Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kidus
őstag
Kerdeseim vannak
Aki kirohog, arra atkot mondok es rarohasztom az osszes befottjetElegge osszevissza valtozik a munkarendem mostansag, van hogy 16 orat bent vagyok, van hogy delutan, maskor ejjel, mult heten pl. kozelebe sem kerultem annak, hogy normalisan kajaljak.
Ennek fenyeben gondoltam besegitek kis feherjevel.
Turkaltam foleg a GNC oldalan eleg sokat, es talaltam 1-2 jot, de miutan eddig nem nagyon kellett kiegeszites, nem vagyok tul jartas a temaban, regen is csak 1 sima egyszeru gnc proteinem volt es azt sem vittem tulzasba.
Ezt talaltam, szeretnem az okosokat kerdezni, hogy nekem ez jo lehet-e.
Meg edzes elottre ezt neztem, de az is lehet, hogy az "en szintemen" kar belem, vagy noknek minek....Kernek tanacsokat
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Eredeti játékok OFF topik
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI Avata Drón + DJI Goggles 2 + Motion + Táska ++
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest