- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Jojo5
őstag
válasz Woodslave #17499 üzenetére
Köszi szépen, pedig ezek is a szar képek lettek és nem adják vissza azt az állapotot...
A törzsem és a hasam szeretném még felhozni, valahogy csak fel lehet, már így is mérföldköves az ugrás az eddigi kinézetéhez képest, de ez nekem nem elég...ForexGuru: személy szerint mindig van vállból nyomás a válledzésemen és általában az oldalemelés után szoktam csinálni akkor eléggé be van már a vállam melegedve és még kraft is akad
Yeffy DJ: nem akarok felvágni, de a korombeliekhez képest én minden igényemet beáldoztam\átalakítottam a gyúrásra
ha szarul ennék az se lenne sokkal olcsóbb...[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Woodslave
félisten
persze-persze..
Tudom egyébként hogy megy, fürdőszobai kistükörben qrva jónak látja magát az ember, ha belefényképez, akkor már nem adja vissza amit lát, csak az a baj, hogy valójában meg az egész egy lófax (magamról beszélek csak term.)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Tipo16V
aktív tag
ma mejj kar volt, adka, DE! kalapácsoltam állva, amikor gyakorlat közben úgy "beszúrt, be húzódott" a ball mellem alatt a hasam közepétől kb egy5 cm-re valami
nagyonxar, ha fekszek és felülök vége, ha rosszul fordulok vége....melegítés megvolt ,amúgysem az első gyakorlat volt ez, de mindegy is
mi húzódott meg? lóbalzsamot kentem rá.Kukoricapehely mennyire jó reggelinek? 260ft/ fél kiló.
Jojo jó a forma én másfél hete betegen edzek.....
[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Jojo5
őstag
válasz ForexGuru #17504 üzenetére
oldalemelésnél úgy szoktam 5-6kg ossal nyomok 16 ismétlést bemelegítésnek és aztán 4 széria 12-16-os ismétlés számmal, ahol a súly 20-25kg-ig mikor milyen
aztán vállból nyomás 20kg-ossal tolok 18 ismétlést bemelegítésként és utána a 25kg-ossal 4x14-et és ha van kraft, de úgy általában mindig még szoktam a 4x14 felett nyomni 2db 6-8-as ismétlést, ahol néha szétküldöm a vállam néha a 25kg-ossal még néha pedig kevesebbel nyomom
Woodslave: nem is az hanem, hogy közel sem olyan részletgazdag a dolog mint a tükörben, amúgy, hogy ha pl. a suliban a teljes alakos tükör elé bemászok az se zavar, mert az összkép jó szerintem, csak lehetnék kb. még 20 kg izommal nehezebb..
Tipo16V: thx szünetben küldhetnénk valami közös edzést, úgyis rég láttam az arcodat...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Yeffy
veterán
válasz Tipo16V #17506 üzenetére
hmmm... jó kérdés, ezt nem tudom, mi lehet. pihentesd szerintem, ha esetleg nem múlik, nézesd meg valami hozzáértővel.
pehely sztem jó lehet, ha nem ilyen cukros szirszar, bár nem olyan nyilván, mint a zab. mondjuk én úgy "szocializálódtam, h nem tudok reggelre szilárd kaját enni, max kakaót, vagy grízt/mittudomén, azt' majd délelőtt jön az első szilárd kaja.
de majd a szakik megmondik'Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Tipo16V
aktív tag
válasz spammer #17510 üzenetére
igen azaz full natúr, ilyen csirke van rajta én mézet szoktam csorgatni rá, hogy valami íze legyen. Mennyire szívódik fel lassan?
Jeffy hát bicepsz csak jövőhéten lesz van egy hete!
Jojo felőlem oké
GÍÍÍP 23 régen az ment..csak megkóstoltam a kukoricapelyhet...és nem rossz..de a ez a két lehetőség van ZAB VS KUKORICA... melyik? zab nyilván jobb..de jobb-e annyival, mint amennyivel a kukorica szarabb?[ Szerkesztve ]
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Kassadin
addikt
Megígértem magamnak, hogy végig edzem az évet, aztán annyit hagytam ki, hogy szégyellem, amit meg edzettem tavaly, lófütty volt. Várj csak türelmesen következő év februárig, 1 év alatt csak sikerül valami minimálisat összerakni. Helyre kellett tenni a dolgokat a fejemben.
-
spammer
veterán
válasz Tipo16V #17519 üzenetére
Azaz, ilyen sárga "zsákban" van, natúr kukoricapehely Én kevés tejjel eszem, csak azóta lazább a végtermék Szóval a tej szar
Zab darálva turmixba oké, de tejjel nekem nem jött be. Viszont csirkerizst meg szoktam szórni még egy kis zabpehellyel.. adka
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
macikos
addikt
válasz ForexGuru #17535 üzenetére
Oda kell figyelni a kajálásra és kevesebb tápanyagot kell bevinni. Tehát 1 zacskó helyett csak fél zacskó gumicukor meg hasonlók
Egy kis tudomány: [link]
Ott van a végén a lényeg: felesleges megvenni a túlárazott, drága szar fehérjéket az emésztőenzimmel meg kutyafaszával, pont! Semmivel nem "tudnak" többet, mint egy mezei ízesítetlen fehérje, amiben nincsen semmi hülyeség pluszba, amitől 2-szer annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz BÁ Nutrition #17541 üzenetére
kólmen stílusba nyomod
34-36-ig jó lenne nekem is eljutni, esetleg 40 ( de itt már bilibe lóg a kezem ) -
.impulse.
csendes tag
Van nekem egy láma kérdésem, amire sehol nem találtam választ. (valószínűleg pont ezért)
Miért az 5x 8-10 ismétlés a standart a gyakorlatoknál? A legtöbb gyakorlatból minden edzésterv 5x 8-10 (esetleg 6-12) ismétlést ír elő. Miért pont ennyit?
Azért kérdezem, mert elkezdtem saját súlyos gyakorlatokat is nyomni, és van amiből 5x20-at is meg tudok csinálni, de van olyan is, ahol nem megy 5x10, ezért inkább 10x6-ot csinálok. Mit befolyásol a sorozatok és ismétlések száma? Érdemes az előírt 5x8-10 normához igazodni, vagy mindenből csináljak annyit amennyit csak tudok, és annyiszor, ahányszor bírom?
előre is kösz a válaszokat!
-
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest