- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
mobilefan
aktív tag
válasz God Vazzeg #17897 üzenetére
Én is beszarok a sok szakértőtől,és a legtöbbje nincs 55kg
Nincs cuccos izom igen.
Azért esik össze hamarabb és látszik jobban egy kokszos emberen ha nem edz,mint egy natúrba edzetten.Mindenki aki nagy mellénnyel tudja a másikat kritizálni,az töltsön fel 1 képet !
Nem a gép mögül kell izom Tibinek lenni.
Fele meg fel se meri vállalni a kinézetét....[ Szerkesztve ]
-
-
Jojo5
őstag
válasz mobilefan #17901 üzenetére
pontosan, azért is mondtam, hogy a 2. kép sokat elárult a fejlettségedről és nem olyan mint ez a trikós cucc, amúgy már linkeltek rólam képet ha kell keresd vissza, és mielőtt még bepisilnél magadtól, bőven van még hova fejlődnöd neked is...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
mobilefan
aktív tag
nem tudom honnan jön ez le,hogy bepisilek magamtól?
én 1 kijelentést tettem,hogy ha már azt mondta,hogy b*zi vagyok,semmi gond rakjon fel egy képet magáról.
nem tudom ezzel mi rosszat mondtam.
nem találtam képet szinte semmit,csak dagadt nőket,body builder-eket amiket linkeltek.
van hogyne lenne mit fejlődni,de nekem elég egyenlőre ha lefogyok egy pár kilót,de az már úgysem a gyúrástól lesz.-
-
mobilefan
aktív tag
válasz MrLaszloMan #17903 üzenetére
hát az ismerőseim közt,pl aki durván kokszolt nagyon keményen nézett ki,de ahogy abba hagyta 1-2 hónapra,igen csúnyán összement.
nem légből kapott hülyeségeket írok,saját szememmel látom,mi hogy merre...pl mért van az,hogy natúrba sokkal többet sokkal keményebben kell edzeni,mint bármilyen cuccal ?
érdekes izmok,hogy valakinek 1,5 hónap után látszódik,másnak meg 4 - 5hónap után.[ Szerkesztve ]
-
-
Jojo5
őstag
kész, kiégtem b@zdmeg! mentem tekerni
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Yeffy
veterán
válasz macikos #17729 üzenetére
bazdki, ez tényleg nem drága, és jó is, mert nem lóg kábel. na ez jó. nekem sima régebbi SONY-m van, csak ugye füleses, nem ilyen fejretevős v milyen. ez tetszik.
17734 Bandus: hogy többet gyúrjon csuklyára, és elbírja a vastag fuxokat én mostanában hollywood undead-et szoktam betenni lent, tetszenek ezek a raprock muzsikák [link]. na meg persze disturbed-et
úú, hollywood undead az jó, adja! bár nem vagyok "rokkerkutya", de az tényleg f_sza...17762 tween: forex edzés közben ---> [link]
áhh, ezen konkrétan besírtam... XD17830 Polacheck adjál még ötleteket, hátha kidobja majd a topikot a gugli a "hogyan növeljem meg a péniszem" kérdés első találatára, aztán alkalmazhat majd a ph egy fulltime moderátort ide
na itt meg kb le is estem a székről a röhögéstől, kaja majdnem rossz helyre szaladt...17875 Boxer Majd jövő héten lefényképezem a segglyukam.
Szerk.: az is van mindenkinek.
nna ez is szép volt, nem csalódtam benned!összegezve látom, ma is alakítottatok. szép volt
ja Wood köszi a cikket, érdekes.hát/váll, jóvót keményen
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
tween
őstag
nem unjátok még ezt az e-pénisz harcot?
-
macikos
addikt
Ja. Nekem is elegem van. Tiszta himihomimutasdmagad topik lettünk
Ideje visszakeményíteni. Egy kis motivációs zene: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
Hát-váll- és kis lihghtos mell volt. Adta. Végre már normálisabban tudok enni.
Előkerültek a 30-as egykezesek ismét. -
mobilefan
aktív tag
-
God Vazzeg
veterán
Na, Urak és Boxi Asszem nem adatom be az injekciót a vállamba, olyan jókat meséltek róla, és a mellékhatásairól, hogy kihagyom, a B verzió lép életbe, tehát pihentetés lesz. Edzés nem áll le, csak a váll azon része ami fáj, körbe lesz edzve
Ma hát-tricepsz volt, adka
-
mobilefan
aktív tag
Ja,csak az a gond,hogy így 103kg-val már másabb megmozdulni
Most beiratkoztam box-ra,mert tarthatatlan ez a súly,számomra 183cm-103kg nem igazán pattent
De ha megunom,biztos fogok gyúrni utána/mellette....
Bár kétlem,hogy bírnám...Meg igazság szerint vmit szednem kéne ami f@szán égeti a zsírt.
Tudsz vmi ilyesmit?[ Szerkesztve ]
-
-
Gery15
addikt
Ma is sz*rrá röhögtem magam.
Plusz szét küldtem a kötsög vállaimat... az istenért se akar fejlődni.HyperX
-
m3tr0
őstag
Sziasztok,
eddig bírtam beírás nélkül, de most már muszáj, ez a topik k*rva jó.
Sokat olvasom, de hozzászólni szakmai szinten nem tudok és nem is fogok.Annyit akartam még írni, hogy valaki említette,hogy szeretett volna venni haskereket de Hervisben elfogyott, Bunnyék oldaláról is lehet rendelni Everlast márkájút.
Ne bántsatok.
Viszlát.
-
mobilefan
aktív tag
válasz szőröscica #17927 üzenetére
Rendben én is így válaszolok akkor mindenkinek.
A többi kellemes hozzászólásodat mint pl "te hiányoztál ide" köszönöm tartsd meg magadnak.
üdvnepszter1: talán mert focizol,rendszeresen futsz. én a 103kg-val,kb nem futottam 2 éve
meg egy cseppet kötött is vagyok.
ezért kezdtem mást el mint a gyúrástIjk : utána nézek,hatásos?Mennyiért tudnál?
[ Szerkesztve ]
-
-
mobilefan
aktív tag
válasz szőröscica #17934 üzenetére
Rendben rajta leszek Tóbiás
Ijk: nem hangzik rosszul.
[ Szerkesztve ]
-
-
mocsanisi
senior tag
Amúgy elkezdtem írni konyhanyelven egy blogot táplálkozásról, edzésről, de aztán rájöttem hogy tök felesleges mert bazdmeg ha valaki kérdez valamit, belinkelem neki olvasd el, én írtam, neked is ezt írnám, ennél egyszerűbben nem lehet... És nem érti... Nem is értem amúgy hogy bírják idegileg a válaszolgatást mások. Pl. Bunny.
Ha valakit esetleg érdekel, bár nektek újdonság nem lesz: http://lifeadd.blog.hu[ Szerkesztve ]
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
mobilefan
aktív tag
válasz gooool #17939 üzenetére
a gond az volt,hogy senki nem akart futni járni,1ül meg nem volt kedvem.
beiratkoztam box-ra,izzadás volt/van rendesen,szinte ájulás közeli élmény volt az elején
a pózolást meghagyom későbbre,miután lement a feleslegés akárki akármit mond,sajnos/nem sajnos a mai világban ha tényleg jó nőt akar az ember "gyesre" vágni,akkor vagy k*rva gazdag,vagy valamivel felkelti a figyelmét,ami szokatlan/figyelem felkeltő.
bár ez a fajta pózolás se szokatlan már...
csak körül kell nézni a neten.
de mint írtam is 20évesen volt.
most már lesz rajtam egy f*sza kis fecske fürdőgatya[ Szerkesztve ]
-
-
gooool
őstag
válasz mobilefan #17943 üzenetére
Nem kedv kérdése, ha van egy célod azt egyedül is el tudod érni.
Boxról meg annyit, hogy ha majd párszor felreped a szemöldököd és széttörik az orrod majd meggondolod, hogy jó-e.
Sztem épp azzal tudnál kitűnni, ha nem követnéd a trendet és nem azért űznél bármit is, mert emiatt buknak Rád a nők...
Szvsz régen rossz, ha másképp nem tudsz csajt fogni...Üdv, Balázs
-
mocsanisi
senior tag
válasz gooool #17944 üzenetére
Amúgy lehet én vagyok a fasz, de én néha kifejezetten élveztem mikor becsattant egy ütés boxon vagy mma-n. Jobb adni mint kapni, de meg lehet szokni, sőt egy idő után néha még vicces is
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."
-
macikos
addikt
Azt nem értem, hogy ha jó nőt akarsz fogni, akkor miért nekünk mutogatod magad?
Jó nő? Milyen jó nő? Zimány Linda? Bódi Szilvi vagy kire gondolsz? Ilyen k*rvákat felejts el. Ezek annyit is érnek. Nem ártana reálisan gondolkodni és nem álomvilágban élni.
Erről a pózolásos magamutogatásról csak annyit, hogy ettől soha nem lesz jó nőd. Jó ribancod talán, de jó nőd nem. Egy jó nő nem a facebookon meztelenül pózoló fiúkákra kíváncsi. Az se számít, hogy gazdag legyél vagy hogy "kigyúrt". Normálisan kell kinézni, kell egy normális munkahely és kész + nem kell abban a hitben élni, hogy nekem aztán topmodell lesz a feleségem vagy ha nem akkor minimum egy Jessica Alba vagy franc tudja.
-
Ijk
nagyúr
A lényeg hogy akármit is csinálsz, azt csináld rendesen akár box akár gyúrás, akármi más. A másik hogy a kajára kell minél jobban odafigyelni. A legfontosabb pedig hogy olvass, tájékozódj, tanulj. Kezdetnek olvasd el a sárga kapszulát.
A csajok pedig arra buknak aki elég értelmes hogy beszélgessenek vele különböző témákról, persze itt most a valamire való nőkre gondolok és nem a hülyepicsákra akik a pózolós képekre nedvesednek./人◕ ‿‿ ◕人\
-
mobilefan
aktív tag
válasz gooool #17944 üzenetére
Hát amilyen környéken lakom,ebből adódóan már ismerem az efféle kellemes érzéseket,mint a szemöldök repedés stb, boka törés is volt.
Verekedés majdnem mindennapos volt....
Ezért is kezdtem el inkább a boxot,mert észre vettem,hogy ha nagy db vagy/ok,hamar megtalálnak ezek a kis hernyók,ugyebár kisebbség érzet, "há ez nagy db" csavarjuk le jelszó.
Bokám is szilánkosra tört,bár többen voltak,és hátulról olyan szépen löktek,hogy csak úgy csuklottam össze a lépcsőn mint hókefélke a 7 törpe alattTul.képp nem követem a trendet,mert van 1-2 képem amiket esetleg lányoknak elküldtem,persze ha ő is küldött magáról
De nincs vasalt hajam,festett körmöm,se csőszárú naci.
Minden ilyen új trend-től mentes vagyok-
-
mocsanisi
senior tag
Szerintem meg amíg megteheted dugjad halálra az ilyen ribiket, aztán ráérsz még A Nőt keresni. Igazából amúgy mi az amit akarsz? Amit tényleg akarsz? Amit magad miatt akarsz? Na válaszolj magadban, és azért tegyél meg mindent, ne azt akard ami mások szerint jó meg menő...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest