Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Sziasztok!
Szeptember 7. óta ma voltam először edzeni bakkameg, ez majdnem 3 hónap. Mell meg bicepsz vót, fekvenyomás -30kg, a többit inkább le sem írom... Bicepszből csak két gyakorlatot nyomtam, de azért erőlködtem mint állat.
Minden ismétlés után nyújtottam mint a szemét, már szinte a teremből hazafelé éreztem az izomlázat
Holnap úgy fog fájni mindenem hogy be fogok őrülni.De: olyan jó érzés volt újra edzeni hogy le se tudom írni. Endorfintenger óceán.
Alkohol, drogok? BITCH PLEASE! Edzeni a legjobb, aki nem így gondolja az egy nyámnyila pálcika Vagy nem Akinek nem inge...Ja és amúgy izomból nem sok ment le, zsírból viszont több. Én ha nem edzek akkor lemegy minden, azért fekvőztem meg bohóckodtam itthon hogy ne legyen durva leépülés amíg nem tudtam terembe menni. Mindegy, bazijjó most
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
kovsol
titán
válasz God Vazzeg #8307 üzenetére
jah tudom csak az egyik haverod munkatársának a tesója járt így
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
tzahola
csendes tag
Ajnye, csakúgy röpködnek itt a feszítős képek Én is dobok egyet, igaz ez nem engem ábrázol, de legalább látszik, hogy mitől kell várni a növekedést. Edzés utáni étkezés, 50-60 dkg csirkemellből meg egy kis krumpliból. Nem ám fújtatóporok meg kogsz ...
mocsanisi: nekem is full eres mikor felemelem a súlyt
mocsanisi #2: most akkó' döncsed el, hogy a puncikér edzel vagy az izmokér?
[ Szerkesztve ]
-
mocsanisi
senior tag
ezért művészkép amúgy kár hogy nem lehet normális minőségű képet csinálni edzés közben, olyan szépen látszottak a váll különböző részei, és szép eres volt de úgyse hiszi el nekem senki
Ijk: Jah le kéne... Átkozom mostmár azt a napot amikor megismertem az exbarátnőm, illetve azt is hogy miatta hanyagoltam az edzést. brrr....
[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
-
-
ForexGuru
aktív tag
való világot nézi vki
Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Crypto Trade
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest