- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
JoolsNOS #176430 üzenetére
Nekem ez akkor szunt meg, amiota elkezdtem macebell-ezni. Erzem/latom ugyan a borkemenyedest, de "megerosodott a tenyerem" annyira, hogy pontosan nulla, amit eszreveszek belole, legyen az maszas, huzas, emeles, barmi.
Kis kremezessel meg a brezinai olej bacsa tenyerebol is babapopsit lehet csinalni. Apold, "vigyazz" ra es annyi.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
JoolsNOS #176173 üzenetére
Szerintem a legjobban azzal jársz, ha egy kicsit beleásod magad a táplálkozástudományba és onnantól össze tudsz magadnak válogatni úgy ételeket, hogy nem merülnek fel ilyen kérdések. Egy fogyókúrás, egészségesebben étkezős szinten ez egyáltalán nem egy bonyolult dolog, csak annak tűnik elsőre.
Én 20 kg irodai életmóddal felhalmozott felesleget dobtam el, amikor pár éve belekezdtem. Az akkori párommal együtt éltünk, IR-el diagnosztizálták (az utolsó állomás a diabétesz előtt, de majdnem ugyanaz az étrend), szóval én "muszájból" tanultam a témáról és elkezdtünk ennek megfelelően főzni. A mellé beiktatott sport meg abban segít, hogy a kalória deficitet mozgással is elérheted, nem csak ételmegvonással.
---
#176178 persil: Köszi, így! Két külön következménye a magas GI ételek fogyasztásának, amit írtam, nem egymásból következnek (bár ez alól kivétel, ha egy kiadós inzulin löket után kórosan leesik a vércukorszint és ilyenkor jön az elviselhetetlen sóvárgás).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
JoolsNOS #176163 üzenetére
A gyümölcsben önmagában is sok a cukor, ráadásul tovább édesítik a menzás gyümölcslevest hozzáadott cukorral, hogy ellensúlyozzák a savasságát. Ha már ilyet tolsz az inkább edzés előtti/utáni "töltésnél" legyen, mert olyankor nem baj ha kicsit több inzulint önt ki a szervezet (ha van valami inzulin/cukor problémád, akkor inkább dietetikusra hallgass, ne egy fórumra).
Ha nagyon nem adja ki a menzás kajálás, akkor elgondolkoznék a csomagolt ételen vagy a rendelésen. Nekem szerencsém van, mert ahova én járok az irodaház aljába, ott elég változatos a kaja, többféle köret, többféle húsféle van (rántva, sütőben vagy roston sütve, stb).
De amikor diétáztam (+futás), az akkori munkahelyemnél lévő kaja lehetőségek elég szarok voltak, az a nagyon klasszikus menzás történet, amikor képtelenség jól választani, mert vagy gyorsan felszívódó cuccok (inzulin löket + gyors újra megéhezés) vagy napraforgó olajban tocsogás közül lehetett választani (esetleg mindkettő egyszerre).
-
Cs1csó
titán
válasz
JoolsNOS #176165 üzenetére
Egyes elméletek szerit ebéd az az étkezés amikor kb. "bármit" ehetsz. Tehát reggel lassú felszívódásúakat - hogy ne menjen már korán fel az egekbe a vércukor - és ugye este lefekvéshez közeledve is érdemesebb odafigyelni de ebédre nyugodtan lehet "klasszikusabb" menüt választani persze ha tud az ember itt is lehet variálni vagy ha van ételintoleranciád és tudsz is róla akkor ugye az olyasmit mindig kihagyni.
-
-
Flex77
csendes tag
válasz
JoolsNOS #176017 üzenetére
Én a GASP csuklószorítóját használtam, teljesen elégedett voltam vele, erős és jó minőségű. Néhány éve volt fájdalom a csuklómban fekvenyomáskor, pár hónapig használtam és utána fokozatosan el is tudtam hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged