-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
batai15 #83568 üzenetére
És a tűzoltóságnál ez az alkalmassági?
Emlékszem amikor készültem a rendőrtiszti főiskola felvételijére. Ott különféle feladatok voltak pontozva. Volt egy szám a fekvőtámasz egy perc alatt. Annyi pont ahányat nyomtál. 2 hétig edzettem mint a marha. Odáig jutottam, hogy 100 ismétlést meg tudtam csinálni. Apám testnevelő szakos tanár megkértem, hogy ellenőrizze le az ismétléseket, hogy mennyire szabályosak. Minden rendben volt. Mikor kérdezték suli társak, hogy mennyit tudok nyomni senki nem hitte el.
Van egy mondás amit valahol olvastam és nagyon megtetszett:
"if your dreams don't scare you they are not big enough"A lényeg, hogy nem árt fejben elszántnak lenni.
(Remélem írásbeli teszt nem lesz és a helyesírást nem pontozzák a tűzoltóságon.
)
-
-
kk831228
addikt
válasz
batai15 #83540 üzenetére
Ki kell próbálnod pedig valahol hogy kb. most mennyi megy... A rúd 8-10kg ha minden igaz...
Attól is sok függ mennyire kell szabályosan, de azt hiszem szarnak rá...
Egyik haver is most készült erre nemrég és mint ha azt mondta volna hogy nem foglalkoztak vele hogy szabályos legyen...
Felülést is beakasztott lábbal csinálták, vicc...
-
Zola007
veterán
válasz
batai15 #83540 üzenetére
hány fekvőtámaszt tudsz megcsinálni?
mert a kéz pozíciójától függően egy fekvőtámasz a testsúly ~70%-nak kinyomását jelenti.
Én pl. 85 kilósan 60 kilóval nyomom a talajt 2 kézzel (mérlegen mérve)
Tehát ha tudsz 25 szabályos fekvőtámaszt zsinórban 100 kilósan, akkor nagyjából menni fog a 60 kg fekve 25x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest