- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Mit találtam.
-
Dani82
senior tag
válasz God Vazzeg #23655 üzenetére
Amig gyogyulo szakaszban van annyira nem zavaro,vagy csak hozzaszoktam de allandoan jelenlevo derek fajdalom. pl felerosodik ha lehajolok cipot kotni illetve ami fura ha allon
k egyenesen es lehajtom a fejem akkor faj a derekam.nem sugarzik ki a vegtagok fele tehat emiatt remelem nem gerincserv. viszont most hogy guggassal megint szetcsesztem nem fogok tudni se guggolni se labtolozni se semmit amiben a derek nagyobb szerepet kap mert most hogy siman fekszem az agyban is faj hat meg edzes kozben.[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Dani82 #23703 üzenetére
nekem anno nagyon fájt a derekam,alig tudtam dolgozni. csontkovácshoz mentem... 3 alkalom után teljesen rendbe jött a derekam,újra a régi lett. gerinccsigolyám el volt mozdulva a helyéről és ott az ideg be volt gyulladva,ezért fájt nagyon. valószínű a sok szabad súlyzós billengetős kitöréstől elmozdult.. 3 év után megint megfájdult a derekam. a héten voltam csontkovácsnál egyszer. szerintem 1 alkalom után megint jó,többet nem kell menni. úgy döntöttem,hogy mától a rudas bicó gyakorlatot ülve csinálom,nem állva,meg a guggolást,kitörést erősítő kereten csinálom. derekamat kímélem!
textílöblítő: jó videó
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Casanova*
veterán
garantált tesztófokozó [link]
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Stalker-2572
veterán
A teljes kiörlésű liszt és a fehérjeliszt mégse jó együtt a palacsintasütéshez 2 fázisra válik
All Black...
-
Casanova*
veterán
válasz Stalker-2572 #23707 üzenetére
teljes kiőrlésű liszt + natúr whey jó
-
Ijk
nagyúr
Mi az a fehérjeliszt?
Utánanéztem gúglin, és ilyen állati takarmányokat dobott ki./人◕ ‿‿ ◕人\
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
_NCT
őstag
válasz Radnix #23715 üzenetére
Azt elhiszem, már most is ha nincs meg a szokásos kajálásom és CH (vagy szemét kaját eszek) érzem h gyenge vagyok...
Pedig diétázni kéne... 5 hónapos tömegelés után egyszerűen hiába zabálok 2x annyi CH-t már nem jön fel több rám izomban, zsírban viszont igen. Így gondoltam kicsit meghintáztatom magam....
[ Szerkesztve ]
-
Balupapa
senior tag
2.5 kilo (5 kilos zsak fele)
natur whey protkó eladó pesten nem jött be az "íze". 2 napja vettem szamlaja is megvan.
ár alatt megválnék tőle, de nem fillérekért.
van digitális gramm mérlegem stb.
Régen adtam már el itt tápkieget nem volt probléma[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Woodslave
félisten
válasz philoxenia #23716 üzenetére
ez király napközben csak inni ezt a trutyit, néha meg enni egy jót
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Casanova*
veterán
én nem is válaszoltam,sem tanácsot nem adtam neked csak írtam,hogy én sem aerobozok,hanem biciglizek... majd a nájtmár megmondja a frankót!
[ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
-
Bubee82
őstag
Még mindig nem szabad étkezés után azonnal innivalót fogyasztani?
-
Shadowbull
addikt
-
Woodslave
félisten
válasz Shadowbull #23739 üzenetére
csak ha gyúrásról van szó. ha lenne egy erre használható helyiségem akkor is csak kétkezes rúd lenne meg egy erőkeret, meg egy állítható pad Kb mondjuk a teremben is ennyi van ahova járok (állítható pad nincs )
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Woodslave #23740 üzenetére
kb ja.
ha kicsit több a hely akkor scott pad, evezőgép még kéne
de jól felszerelt kereten az is elféregy jó terem azért igen sokat számíthat. más kikapcsolódást nyújt mint egy otthoni gyúrás. ill ha megszokod hogy eljársz akkor nehezebben hagyod abba mint otthon. pláne ha nem jönnek az eredmények
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
meroly
veterán
válasz Shadowbull #23739 üzenetére
Ez komoly felszerelés, nekem is jópár dolog volt, magasság miatt nem tudtam ilyen lehúzót venni.
De már mindegy, teremben minden van, még sok is(#23730) Ijk: örülök, hogy mindig eszedbe jutok, de sajna nincs esélyed nálam
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
Woodslave
félisten
válasz BÁ Nutrition #23741 üzenetére
persze nem arról van szó én is szivesebben edzek olyan teremben, ahol vannak faxa gépek, jó kézisúlyzók.. de ha van helyben egy minimalista 2k-ért akkor nem megyek mashova. Nekem ma'r tök mindegy
-
-
Shadowbull
addikt
-
Nightmare
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest