- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
.Szaki. #143605 üzenetére
Nem olyan bonyolult sport ez, ha már van tapasztalatod, akkor tudod magadtól is csinálni. Utána lehet nézni mindennek a neten.
Ha meg tudod, hogy van vmi speciális bajod, akkor meg utána tudsz nézni, hogy azt hogyan kell figyelembe venni. Az edzők főleg az egészséges embereknek tudnak segíteni, van amelyik még azoknak sem.
Ha nem boldogulsz, akkor meg gyógytornászhoz kell menni. -
kristof_
tag
válasz
.Szaki. #57896 üzenetére
Eddig még igaz csak passzív olvasója voltam a témának, de ebben lehet tudok segíteni. A Fitness Energybe jártam egy évet edzeni...hát mit ne mondjak, nem rossz terem, igaz pici, de árához képest a felszerelés jó. Viszont amiért én eljöttem onnan azok az emberek. Politikailag (remélhetőleg) korrektül fogalmazva tele van a terem színesfém orientált, familiárisan hiperpigmentál, kurvaizmosvagyokezértordítok vagy csak szimplán 40kg vagyok, de kibaszottmenő emberekkel. Nekem az már túl sok volt...főleg amikor a gyerek elkezdett nekem egy kiselőadást, hogy én mi a faszért guggolok, az hülyeség, elég csak a mellbicepsz és ő erről halálosan meg volt győződve. Másik kedvencem amikor póló, cipő és zokni nélkül egy farmerben lejön fekve nyomni a nagyonokos.
Másrészt, 4-5 villamosmegállónyira ott van Lantos Johnny terme. Az zseniális(csak azért nem oda járok, mert nekem már kiesik az utamból sajnos) Olcsó és nagyon jó terem. Még Tóth Attilla, a Pokolgép énekese is ott edz. Nem egy csili-vili terem, de szerintem elmond mindent a hangulatról, hogy az 50kg-os tárcsák és a 60kg-os kézi súlyzók rendszeresen használva vannak
Johnny meg a világ legrendesebb embere, akármekkora vagy fordulj hozzá bizalommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Acer notebook topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
Állásajánlatok