- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Remekelek28 #175250 üzenetére
Nem, viszont a hasi zsír egy része a magas kortizolszintnek is köszönhető, ha mondjuk stresszes életet élsz.
-
Cs1csó
titán
válasz
Remekelek28 #175247 üzenetére
Sehogy. A testünkben felhalmozott zsírt a szervezetünk - ha úgy látja szükségesnek - akkor elkezdi "égetni" az meg genetika, hogy kinek hol rakódik le több vagy kevesebb, pár klasszikus: vékony de nagy pocakja van, "átlagos" de nagy tokája van, akár "vékonynak" is lehet nevezni de nagy feneke van vagy vastag combja stb.
Minél komolyabb és tartósabb a fogyás előbb utóbb onnan is le fog menni ahol makacsul tartja magát persze nem árt ha az adott testrészre edzünk is, hogy esetleg ne legyen annyira "plöttyedt" ha végül onnan is elkezd lemenni a zsír és persze minél lassabban és fokozatosabban menjen le a zsír, hogy a bőrünk úgy-ahogy tudjon hozzá alkalmazkodni, és legyen túlságosan megnyúlva.
Az "egy éve edzek" azért nem olyan hosszú idő. Emlékszem, anno volt olyan extrém vékony srác anno a teremben ahova jártam, hogy hasazás után minden kocka látszott nem azért mert annyira izmos volt hanem annyira kevés zsír volt ott.
-
bigmasterg
addikt
válasz
Remekelek28 #175252 üzenetére
Amúgy edzel?
-
gergo5991
őstag
válasz
Remekelek28 #175250 üzenetére
nem
-
gergo5991
őstag
válasz
beugratós kérdés akar lenni?
tudom hogy nincs helyi zsirégetés, úgy értem hogy viszonylag minden végtagom vékony nem tudok "zsirt" csipni a végtagjaimon, a hasamon bezzeg van rendesen
-
Xelo
addikt
válasz
-
Madwe
nagyúr
válasz
Remekelek28 #165621 üzenetére
Pihentesd, valószínű rosszul kivitelezett gyakorlat miatt fájdult meg, esetleg a bemelegítés elhagyása miatt, ha megtanulod rendesen végrehajtani s bemelegíteni elötte akkor nem lesz jellemző h megfájdul
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Remekelek28 #165552 üzenetére
Az kb az, ami nekem kell (184/86 kg) Neked azért nem kell ennyi, főleg hogy leírtad az adataid.
Annyi app van erre is, amibe beírod a célértéket, és számol neked makrókat is. Kalóriabázis? Szög egyszerű.
-
Deck
titán
válasz
Remekelek28 #165554 üzenetére
Ha a fenti cikken rámész a gyakorlat nevére lesz videó is.
-
Deck
titán
válasz
Remekelek28 #165552 üzenetére
Hidd el nem fogsz azzá válni..
de a kajának rendben kell lennie akkor is.
Teljes test edzés? Az nem kell naponta és kezdőknek is a legjobb. [link] Nem tudom itt kik szeretik de nekem a kedvencem..
Bőven elég fehérjéből a 2g/tskg.Olvassgass a témában nyugodtan és jobban képben leezel.
-
Angel2014
addikt
válasz
Remekelek28 #165548 üzenetére
2,5 vagy 3x ozd a fehérjét és a szénhidrátot a testsúly / Kilóval és 5--6 ezer kalóriát egyél naponta 6x. És min 3 edzés egy héten.
-
marked one94
őstag
válasz
Remekelek28 #165543 üzenetére
Szerencséd van mert a 80% lenne akkor az mar koksznak számítana.
-
Uher
aktív tag
válasz
Remekelek28 #165537 üzenetére
Stromba-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest