- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
válasz
boogie84 #4318 üzenetére
És mennyi bele a patron?
Amennyi egy toner töltés....
Szerk.: Cellpeti: Szerintem ilyen beszáradt multit kapni 1-2000 Ft-ért vagy ingyen is, lézert meg már tizenegykét ezerért kapni ami csak nyomtató. Ez a leggazdaságosabb. Arról nem is beszélve hogy a sugaras gyári patronnal kinyomsz 50 oldalt, a lézerével meg félig töltve is 600-at minimum
Ha szines kell akkor meg szintén van egy rakat másolda fillérekért.... -
Kis Joe
senior tag
mobal:
Ezért van ott a legtöbb belőle
-
Kis Joe
senior tag
Ott a pont!
10-15.000 Ft-os multik az én tapasztalato szerint is "kupac folyós emésztett szerves rost"Szerk: Nekem van egy régebbi lézer fekete-fehér HP nyomtatóm és egy ingyen kapott beszáradt fejű multim szkennernek. A multi kint pihen a garázsban, évente 2x kell szkennelésre
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Mi a gondja?
cellpeti: Igaza van Balinov-nak, öngyujtó vagy gyufa a legjobb szerintem is zsugorcsőhöz
Jazzos: Itt csak ecsetre telik, a porszűrő a tüdőm
---------------
Annyit beszéltek a weller-röl. Nem tudtok eladót? Nem feltétlen kell állomás, jó az egyszerű szabályozó nélküli is.
---------------Lenne pár jobbfélefajta Chieftec: [link]
-
Kis Joe
senior tag
válasz
cellpeti #4124 üzenetére
Csak tudtommal valaki keresett alkatrészt és most lehet lenne
mobal: Attól még "szoftverlopás" megtörténik és megütheti érte a bokáját
Bár az új rendeletek szerint a windows matrica is csak az első tulajdonosnak jogtiszta, a 2. tulajdonosnak már meg kell venni újra
Az megint micsoda hogy egy microsoft office csomagot megveszel és egy szaros lemezt nem adnak hozzá hogy nehogy ki kelljen fizetni az adathordozós jogdíjat az artijust-nak -
Kis Joe
senior tag
Ki keresett microsoft rágcsáló alkatrészt?
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Az analfakappa nem tudja hogy mi van olyankor....
Amikor nem képesek egy drivert feltenni, 500 Ft munkadíjat sem akarnak kifizetni sokan és olyan balhét tudnak kiverni
Arról nem is beszélve hogy ezt mind olyan gépnél amit windows nélkül adtunk el, ergo a szoftverre nem vállaltunk garanciát.... -
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Jazzos: 2x256Mb Kingston kittet tudtam kotorni neked!
Mútkor belefutottam 2x1Gb Kingston SD kitt-be is
Szépen el van rakva az erekjék közé -
Kis Joe
senior tag
Holnap reggeli vizsga jelszava:
-
Kis Joe
senior tag
7600GT sem támogatott, pci lan és audio kártyákat nem támogat a mac
Az én lapomét támogatja némi ügyködés után, de én minőség függő vagyok így most rendeltem meg Creative XMOD X-Fi Xtreme Fidelity hangkártyámatGT210-et viszont hibátlanul viszi minden ügyködés nélkül, én is azt dobtam bele most
És még olcsó is...Ha hackintosh-ban gondolkozol akkor unibeast módszert ajánlom, az a legstabilabb és gyorsabb
Viszont s1155-re van optimalizálva.... -
Kis Joe
senior tag
sony cdx-r3300 fejegység (mp3, jack csatlakozó, stb.)
Nem ad életjelet, ingyen elvihető.
Jamba és Dryman előnyt élveznek
-
Kis Joe
senior tag
És ezt pont most mondjátok????
Ha tudnátok mennyi ideig hajtottam a cisco AP-hez
Viszont rájöttem hogy nincs a gépeimen soros port
Ha akadna még akkor nekem is kellene pár darab
zsigee: Az új telódra mondtam hogy megtaperásznám
Érdemes lenne szerintem frissíteni ha be tudod kapcsolni
Esetleg annyit próbálj meg szerintem hogy ha valakitől tudsz másik ugyan olyan akkut, akkor azt rakd bele. Volt már hogy bejött.... -
Kis Joe
senior tag
Ehhez már nem tudok mit kommentálni, max hogy valóban így van.....
Ha még az afromagyar még lomizik is akkor meg van minimum havi 500 plussz píz -
Kis Joe
senior tag
MSI-böl azért találsz aránylag sok hibásat mert tapasztalatom szeritn többet is ad el. Rengeteg HP, Fujitsu Siemens, Medion, stb. gépbe azt raknak. Viszont ha eladtt/hibásat nézünk akkor szerintem jó az arány. Azzal meg nem lehet mit csinálni ha a tulaj baszik kitakarítani/takaríttatni a gépet és megfől magában
-
Kis Joe
senior tag
[link] Na ez kellett még nekünk...
Arra kiványcsi lennék mi lesz az üres hdd házakkal összerakott történetekkel -
Kis Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #3365 üzenetére
Azon kívül lényegében minden más van
PCI kártya is lenne -
Kis Joe
senior tag
válasz
Speeedfire #3330 üzenetére
Legközelebb légyszives közöld hogy csak erős idegzetűeknek
-
Kis Joe
senior tag
Lehet már 550Ft, 3 hónapja nem rendeltem
Az az amelyik 1,5 óra alatt hozza ki?
Sultan is jó, finomat adnak tényleg.Melyik kis faházra gondolsz?
----------------------------
Anno többen ajánlottátok a pingwin-t. Múltkor mondom kipróbálom. Mackó közelében sincs. Nagy felfújt zsemle közepében egy hajszál vékony hús. Nem rossz annyira, de nem is a legkirályabb.
De kinek mi...----------------------------
Szerk.: Megnyitottam a Hackintosh topic-ot [link]
-
Kis Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #3242 üzenetére
Ilyen euro árfolyam mellett?
-
Kis Joe
senior tag
válasz
sladka_pani #3229 üzenetére
UP!
Anno én is összeszedtem amim volt egy ilyen bazárba, a rengeteg cucc közül2db-ot ha elvittek
-
-
Kis Joe
senior tag
Weaver: Szerverben használ 700 nap körül már hulla lassú és szektoros, asztaliban az még elmegy. Futass egy olyan tesztet ami sebességet is mutat az adott szektoroknál.
Dryman: Csinatosak lesznek ezek szerint
Kíváncsi leszek mi sül ki végtermékként
vlcsko82: Zotac 9600GSO 1Gb 256bit?
ftc: Milyen-mekkora kellene?
Valamint új AC Freezer 7 PRO s775-re
Hackintosh (CostuMac) ügyben nagy előrelépés van
Már arról vagyok, nagyon penge a rendszer. Pörgős, atomstabil, csak ajánlani tudom a projektetSzerk.: s1155-re valamint 9800GT-re van valakinek csendes-jó hűtője eladó?
-
Kis Joe
senior tag
Aki foxconn lefogatót keresett az jelentkezzen
-
Kis Joe
senior tag
válasz
cellpeti #2816 üzenetére
Safari 4 ever!
Ami mondjuk win alatt tetves lassúA nagy mac szele erősen megcsapott, így hirtelen felindultságból elkezdtem szétbontani a nagy gépem. Elég gyorsan elkapkodták a darabkáit
Holnap nagy valószínűséggel megjön az utolsó pár alkatrész is az új csinatos Custom Mac-hez -
Kis Joe
senior tag
Látom mindenki keres mindent
Akkor én is: i3 procit (lehetőleg 2105) valamint Apple magic mouse-t kergetnék
-
Kis Joe
senior tag
Boldog alkoholban és lukakban gazdag karácsonyt mindenkinek!
Akinek nem válaszoltam az elmúlt napokban/hetekben attól elnézést kérek, de rengeteg munkám van még most is
[ Módosította: philoxenia ]
-
Kis Joe
senior tag
Azért szar attól még mert:
1. A 3 év gari időd alatt nem fogod kifizetni a laptopod árának 2/3 árát azért hogy kicseréljék a kijelzőt
2. Minősíti a munkájukat
3. Ez most gyorsba volt pár érv, a többi gagyi megoldásról ne is beszélve
Van pár jó gépe, de az arány nem mindegy!
Mr_Joe:
#2116 Ez is igaz, de nem tudom ti hogy vagytok vele. Én nem szánok egy gépre annyit. Nem ér nekem egyszerűen annyit. Lehet erre mondani hogy még is mac-em van. Erre se szántam többetSpeeedfire #2116: Ez nem egészen így van. Egy idő után megdöglik minden, de nem mindegy mennyi idő alatt. Acer-nek szar a hűtése, de azt levéve még is tovább bírják. Dell-nek nagyon kevés a hibás gépe abbol a kategóriábol is, max a régebbiekből. A fuji-ra telán igaz
Bobrooney: Nem szereti a pálinkát
Van aki sör párti
Buga_Laci és Dryman: Jó nektek, bár csak én is megtehetném
RudyD: Nekem volt Acer-em. Én szerettem. Nem drága, tényleg azt kapod amire számíthatsz. Jó kis masina volt. Az egy másik dolog hogy rengeteget volt használva és 5 év után elszállt, de akkor is szerettem és nem csalódtam benne.
-
Kis Joe
senior tag
válasz
cellpeti #2107 üzenetére
Kívéve amelyik nem...
Pl most van egy alaplap hibás HP 645, vagy elég említenem a komplett DV-6000 és DV-9000 szériát.
Arról nem is beszélve hogy más gyártó meg tudja oldani hogy normálisan ki lehessen cserélni a törött kijelzőt, csak a HP-t kell a legkisebb csavarjaira szétszedni. A csavar elhelyezéseiről nem is beszélve... -
Kis Joe
senior tag
[link] Ez azért kemény...
(megjegyezném nem vagyok egyik párt híve sem, egyformán utálom mindegyiket) -
Kis Joe
senior tag
Eladnám WD Velociraptor 300Gb 10.000rpm hdd-m. Működési idő 41 nap, hibátlan állapotú.
Akir érdekel, P.Ü. -
Kis Joe
senior tag
IDE hdd-t cserélnék sata-ra!
-
Kis Joe
senior tag
-
Kis Joe
senior tag
Napot mindenkinek!
Valakinek van ötlete hogyan lehetne egy logitech vezeték nélküli egér vevőenységét pótolni? Vagy valakinek van elfekvőben egy rossz vagy hiányos egér mellől?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest