- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
halkan teszem hozza..egyebkent nem ertem ezt a szemettelepesdit, megneztem a hirdetesekben a kepeket, ennel joval szarabb gumikkal kozlekednek emberek. ha nincs kirepedezve ez szvsz meg mindig tobbet er valami szar csajniz papucsnal. Mind1, Gaben, remelem hamar elviszik toled mindet
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #29464 üzenetére
Koszi Laci, valami ilyen remlik, regebbi UPC Ireland-os Cisco HD boxnak is le volt tiltva az usbje, meg asszem a mostani Samsung gyartmanyu, Intel alapu Horizon boxe is.
Aposomnak kellett az info, kap a heten pendrive-on par filmet es azon akarja lejatszani, majd 7vegen kiderul, milyen sikerre
-
Balinov
titán
Srácok, vidanetes stb, típusát nem tudom csak azt hogy a fekete, tud usb csatijara dugott pendriverol videót lejatszani? Szerintem nem de van a családban aki szerint meg igen
-
Balinov
titán
válasz
half333 #29403 üzenetére
en viszonylag gyakran, de nem mo-i cimre..tipp: regisztralj az UK vagy DE domain alol, vidd fel a szallitasi cimed es mar akkor latod, szallit-e MO-ra, mikor meg csak nezed a termekinfot. ha kosarba dobod es elkezded a csekoutot minden esetben jelzi a szallitasi koltseget es ha van, tobb szallitasi opciot.
Tipp2: ha talalsz valami specifikus cuccot, ami erdekel erdemes megnezn,ugyanaz a spanyol (.es), francia (.fr), nemet (.de), angol (co.uk) vagy az olasz (.it) domaninrol olcsobb. Nekunk a paratlanito nem ingyenes postaval nemet amazonrol legalabb 50€-e olcsobban jott, mint az uk-rol ingyenpostaval.
Ja, ha sok a talalat, szurj olyan termekre ahol az amazon srl az elado. igy esetles probelma eseten valszeg gordulekenyebb ugyintezesre szamithatsz, mintha csak amazon piacteret hasznalo, 3rd party eladotol veszel valamit.
B
-
Balinov
titán
válasz
atos19881101 #29398 üzenetére
az olajgyar helyen? Mikor most otthonvoltunk szabin azt hallottam, azok a lakasok mar elore el vannak adva.
Vagy arra gondolsz, amit lattam toronydraurengetek a szifnel a lapos mogott?
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #29335 üzenetére
ugylatszik, hasznalt kabelkorbacs arfolyama 1kHUF/futott ezer KM
pofatlansag.
Ebay-en gondolom PayPallal fizettel, szoval ha valami nem gromek, eloszor ugyis az elektronikus kikoton klemelsz,aztan PayPalon dispute, ha kekeckedik az elado.
Ezt meg amugy tegnap dobtak be a ph! aranykopeses topikba...majdnem lenyeltem a cigi veget,mikor neztem
-
Balinov
titán
Sracok, letezik az, hogy ezereves Telekomos ADSL szerzodeshez adott Dlink 360R modemet T nem csereli ingyen, ha anyuek nemreg upgradeltek egy gyorsabb csomagba?
Azert ez nem kicsit pofatlan huzas
-
Balinov
titán
email hsz ertesitok masnak sem jonnek?
-
Balinov
titán
Nyul ur egy Nexbox A95X-et csipett meg Bangoodrol eksunben. 2GB/8GB, 10/100LAN, N Wifi, BT4, droid 6, 2 USB +1x microSD slot. Ez Amlogic 905X SoC alapu, ami a sima 905-os soc-tol kicsit gyengebb. Kodival probalkozok, meg MX Playerrel eddig minden 1080p release-t vitt (igaz, inkabb 720p-be kolcsonzom).
Ez elvileg 4k, VP9,kutyafasza, van ra beta OpenElec, LibreElec, es meg a WebOS2.0-s LG tv smartremotejaval is lehet egy szintig iranyitani. MS 720p-s webcammal a tv-n skypeolunk, Hangouts video chetelunk nasszulokkel, FB fele fos Messengeren a kep abszolute nem folyamatos.
Ja, HDMI out term. de van rajta jack-es AV kimenet is.
szerk: 4k tartalommal vagy 3D filmmel kijelzo limitacio miatt nem all modomban tesztelni.
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #29207 üzenetére
Laci, en mielott tovabblepsz azt kerdeznem meg toluk,hogy milyen lejatszo SW-t hasznalnak? GF9500 nem egy mai csirke, de dxva tamogatas biztos,hogy van benne, szoval lehet csak valami olyan lejatszo sw-t hasznalnak, ami nem hasznalja ki a gpu-t. MPCHC-t vagy VLC-t nezetnek meg veluk,hogy a 1080p-t viszi-e rendesen.
Ha 1080p vagy 4k YT-ozni akar, oda lehet a proci is keves lesz, meg akar huzva is..
-
Balinov
titán
Srácok, M1-es mosni pihenőhelynél lévő MOL kuton lehet osztrák pálya matricát venni?
-
Balinov
titán
Srácok, nincs valakinek valami low end, eladó pcie vgaja?
-
Balinov
titán
Srácok a 82-esen hol van most útfelújítás?
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #28996 üzenetére
nafasza, ez egyre jobb lesz...tervezunk egy egynapos kirandulast vagy a Hoche Wand-ra vagy Puchberg-nel a szalamandras kisvasutra...meggondolando, hogy esetleg veszek osztrak palyara is matricat, aztan M1/A4-en felcsapatni Parndorfig, aztan onnet le vissza "kertek alatt" Becsujhelyig.. az a 8.80€ meger annyit,hogy ne kelljen 30/40-el szuttyogni, vagy attol fosni, mikor kapok egy fotos csekket neadjisten:0
-
Balinov
titán
Sracok, Csorna utan, Sorpon fele a 85 felujitas hogy halad most? Meddig van Sorpon fele kesz a gyorsforgalmi? ill. meg majusban epitettek Csorna utan le Beled fele az M86-ot lefele Szombathely/Shareware fele. Majus elejen meg a csornai elkerulo se volt kesz, viszont ahogy a regi 86-oson mentunk ugy tunt, elegge toljak az atyafiak
-
Balinov
titán
Koszi Sracok, Csapóra az Apaca utcabol emlekszem, a Balint orasra viszont nem. Megnezem mind a kettot, halisten kozel vannak egymashoz
-
Balinov
titán
Hamar ajanlgatos/ Belvarosban jo orast ajanljatok? Van egy Tommy oram, meg XXX-re kaptam, borszij megadta magat, szeretnek ra femszijat, normalis minoseget, nem fel vese aran.
Hova nemjek?
-
Balinov
titán
Sracok, Gyorben privat rendelesen hol csinalnak fülmosást? Full/orr/gegesztet nem nagyon jatszik, kek a TAJ szamom (mondhatni kekveruTAJparaszt
)
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #28742 üzenetére
pont az a cel, amugy egy 120GB-os SATAIII-as SanDisk Extreme lenne belepitve anyosek AM3-as X2-es gepebe..nalam ugyis csak porosodik, teljesitmenyre meg igy is acelos lesz, P45 chipsetre volt teve anno, mikor meg hasznaltam az asztali gepet, abba is csak sata II van
esetleg erdemes lenne felkajtatni egy pci-e sata3 vezerlot, amirol tud a rendszer bootolni?
-
Balinov
titán
Sracok, AM3-as Asrock-ba N68-S3 UCC, x2es athlon melle a sataII-es vezerlore erdemes SSD-t tenni?
-
Balinov
titán
Bicikli miért lett kimoderálva?
-
Balinov
titán
válasz
knifemaster #28641 üzenetére
Szóval mechanikai behatas,nem jó... Lehet hogy a javítás árán kapnál jobbat használt cuccbol.
Mindenképpen úgy kérd a javítást hogy először karfelmeres és neked kelljen megmondani hogy mehet a javítás
-
Balinov
titán
válasz
stairmaster #28633 üzenetére
es tenyleg! koszi a tippet!
-
Balinov
titán
Van itt olyan aki gyakorta ebay-ezik, biddel es hasznal valami zongezokiegeget az auto biddingre?
-
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #28453 üzenetére
hidd el en is fenntartassal kezeltem, de aztan tenyleg bevallt..
HTC M8 hatlapi kamerajanak nem uveg a vedolapja es egy ido utan befatyolosodott. M8 topikban tobszor ajanlottak, de valahogy fostam nekiallni fogremmel, mignem eljott egy olyan pillanat, mikor emiatt kezdett a telefon ertekelhetetelen kepeket csinalni, akkor egy pici fogremmel (kb egy borsszemnyi) nekialltam es tenyleg mukodott
-
Balinov
titán
válasz
golya32 #28425 üzenetére
jobbkormanyos erdekel? ittvan a szomszedban.
Ize, akartalak mar korabban is kerdezni, neked is van/volt mar, T25-os ugye? nem emlexel, hogy a 3.14csaba lehet hozzaferni a biztositektablahoz? jobbkormanyosleven a kesztyutarto alatt keresem, de nem igen talaltam meg meg..
-
-
Balinov
titán
Sracok, akkor erdekel valakit valami ebbol:
Ram/proci (Q8200,2x2GB ddr2-800 Geil par)
Panasonic G3 Micro4/3 mirrorless vaz
Samsung SGSIII (fuggetlen)
HTC M7 (feher), gyarilag kartyafuggetlenMajus 9-tol 15-ig leszek Gyorben, adott keretek kozott hazhoz is viszem, ha kell
udv
Bszerk: BUGALACInak meg boldogat!
-
Balinov
titán
válasz
sotetlovag97 #28204 üzenetére
egyenlore az jegelem, de amugy valamikor 2012 tavaszan vettem, Sandisk Extreme 120GIB, SATAIII-as, sokat nem ment, mert nemsokara ra kaptam ceges lapost igy a desktopot evek ota be se kapcsoltam.
-
Balinov
titán
válasz
vettelf60 #28201 üzenetére
mi a realis ara? Te mit mondanal ra? Nagyon ne lodd alul, ha lesz idom kesobb, ugyis ranezek az arazos topikban
ja, nem a proci bontatlan, term azt hasznaltam kis alapfeszes OC-vel a GA-EP45DS3-R-ben, de gyk, 2 eve be se volt roffentve a desktop
Van meg 1TB hitachi vinyo, Sandisk Extreme 120GB SSD, bar azt lehet nem kotyavetyelem el, inkabb megprobalom belemuteni Vera Pavilion DV6-jaba
-
Balinov
titán
Sracok, majus 9-tol 1 hetig otthonleszunk, van par cuccom, amitol megvalnek, ha lenne ra erdeklodes:
2x2GB DDR2-800 Geil ram
C2Q8400 (bontatlan gyari lga775 hutovel)fuggetlen(itett) Samsung SGSIII
Panasonic G3 micro4/3 MILC pekfenyezo, csak tolto van hozza, de megkimelt allapotban. igeny szerint tudnek adni hozza Panasonic 14-42 HD (alias MK2) obit
Nikon D90, tolto, kabelek, magyar konyv, igeny eseten Nikkor 18-105VR vagy Nikkor 18-55VR kitobival
HTC One M7, feher, fuggetlen, kb 2 eve nem hasznalom, de multkor kiproba erejeig feltoltottem es 2 napot azt hasznaltam, 100% muxik. gyari droid, sem root, sem s-off, semmiErdekel ebbol valami valakit? Erdeklodoket itt vagy pm-ben szivesen varok
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #28163 üzenetére
esetleg ez, Laci? 87310-1H100, ebayrol UK-bol postaval 20-22k-ert
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #28158 üzenetére
belso vilagitas, beleertve a csomagtarto vilagitast is, 2 koros. vezetoldali, ill utasoldal+csomagter.
Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy hatul + csomagterben se az ajto vilagitas, se a belso vilagitas, se a csomagter vilagitas nem jo ugy 1 honapja. Korabban elofordult, akkor egy biztositekot csereltek (nem en).
Szoval sanszos,hogy a hatso vilagitasi korert felelos bizti csereerett, de ettol fuggetlenul mukodott a door lock visszajelzes a muszerfalon egeszen par nappal ezelottig.
Csukott ajtonal a front oldali belso vilagitas mukodik, ebbol gondolom, hogy az azt vezerlo valami az OK
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #28155 üzenetére
Koszi Laci, bar ennek nekem a fele kinai
Azt kideritettem, hogy nincs mas, csak fold, szoval ha zar a szenzor akkor jelez a perszónál kompjúternek,hogy az ajto zarva.
Pont olyan kis bizbasz a szenzor az utasteri ajtokban, mint ami kepet linkeltem. Ha gondolod, es megmondod konkretan mirol, lemegyek a kovetkezo cigihez a kocsikulccsal es csinalok telefonnal par kepet...
-
Balinov
titán
Toyota tulajok vagy egyeb autos szakik. Tanacs kene...
Avensis 2 napja jelez a muszerfalon, hogy nincs becsukva valamelyik ajto, pedig tutira DE!. Kozponti zarral ennel fogva nem is tudom zarni, csak kulccsal, mig a tavbizgentyuvel ki tudom nyitni.
Ugy fel eve mar 1x elofordult, akkor a csomagtarto ajto volt a ludas, jo kover fujas a WD40el siman megoldotta. Most hiaba fujhatom.
Tegnap korbeprobaltam azt a 4db, gumival fedett, kasztnira csavarozott erzekelot, vegignyomogattam 3x mindet, erzesre mindegyik kapcsolo ugyanakora utat jar be. A csomagtartoval viszont kuzdok, mint malac a jegen, mert ott nincs ilyen kis baszas, mint ezen a guglizott kepen
.
Sem a kasztnin, sem magan a csomagtarto elemen, sem alul a hangszorok alatt, ahol csak a mechanikat ill. bal oldalt egy kabelt tartalmazo muanyag csovzezetot latok.
Van valami tippetek, hogy hogyan tudnam egyszeruen kideriteni, melyik szenzor hulyult meg? Csavarhuzokon, alap kulcskeszleten meg egy fazisceruzan kivul nincs tul sok szerszamom...
ja, 4 ajtos, 2007 januari forgalombahelyezesu, tehat valszeg 2006. 4-ik negyedevben gyartottak a Totya UK-nal.
Koszi a tippeket
B
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest