- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Van 4 alaplapos dobozom, és egy vga-s. Ha valakinek kellene, ingyen elvihető. 1 napig tartom, utána dobom a kukába.
Továbbá van van két darab laptopos doboz is, Lenovo G550, és G570-hez. (a hungarocell is meg van)
Szívesen veszem, ha fiamnak hozol értük pár szem almát, banánt.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
válasz
BalooTM #26607 üzenetére
Van kábelem kettő is. Az a helyzet, hogy optikán a 6CH audio nem tud "átmenni". A lejátszó progi okés, Foobar2000-ret használok, amióta meg van a Denon cucc, ezen kívül pedig csak MPC-HC. A 3D tartalmak miatt kellett ismét PowerDVD-hez is kanyarodnom.
Ha filmet nézek, akkor van 5.1, DTS-től az akármiig minden. Ha MKA 5.1 DTS anyagot tolok, azt is tudja. Az SACD egyedül, ami fizikailag korlátozott optikán.
Igazából abban sem vagyok biztos, koaxiális kimeneten tudná kezelni. Hiszen az optikai is SPDIF.Javasolták már a sávokat külön kábelezzem be, 3,5-ös jackkel, akkor menni fog...Ezt nem szeretném...
Jelenleg ez a hang is átmegy, de csak sztereóban hallható, pedig a lejátszón egyértelműen 6cH megy.
Igazából nem tudom, hogy az alaplapira lehet-e kötni az erősítőt, ha igen hogyan? Amíg 3pines az SPDIF alaplapon, addig egyszerűbb, de ezen 2 pines van, és a leírás szerint Asrockéknál ez valami vga-hoz köthető csatlakozó. Ezért nem értem.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Némi segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam egy kicsit.
H77M lapom van, stb., a többi nem is fontos. Jelenleg a hangot optikai kábelen küldöm az erősítőbe, de az SACD formátummal gondjaim akadtak. Az optikai kábelen a 7-8k-s bitrátát nem tudja kezelni. A 6csatornás koncerteket sztereóra húzza vissza. Szeretném SPDIF, koaxiálisan küldeni a jelet, de a hátlapon nincs kimenet. Az alaplapon elvileg van, de arra az Asrock oldalon olyasmit találtam, hogy a vga-hoz kell csatlakoztatni, és akkor HDMI-n megy a hang. Bár, ez e nélkül is működik.
Kérdésem az lenne, hogy az alaplapi SPDIF csatlakozóhoz-ra lehet -e kapni koaxiális digitális kivezetést, beköthető-e? Innen tudok-e hangot küldeni az erősítőbe?
Köszönöm. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Van egy kis routeres gondom. Nem találom a digis szerződésemet, amin szerepel a jelszó. Ezt kell megadni a router beállításakor. (PPPOE kapcsolat) honnan tudom a gépből kiolvasni? Festéskor el lett pakolva, és nem találom sehol. Kellene, hogy egy másik routert tudjak beüzemelni.
Köszi. -
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék tőletek.
Adott Asus F5N-AP220 laptop. Semmilyen formában nem ad képet. Akkuról nem is igazán lehet indítani sem. Esélyes, hogy az rossz. Bekapcsoláskor kb 10 másodpercig világít a zöld led, majd semmi. Hálózatról pedig csak újraindul. A töltés visszajelző világít.
(AMD Turion van benne, 2gb ram, stb.)
Kérdés: érdemes vele foglalkozni, vagy a tulaj vegyen újat inkább?Köszi bárkinek.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sotetlovag97 #26500 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólóhoz, milyenek, árak?
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Keresek 2*1gb 667MHz-es DDR2 asztali RAMot (Lenovo Thinkcentre M52-be), és egy db 54Mbps-os PCI-os WIFI hálókártyát.
Akinek van, és eladná, kérem privátban jelezze.
Köszi, sziasztok. -
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #26463 üzenetére
Szia Laci.
Ezt nézd meg:
"Keresd meg a registry-ben ezt:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Shared Tools\Text Converters\ImportMSWord6.wpc
S töröld ki ezt a wpc bejegyzést, majd zárd be a registryt és indítsd újra a gépet!"Amúgy olyankor szokott ilyesmi lenni, bár hibaüzenetre nem emlékszem, amikor a winnek és az officenak nincs meg valamelyik közös feltétele. PL: xpSP3 alatt az office 2007 nem mindig volt futtatható, telepítés sem ment, kellett hozzá valamelyik frissítés, ami 2012 júliusában jelent meg. Utána gond nélkül felment és dolgozott.
Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Lenne 4db, 50W-os, GU10-es, teljesen új halogén izzóm eladó. Csak egy lámpa kipróbálására volt használva, kb 3perc. Csomagolás nincs. Ára 500HUF/db.
Valamint lenne egy 5 ágú, bronz színű csillár is eladó, E14 foglalatos, üveg búrákkal. Képet kérésre küldök természetesen. Ára 8000HUF.
Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Ha már "retróztok".Ha lenne ismerősötök, aki "rászoruló", nekem is akad egy Socket A-s rendszerem. Szívesen megválok tőle, de egy ház szükséges hozzá. És jelenleg nincs se billentyűzetem, se egerem, se monitorom.
Továbbá keresnék Intel mobile CPU-t M540 Celeron helyére. Egy Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535 Notebook-ba. Pl: T2330, T5850, T5450, T5550, illetve T7300, bár ezt kétlem, mert 800-as az FSB-je. Ezeket találtam, keresésre, mert CPU support list valahogy nem kerül elő az FS oldalán.
Ami fontos, hibátlan, sarkazás mentes CPU legyen és ne arany árban...Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Peppe ellen egy újabb mínusz tőlem is. Szánalmas...10 percet kellett győzködni, hogy egyáltalán megnézze, miről van szó, mindezt úgy, hogy kb tíz percet csak arra vártam, hogy vidáman kávézgattak... Elvettek az életemből majdnem fél órat, de azóta még azon az utcán sem megyek végig...Kinőtte magát, és azt hiszi mindent megtehet. Náluk gusztustalanabb bringás a Blaskovics. A féket nem tudták összerakni pofa cserénél....
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Tablet gurut keresnék, szükségem lenne egy kis okosításra.
Adott egy Toshiba Encore 8"-os tablet. 32Gb belső tárhelye van, ebből a helyreállítóelvesz kb 5Gb-ot. Szükségem lenne arra az 5gb-ra is, mert folyamatosan sír, hogy kevés a tárhely. Win8.1 rajta, helyreállító partíciót pedig rendszeren keresztül, műveletközpont, USB-re kitoltam.
Ellenőrzés céljából bootolnék usb-ről, de miután kiválasztom a meghajtót, honnan tegye, csak újra indul. BIOS alapbeállításon, a kézikönyvben leírtakat pedig lépésről lépésre követem.Két kérdésem lenne.
1, hogyan tudom leellenőrizni, hogy valóban sikeres-e a partíció létrehozása? Addig nem szeretném törölni a tabról...gondolom érthető.
2, milyen más módszerrel érdemes az adott partíciót kimenteni, ami utána mint boot lemez funkcionál, ha szükséges. (Ebben vannak benne a driverek is...)Köszönöm előre is bárkinek a segítséget.
Sziasztok.
-
zsigee
aktív tag
Értelek. Az asztalos drágább...ez tuti.
Más.Keresek fém karikát, hasonlót mint a hordó abroncs. 1cm széles kellene, három féle méretben. A legnagyobb átmérője kb35-40cm legyen. Ha krómozott, az lenne a legjobb. Hol lehet ilyet venni? Neten keresgéltem eddig, de nem találtam semmit.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Érdekel-e valakit ddr3 notebook ram? 2*2+1gb, 1333-asok. Ugyanitt CMHTX2 szintén eladó, LGA775 és AM2 felfogató cuccaival együtt.
Érdeklődni nálam.Üdv.
Gaben: 40k-t egy íróasztalért? az mit tud? állítható rajta minden és beépített kv főzője is van????
-
zsigee
aktív tag
válasz
atos19881101 #26073 üzenetére
A kérdés engem is érdekel, egy jobb hátsó ajtó fényezése lenne a téma nálam.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #26049 üzenetére
Szia.
Köszi Laci. Egy részét értettem a dolognak, pl, hogy asus, meg TP-link...
Az ár kivételesen nem számítA feltételeknek kell teljesülnie. Valóban képben van egy nyüvekes almás is, aminek a fél almája lerohadt...A másik "gond" a vidranet lesz, mert Szentivánon csak az van. Már sejtem, hogy ez nekem egy szenvedés lesz...
Majd megálmodom.
Amúgy 841-es TP-linkem van, a panelban jól dolgozik. minden helyiségben normális lefedettség van.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Elsősorban boltosok. Keresek nagy teljesítményű routert, újat, garanciásat, papírral. Feltétel, 100m2-es alapterületű, két szintes családi házban mindenhol legyen Wifi lefedettség, használható minőségben.
Köszi. -
zsigee
aktív tag
válasz
Borokafa #25979 üzenetére
Szia-sziasztok.
IBT-t futtattam a lenovon, 84 fok volt a csúcs. sikeresen lement a dolog, semmi hiba. Firefox alatt ha 3 yuotube video megy full hd-ban, párhuzamosan, akkor nagyon belassul. A megállást nem tudtam előidézni, még videó mellett futtatott stabilitás teszttel sem...
Amióta viszont a teljes mozilla törölve lett, a gép megtáltosodott...@Jamba. Pasztázás nem történt, mert a 35-40 fokos hőmérséklet normál használatnál nem indokolta, szerintem. Portalanítás viszont igen.
Más.
Keresek 4Gb-os DDR3-as, 1333MHz-es laptop ramot. Mindezt, 2, vagy 2+1Gb-os modul beszámításával.
Továbbá, érdekelhet Socket G2-es, i5 CPU, beszereléssel együtt, vagy akár anélkül is.Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Szia, sziasztok.
Tehát. A lapos kb 1,5 hónapja volt nálam, akkor kitakarítottam, de majd megnézem újra. A gép tök jól üzemelt, majd az ember elvitte, és kb két hét után már panaszkodott, hogy leáll. A héten került újra hozzám. Aida 2.30-as verzióval terhelve, 68 fokos vot. Fölé nem ment, kb másfél óra után sem.
A firefoxot azért írtam, mert azt ne én telepítettem a gépre, stb...
Amit Laci írt kipróbálom, ahogy időm engedi, és az IBT-t is megsasolom.Köszi srácok, remélem megoldódik ennyi segítséggel.
Üdv.
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Kollégám keres 19"-os monitort Samsung 920N helyére, ami kimúlt. Normális állapotban levő monitorra lenne szükség, ami 2 hónapon belül nem térdel le. Ajánlatok jöhetnek.
Én pedig egy olyan programot keresek Lenovo G560 laptophoz, amivel tudok rendszert tesztelni. CPU i3-as a benne levő. Hibajelenség, hogy állítólag 20 perc után lekapcsol, és okádja ki a forró levegőt. Ezt nem tudtam Aidával kivitelezni másfél óra alatt sem... (A CPU 68 fokig melegedett) Néhány programot eltávolítottam már a listából mert "vírus" gyanús volt. Lehet, hogy ezek terhelték túl Firefox alatt??
Köszi bárkinek, üdv.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Kis Joe #25867 üzenetére
De a kábelszat legalább drága és sz@r...Nem vagyok hálózat guru, de a telefon végén bek@ksizott a "góré", amikor mondtam neki, hogy most kapcsolják vissza, vagy kiszámlázom a szervizköltséget nekik, kiszállással együtt, Győrből...Hirtelen lett net...2 percen belül...
Szánalmas egy szolgáltató, részvétem.
És egy kis nyálcsorgatás... -
zsigee
aktív tag
válasz
Thocy a ZAGY #25641 üzenetére
Egy padlás jól jönne, a kacatoknak
Nem győzők selejtezni...Más egyéb szerintem nem kell.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Thocy a ZAGY #25639 üzenetére
Honnan tudod, lehet csak ez hiányzik a következő projekthez, ami után feltörök mint a talajvíz
-
zsigee
aktív tag
válasz
Balinov #25534 üzenetére
A 6-ról semmi. 3-ast néztem Győrben, 2004-es évjáratot, aztán olvastam róla, hogy 2006 utánit kell venni....(Totalcar)
Egyik munkatársamnak 6-sa van, de 2.0 dízel. Dícséri, de ne keljen csinálni vele semmit...Az alaktrész horror áron van, állítólag.
Hangsúlyozom, személyes tapasztalatom nincs! -
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #25524 üzenetére
Azért olcsóbb, mert Lumiáék nincsenek elszállva, mint pl Samuék, vagy a konkurensek. Nyilván droid fronton is vannak jók, és biztos vagyok benne, hogy találnék köztük megfelelőt. De az "elérhető" szint, számomra ezt nem tudja. A windows-t pedig lehet szidni,de évtizedes tapasztalat van mögöttük. Nekem az 520 eddig nem fagyott ki. Néha meglassul, mint bármelyik egyébb telefon, akkor legrosszabb esetben restart. Valahol a ph-n pedig volt egy teszt, miért nem kell vírus védelem egyenlőre ezekre a telókra, érdemes megkeresni.
-
zsigee
aktív tag
Szakik, némi segítségre lenne szükségem.
Asus EeePC 1001PX netbook eldobta a wifit. Ezzel a hibajelenséggel hozta a user. Rendszer helyreállítás megtörtént, gyári W7Starter, visszaállító partícióról. Aida szerint Atheros wifi van benne, az Asus oldalán típus szerint nincs ilyen driver...A win képtelen saját magát erre az eszközre frissíteni, a letöltött driver (Atheros) pedig az eszközkezelőben felkiáltó jeles szintig telepíthető csak. Tehát nincs wifi..
Kérdésem, mia bánat kell ennek a fosn@k?
Köszi bárkinek!Atheros AR9285 az eszközkezelő és az Aida szerint is. A honlapon nincs erre lehetőség.
-
zsigee
aktív tag
válasz
sladka_pani #25509 üzenetére
Amit keresel:
Nokia-Microsoft Lumia535DS.
Nem android, de minden mást tud, amit szeretnél. Esetleg a 6**DS még jobb lehet. Árakra keress rá. Az első 30k környékén mozog.
Üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Nincs véleltlenül valakinek Abit NF7S V2.0 laphoz működő BIOS-a a fiókban? Egy próbára kellene csak. -
zsigee
aktív tag
válasz
vlcsko82 #25418 üzenetére
Nem értem, hogy mit nem értesz. Ki sem kell számolnod, megteszik helyetted. Ja, hogy le akarod ellenőrizni, ugyanmár, a bankok nem hazudnak...
Amúgy szerintem egyszer kellene csak egy normális tájékoztatás, és az emberek 70%-a meg is értené...Dryman, és többiek, kösszi az infót.
-
zsigee
aktív tag
Bocs a dupláért, kérdésem lenne a szakikhoz.
Adott Asus M2N lap. Ha tápot bekapcsolom, akkor elundul az összes venti, de nincs kép, stb. Hangjelzés nincs.
Volt BIOS reset, CPU nélküli indítás, ramok, vga nélkül is, de a jelenség ugyanaz. Két kondi lett cserélve rajta, púposak voltak (előtte is ez volt a jelenség). 6,3V 1800uF-os mindkettő, közvetlenül a ram foglalat alatti részen.
A lap nem melegszik, sem a fetek, sem a vezérlő chip. Érdemes a lappal foglalkozni, vagy kuka, ennyi a kérdésem.Köszi bárkinek, üdv.
-
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
válasz
vlcsko82 #25232 üzenetére
Spar. Régi nagy Spar. Múltkor 2k környéki áron volt, @billentyűvel ellátva. Elvileg win kompatibilis... Nekem 8"-os kellett volna.
MM-ben pedig 3,5k körüli áron maxell nevű, csak droidra.Érdekel-e valakit tápegység?
Chieftech GPS550AB A. Ár megegyezés szerint. Bontva volt, venti lett cserélve. A gyári helyett egy CM teszi a dolgát. Csere szóba jöhet.
-
zsigee
aktív tag
válasz
vlcsko82 #25192 üzenetére
Még nem, de várom... Elvileg minden WP8.x-re alkalmas lesz. És elvileg a telefonnak automatikusan kell frissülnie. Január 21-én volt a "premier", kíváncsi leszek mikor érkezik meg az 520-amra.
Kókányolás nem lesz a telefonon, ez is biztos, kivárom a hivatalos utat. Bár most 8.1 fut, az én igényeimet telefon szinten maximálisan ellátja. -
zsigee
aktív tag
válasz
Thocy a ZAGY #25152 üzenetére
Köszi, ha úgy alakul figyelek majd, de nem nekem kellett az infó.
Szerintem az is olvassa, aki a kérdező volt.Dryman: passz, nem okoskodni akartam, csak egy sima hdd komplett másolása nem okoz gondot ezzel, még szektor hibánál sem. Az általad említett dolog nekem nem vált be, pedig ajánlották mások is. Talán nem találtam megfelelőt...
-
zsigee
aktív tag
válasz
Bobrooney #25141 üzenetére
Igen, javítottam.
És az oldalt böngészve mindenféle nyomtatás is van. Szerintem a bögre is menni fog.
-
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Valakinek nem kell alkatrésznek? -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Keresek laptopba 4Gb DDR3 1333MHz modult, 1+2Gb ugyanilyen paraméterekkel rendelkező modulok beszámításával.
Üdv.
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #24961 üzenetére
Az Etalon most is munkásszálló. Leginkább pályakezdő csóró audisok lakják. egy hónapra 27k a szállás/fő. Állítólag 2-en laknak egy szobában, és a fizetésből automatikusan vonják. Persze lehet, hogy vannak egyéb szolgáltatások is. Munkatársaim is tengetik ott napjaikat, amíg nem tudnak 3hó kauciót összerakni...
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #24900 üzenetére
Sajnos nem volt időm részletesen és olyan mélyrehatóan leírni, mint neked, mennem kellett melózni... Köszönöm, hogy kiegészítetted a hsz
Szóval a lényeg, BGA!
Amúgy értéktelen lapot egyszer én is próbáltam hőlégfúvóval, de ahogy írtad, ideig óráig... A kondikat még lehetett róla használni -
zsigee
aktív tag
Valaki notebook ramot keresett ddr3/2gb/1333
Van keressen meg PÜ-ben. -
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
Boldog új évet kívánok mindenkinek.
-
zsigee
aktív tag
Hi All!
Lenne egy Sharp LCD TV-m eladó, 32", HD Ready, HDMI, stb. Pontos típust holnap tudok írni. Ár megegyezés szerint, kifogástalan állapot.
Érdeklődni nálam lehet.Üdv.
-
zsigee
aktív tag
-
zsigee
aktív tag
válasz
Dryman #24640 üzenetére
Ok.
Javaslom a rendszer normális frissítését, egy újabb lemez segítségével...(Tapasztalatból mondom...) Valamint milyen gyártmány a 9600gt? Ne engedd az nvidia frissítést, hanem gyártói oldalról keress, utána már termék specifikus lesz... De miért is írom ezt, pont neked...
Üdv. -
zsigee
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy eladó Tplink 340GD routerem, még garis, papírjaival. Ha valakit érdekel keressen meg, ár megegyezés szerint. Ugyanitt HKC 550w-os táp eladó, hibátlan, nem kondizott. Ára 4k.
Esetleg Abit NF7 alaplap is lenne, CPU-t ramot is adhatok hozzá. Ár megegyezés szerint.Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- IPhone SE 3 64GB gyári független 2025.11.20. Apple jótállás
- HP EliteBook 855 G8 Ryzen 5 5650U / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD
- IPhone 13 256GB gyári független kék és fekete színben makulátlan kiváló akkuval + jótállás
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független független modellek új akkuval! Kék, ezüst, Grafit
- IPhone 13 256GB gyári független bontatlan 1 év Apple jótállás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest