Aktív témák
-
trabi
csendes tag
hi all! en nagyon vekony rezcsovet keresek. NAGYON vekonyat mondjuk pl kivul 1mm a lyuk benne meg 0.6mm. Tud valaki esetleg ilyet valahol? Nagyon megkoszonnem...
-
Thomos
csendes tag
Egyik szobatarsammal, akinek mar regebb ota van vize szinten beszelgettunk a dologrol es azt szurtuk le, hogy minden a holeadon mulik, a blokkok kozt nem lehet tul nagy elteres, mert azt a 60-100 W-ot mindegyik el tudja vinni. Inkabb az szamit, hogy mennyire lehet lehuteni a vizet a holeadoban. En ezert hasznalok sima alu radiatort ventillator nelkul, ez is eppen eleg.
-
organism
csendes tag
Érdekes dolg derült ki a blokkverseny első fordulójában. Alig különböztek a hőmérsékletek, max 1-2 fok eltérés volt. Olyan, mintha igazából nem is ez, hanem a maga a víz számítana. Én 3 félét próbáltam ki, mind a három másmilyen volt, de én sem tapasztaltam 3 foknál nagyobb eltérést.
-
The_Tom
senior tag
én pl kör keresztmetszetűből csináltattam. le kell vágni belőle 1 cm-t igy csonka kör lesz, oda megy a két csonk, amit (mivel az egész keresztul van furva) a masik vegen egy U alakra hajlitott cso tesz zartta. a tomb 300FT volt es ingyen megcsinaltak. nemtom minek maratni, mindenki azt csinalja, ez sokkal egyszerubb. ha erdekel elkuldom a rajzat.
Üdv. -
organism
csendes tag
Blokkot készen is vehetsz pl. a tuningnet.hu vagy az overlock.hu helyeken. Előbbin 3k körül, utóbbin 8k körül kapsz blokkot.
Ha mindenképpen sajátot akarsz, marós műhelyt kell megkersni. Én pl. készen vettem és bejött.
(Athlon XP 1900+ kb 34-38fok) -
TitiRii
senior tag
hy all
a topic alat azt értem hogy én és még pár haverom neki vágtunk egy komplet direkt nagytorony házakba szerelhető vizhűtésű rendszer megépítéséhez
tervek készen makett készen..
az a gond hogy nem tugyuk honann tudnánk beszerezni 20*20*20 vörös réz kockákat
de legfőkép nem találtunk olyan egyént aki válalta volna a bordázat bemarását
akinek vannak ien körökben ismeretségei az pls keresen meg! :)
Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Építő/felújító topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest