- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Autrix
újonc
Szia!
Van egy Lidl-ből vásárolt fehér színű fejhallgatón - szépen ki is van párnázva a fejpántja... most megtört benne a kábel, nem először, de ez esetben ott, ahol magával a fülessel találkozik. Szerinted lehet vele kezdeni valamit? Ki lehet cserélni a kábelét? Vagy akkor a hangzás is egészen megváltozna? (Mondjuk ez az utolsó teljesen mindegy, csak anyuék haragszanak, mert kéthetente beadja a kulcsot...) -
cebulba
csendes tag
Én fémkeresőhöz használom és ott mindegy hogy milyen a minőség,az a lényeg hogy csipogjon
Viszont talááltam itthon toldásnak szerelt kis jackes vezetéket,ami zománcozott vezetékű,de azt megoldottam forrasztásnál , fiszont a füles belsejében le jött két ér és most azért nem szól.Ha raknék fel képet a füles belsejéről akkor meg lehetne állapítani hogy hová megy az a két ér ami lejött?Ez egy régi faist austria márkájú füles,állítható hangerővel és stereo/mono kapcsolóval.
-
Lmh
őstag
Hali! Köszi a választ!
Azt kifelejtettem, hogy csak bizonyos basszus hangnál csinálja. Előre elnézést kérek a buta kérdésekért, de ha tegyük fel egyáltalán szét tudom normálisan szedni, és még vkivel be is tudom szereltetni egy ilyen Roccat Kave-ba csak úgy vehetek egy hangszorot? Ezek az 5.1-es fülesek nem több pici hangszóróból állnak?
Továbbá, ha tegyük fel veszek bele minőségibb hangszórót és be is szerelem, nem lesz teljesen más a hangzása, mint a másik fülemben ( ez nem lenne talán még zavaróbb mint ez a kis basszussercegés) ?
Egyébként a szétüvöltetés jó diagnózis lehet, sokszor használtam totál full hangerőnElőre is köszi
-
Heló!
Arra van ötleted, hogy a szétszdhetetlen füleseket mivel/hogyan lehet szétszedni?
Van egy pár minőségi alu házas fülesem, amin elég rossz minőségű a kábel, és jobbra cserélném.
A forrasztásos része nem probléma, a neheze az, hogy nem merem szétszedni, mert félek, hogy van a külső részben, vagy magában a hangszóróban teszek kárt...
Jártam már úgy, hogy a szétszedéskor, ahol szétnílt a füles, az egyik rész magával vitte a membránt, miközben a mágnes maradt a másik félben...Alternatív megoldás az, hogy a kábel elágazásnál toldom meg, de nincs ötletem arra, hogy az az elágazás utána is gyárinak nézzen ki.
Gondolom, vagy valami mini műanyag tokra lenne szükségem, vagy valami esztétikus zsugorcsőre, de utóbbiról nem tudom elképzelni, hogy mechanikailag is strapabíró legyen...Bármi ötlet jól jön!
Köszi!
-
toM517
aktív tag
Szia
Segitsegedet kernem egy fulhallgato megjavitasahoz...ujra kene kabeleznem, csak fogalmam sincs hogyan fogjak hozza...
Hogy tavolitom el, de foleg hogy kotom be az uj kabelt ugy, mint ahog a jelenlegi is van? Tehat nem szeretnek szigszalagozni meg zsugorcsovezniGyari javitast szeretnek elvegezni.
Koszi elore is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BIOS topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest