- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Aktív témák
-
tzahola
csendes tag
Gondoltam felmegyek unalmamban (holnap ZH ) a body.builderre, és megnéztem ezt a videót: [link]
Nem tudok napirendre térni afelett, hogy 900kg-al lábtolózott az illető. Ezt hogy kell érteni? Valami felező áttételen keresztül, vagy hogy a picsába? Valaki világosítson fel. -
szőröscica
addikt
Ízületvédőből kinek mi vált be?
-
Ijk
nagyúr
-
tzahola
csendes tag
válasz mocsanisi #7515 üzenetére
Guggolásban a világrekord ruha nélkül (csak térdbandázs használatával) 450kg. Tegyük fel, hogy a faszi használ a guggoláshoz övet, de akkor sem csinálhatná 490kg-val, mert ruhában simán világcsúcsot kéne guggolnia, és így nemhiszem, hogy ilyen ismeretlen lenne (Mo-n legalábbis). Már csak ezért is sántít valami ebben a videóban...
Amúgy én nem is 490-re emlékszem, hanem 290-re, de nem akarom mégegyszer megnézni, mert fasznak van kedve kivárni a reklámot az elején
Kathi Béla 450kg alatt majd beszarik: http://www.youtube.com/watch?v=l40q8WcLkFU
-
Tomics
addikt
Bö
PH! addikt since 2004
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz szőröscica #7518 üzenetére
Nekem semmi
-
Boxer001
veterán
válasz szőröscica #7518 üzenetére
Kihagyás, jó sok...kezdheted is, viszlát.
-
Xirtam
veterán
Segítséget szeretnék kérni. Mérőkanál nélkül, hogy tudok kimérni adagot? Egy evőkanál kb hány g?
-
dnelb
veterán
[link]
Simán profi lehetne egyszer, kár hogy alacsony, ~170cm...[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
válasz God Vazzeg #7536 üzenetére
Miért? Simán hozza lesukov 18 éves formáját, csak nincs gyno a csöcsébe Meg mellesleg biztos látnak benne potenciált, csak úgy a semmire nem hiszem hogy szokott szponzorálni valakit az Universal.
-
Markgx10
őstag
válasz God Vazzeg #7536 üzenetére
Szerintem is kevés, itt helyben is tudok olyat mondani, aki fiatal és ezt szerintem simán veri. Minden rosszindulat nélkül annyit látok, hogy egy vékony srác felkokszolta magát, millió példa van rá sztem Magyarországon is, már bocs
-
ForexGuru
aktív tag
válasz szőröscica #7541 üzenetére
töresd el mindenedet a brazilokkal és majd telepakolnak vassal és nem lesz gondod
-
Boxer001
veterán
válasz szőröscica #7541 üzenetére
Védelemre 2 Rottweilert ajánlok, meg valami pisztolyt is a biztonság kedvéért.
-
God Vazzeg
veterán
Így a videó alapján Lesukov-val egy napon se lehet említeni, de biztos látnak benne valamit. Egyébiránt Márkkal értek egyet, ezer ilyen van MO-n is, kis vékony gyerek felnyomja magát, de nem látok benne semmi különöset. Se izomzatilag, se felépítésileg, a szálkásság meg nulla, szóval értékelhetetlen a fizikum
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest