Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Autrix
újonc
Szia!
Van egy Lidl-ből vásárolt fehér színű fejhallgatón - szépen ki is van párnázva a fejpántja... most megtört benne a kábel, nem először, de ez esetben ott, ahol magával a fülessel találkozik. Szerinted lehet vele kezdeni valamit? Ki lehet cserélni a kábelét? Vagy akkor a hangzás is egészen megváltozna? (Mondjuk ez az utolsó teljesen mindegy, csak anyuék haragszanak, mert kéthetente beadja a kulcsot...) -
cebulba
csendes tag
Én fémkeresőhöz használom és ott mindegy hogy milyen a minőség,az a lényeg hogy csipogjon
Viszont talááltam itthon toldásnak szerelt kis jackes vezetéket,ami zománcozott vezetékű,de azt megoldottam forrasztásnál , fiszont a füles belsejében le jött két ér és most azért nem szól.Ha raknék fel képet a füles belsejéről akkor meg lehetne állapítani hogy hová megy az a két ér ami lejött?Ez egy régi faist austria márkájú füles,állítható hangerővel és stereo/mono kapcsolóval.
-
Lmh
őstag
Hali! Köszi a választ!
Azt kifelejtettem, hogy csak bizonyos basszus hangnál csinálja. Előre elnézést kérek a buta kérdésekért, de ha tegyük fel egyáltalán szét tudom normálisan szedni, és még vkivel be is tudom szereltetni egy ilyen Roccat Kave-ba csak úgy vehetek egy hangszorot? Ezek az 5.1-es fülesek nem több pici hangszóróból állnak?
Továbbá, ha tegyük fel veszek bele minőségibb hangszórót és be is szerelem, nem lesz teljesen más a hangzása, mint a másik fülemben ( ez nem lenne talán még zavaróbb mint ez a kis basszussercegés) ?
Egyébként a szétüvöltetés jó diagnózis lehet, sokszor használtam totál full hangerőnElőre is köszi
-
Heló!
Arra van ötleted, hogy a szétszdhetetlen füleseket mivel/hogyan lehet szétszedni?
Van egy pár minőségi alu házas fülesem, amin elég rossz minőségű a kábel, és jobbra cserélném.
A forrasztásos része nem probléma, a neheze az, hogy nem merem szétszedni, mert félek, hogy van a külső részben, vagy magában a hangszóróban teszek kárt...
Jártam már úgy, hogy a szétszedéskor, ahol szétnílt a füles, az egyik rész magával vitte a membránt, miközben a mágnes maradt a másik félben...Alternatív megoldás az, hogy a kábel elágazásnál toldom meg, de nincs ötletem arra, hogy az az elágazás utána is gyárinak nézzen ki.
Gondolom, vagy valami mini műanyag tokra lenne szükségem, vagy valami esztétikus zsugorcsőre, de utóbbiról nem tudom elképzelni, hogy mechanikailag is strapabíró legyen...Bármi ötlet jól jön!
Köszi!
-
toM517
aktív tag
Szia
Segitsegedet kernem egy fulhallgato megjavitasahoz...ujra kene kabeleznem, csak fogalmam sincs hogyan fogjak hozza...
Hogy tavolitom el, de foleg hogy kotom be az uj kabelt ugy, mint ahog a jelenlegi is van? Tehat nem szeretnek szigszalagozni meg zsugorcsovezniGyari javitast szeretnek elvegezni.
Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest