Hirdetés
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Megjelent a OnePlus 13T
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Pici telefon, óriás akksival?
- Mobil flották
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz
aelod #181060 üzenetére
Eddigi tapasztalataim alapján a sima kalóriadeficites diéták mégse hozták nekem az eredményt, az IF meg hozza. Lehet persze, hogy valamit elb@sztam anno velük, akár csak annyit, hogy mondjuk a 2000 kcal helyett 2200-at vittem be a több étkezéssel, de tudnék még tippelni más dolgokra is, csak fölösleges. Az IF nálam működik, a többivel meg alig vagy semmit se fogyok, és esetleg még ki is készülök idegileg.
Ami azt illeti, lenne kedvem letesztelni a dolgot, de úgy lenne abszolút korrekt, ha ehhez visszahíznék 87,4 kilóra, és onnan tolnék egy hagyományos, öt étkezéses diétát a mostani kcal bevitelen, ezt viszont inkább kihagynám. A júniust innen (87,4 kg) indítottam, most vagyok 85,1 kilón, holnapra tippre kerek 85 leszek, és maradt még pár nap a hónapból. Tippre hagyományos diétával egész nap zizi lennék, és fele ennyit se fogytam volna, de tény, hogy ebben nem lehetek biztos teszt nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Megújult a PROHARDVER!
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jogász topic
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest