referencia-drivere, az ASUS drivert ([L]http://www.asus.it/support/download/item.aspx?ModelName=P4S800[/L]) kell használnod hozzá..
Ha nem szűnik meg az áthallás ezzel sem, akkor szerezz egy diszkrét hangkártyát.. -
Loretto
veterán
UP!
-
Loretto
veterán
azóta volt egy rendszer reinstal de nyista.
-
Loretto
veterán
egyéb tipp.probáljuk meg feltételezni hogy nem a hangkari a rossz.
-
LordX
veterán
Jaja, ott..
Vagy meglesed, hogy van-e egy olyan chip a lapon, amire az van írva, hogy Realtek ALC650/ALC/655/ALCxxx
De ha megmondod milyen lap, 10 percen belül ki tudom deríteni, milyen kódek :) De te is, a google a barátod :)
Realteken kívűl még a C-Media (bár ez APU-val szokott lenni), Via, Intel kódeket láttam már alaplapon, bár ezek nem szoktak szenvedni ettől a hibajelenségtől. -
Loretto
veterán
ac 97 driver?soundmax van.
-
Lala6
őstag
TV tuner nincs a gépben(PCTV)?
-
Loretto
veterán
A mai napon a következő problémával akadt dolgom.hazajöttem barátnőmtől gép bekapcs és felnyomtam a colin4 demoját.aztán miután abba hagytam 1-2 cd-t tettem hdd-re.másolás közben ütötte meg a fülemet a zaj,miszerint folyamatosan mély dorombolást hallok.azt hittem a hdd de ennyire nem szabadna.majd hifi kikapcs nincs semmi hang.hopp akkor vmi más a hiba.hifi be másolás stop, csend.egér mozdít hangok.hű mondom ez egyre cifrább.minden mozdulatlanul volt most szagatottan jön a hang.ekkor vettem észre hogy amikor aprókat moccan a vinyo jön bugás.
kérdésem miért lehetett ez?(nem hinném hogy a colintól:))
ja asus p4s800 alaplap
a4tech egér
seagate 7200.7 hdd(st381100a)
integra hangkarit használom.vezetékek okék nem gerjedt eddig semmi szal nem tudom mi a hiba, illetve én a hangkarira gyanaxom.
ha valaki járt igy vagy sejti a hibát kérem ossza meg velem tapasztalatát infoját.
kössz remélem nem voltam hosszú tulzottan
Aktív témák
Hirdetés
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged