- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Jövő hétre nincs valakinek kölcsönbe egy ryzen procija?
Jön innen apróról egy asus crosshair vi extreme, 1 hét próbagarival, de nem rudom próbálni, mert nincs procim.
Vagy megvételre keresek Ryzen 7 1800x-et. -
envagyok
veterán
Ismertek valaki mobiltelefon szerelőt?
Samsung galaxy s9+-ban és egy edzőórában kellene akkut cserélni, úgy hogy a vízállóság megmaradjon.
Eddig a Bóka Pali barátom nagyon ügyesen megcsinált ilyeneket, de sajnos már nincs közöttünk .
Akár magánember is, nem feltétlenül cég. -
envagyok
veterán
Anyagilag rászorulóknak vállalom ingyenesen/díjmentesen számítógépeik szervizelését, telepítését, és egyéb it jellegű segítséget.
-
envagyok
veterán
válasz
Hannibhál #36651 üzenetére
8600gts
Először 2006 végén/2007 elején 8800 ultra/8800GTX/8800GTS (320/640)/8600GTS/8600GT/8500GT
volt a sorrend.
Csalódás volt a 8600gts, mert középkategóriás árhoz elég gyengusz volt.
Aztán elkényelmesedett az nvidia. 2007 végén kijött a 8800gt, 8800gts (512mb). Itt a 8800gt elég olcsó volt, talán lehetett hívni középkategóriának. De előrelépés nem volt, ahogy 2008 tavaszán se a 9-es szériánál, ami átnevezésekkel indult 9800gt=8800gt, ott jött be egy jó kis új fejlesztés, a 9600gt. Az végre olyan lett, amilyennek lennie kell egy kk vga-nak, a csúcs meg 9800gx2 dupla 8800gts szendvics kártya lett.
Vannak jó források:
[link]Az első link az én bibliám is
Várjuk a cikket, ha megvan, küldd el priviben. -
-
envagyok
veterán
Intel LGA 2011 Gyári hűtőt keresek
-
envagyok
veterán
Keresek WD40EFRX 4TB Red HDD-t újat vagy használtat.
Ha valakinek lenne eladó, vagy be tud szerezni, dobjon pü-t.Lenne 4x8gb DDR4 ram bordás eladó ha valakit érdekel 40000ft
-
envagyok
veterán
-
envagyok
veterán
Zöld utcában a 3. Emeleten laktam pont szemben a toronnyal kb 16 évet.
Még élekkicsit talán mintha hülyülnék.
De van megoldás
Szerintem a torony 10km-es körzetében erős a sugárzás.
Ha zavar, a torony irányából fémhálót kell felvakolni a falra, de lehet akkor mobil térerő se lesz -
envagyok
veterán
Keresek lehetőleg ASUS Z370 Z390 microATX alaplapot.
-
envagyok
veterán
Kerítés építéshez (alap+semmelrock) és kapuhoz (toló és bejárati ajtó) keresek szakembert.
Tudtok ajánlani? -
envagyok
veterán
Besokalltam a tintapatronos nyomtatástól.
5 hónap alatt heti 1 postai csomagkísérő nyomtatásától kifogyott a 2 új xxl patron.
Keresek olcsó monokróm vagy színes lézernyomtatót.
Lehet öreg, ronda, csak olcsó legyen és működjön. -
envagyok
veterán
Családi ház kerítés készítéshez keresek lehetőségeket és szakembert.
Ami fontos, kb 40-50 cm magasan vízálló/vízzáró legyen.
Többen ajánlották a Semmelrock [link] kerítés elemeket, mivel azokat nem kell szigetelni, színezni.
Létezik ilyesmiből más gyártótól olcsóbb megoldás?
Illetve tolókapura és bejárati kapura van ötletetek, hogyan lehetne megoldani a víz kizárását?
Sajnos nálunk nagy esőzéskor a szomszéd löszös utat leviszi a víz az árokba hozzánk, szépen feltelik az árok teljesen a lösszel, és onnantól minden víz hozzánk jön be.
Utoljára kb 100 köb víz 10 köb homokkal, plusz ami az árokban maradt azt az önkormányzat 20 forduló 6 köbös autóval vitte el.
Nem szeretném még egyszer ezt átélni, erre keresek nem túl drága, elegáns megoldást.Kertészt is keresek, mert a fűre folyt agyagot el kellene távolítani, meg a kertet is rendbe tenni.
Megcsinálnám magam is, de sikerült most egy ínhüvelygyulladást is kapni a jobb kezemre, gipszben nem megy. -
-
envagyok
veterán
Egy rászoruló özvegy nyugdíjasnak keresek hűtőszekrényt.
Ha lenne valakinél egy használható fagyasztós, írjon pü-ben. -
envagyok
veterán
válasz
ladopapa72 #36303 üzenetére
FX8120 nem kell valakinek?
-
envagyok
veterán
Sziasztok
Keresek pci-os scsi raid vezérlőt:
[link] -
envagyok
veterán
Zotac GTX 1060 3GB Mini ITX és qATX házakba is!! [link]
-
envagyok
veterán
válasz
sladka_pani #36165 üzenetére
Nem vagy vele egyedül.
-
envagyok
veterán
SDRamot keresek ECC-set.4x256 vagy 4x512MB-ot
Ha valakinél lapul a fiók mélyén, dobjon pü-t -
envagyok
veterán
Ha esetleg maradt valakinél Windows 95, 98, 98 second edition, milennium, 2000, xp, vista gyári telepítő lemez magyar/angol, dobjon egy privátot nekem.
-
-
envagyok
veterán
válasz
tupacamaru #35978 üzenetére
A seasonicon/silverstoneon pont olyan van, mint a a videókártyán.
Simán önmagába vissza tudom dugni.
A slientmaxxon 8-ból 6pin megegyezik, de 2 szélső nem. -
envagyok
veterán
Moduláris tápokhiz keresek gyári vagy utángyártott kábelt.
És szakembert, aki tápok javításával foglalkozik.
[link] -
envagyok
veterán
válasz
Dryman #35953 üzenetére
Egy kis hűtő energiaitallal, kólával, aztán már mehet is
De egyébként totál hülyeség ez a zárás.
Sőt, ki kellene tolni a nyitvatartást mindenhol, és inkább az FFP maszkot kötelezővé tenni, hatósági 100-200Ft-os árral.
Ja, és oltani először inkább a tanítókat, bolti eladókat, gyárakban csarnokban tömegével dolgozó embereket kellene, mint az eleve legkönnyebben otthon tartható öregeket.
Navos, irodában egyedül de most home officeban dolgozó ismerőst, utcán flangáló rendőröket már mind beoltották, mert őket fontos. -
envagyok
veterán
válasz
Weaver #35854 üzenetére
Hmm.
Nekem sem a Veszprémi egyetemre kellett volna felvetetni magamatUtcában lakik egy szobafestő, van egy alkalmazottja, Ausztriában festegetnek.
Mit nem mondjak úri életük van. Ember gondol egyet. imád biciklizni, aztán indul hétvégére a francia alpokba (lehet most nem a vírus miatt), régi volt már asszonynak a 3 éves kocsira, csere egy új VW hobbiterepjáróra (8 számjegy), Bicikli évente cserélve, ne röhögjmert 7 számjegyű összegért vesz, és nem egyessel kezdődik...
Másik festő ismerős Győri, ő okosabb fajta festő, ezért komoly csapattal jár, múltkor elvált, 100 millás lakást otthagyta asszonynak, de nem kell félteni rá 1 évre kész lett a 200 millás neki. Mindeközben a veterán klubban megjelent egy porsche 911-el OT-ra restaurálva
Hármadik festő ismerős Ausztriában kap melókat, házmester rokontól, ő csinálja a tulaj bérlakásainak a tisztasági stb festéseit. Kápolnásnyéken lakik, van egy tiptop háza, de nem is az a lényeg, hanem a vár amit mögé épített. Eskü minden hétvégén beöltözik királynak, szereznek még udvari bolondot is, és pörgetik a disznót a nyárson. Ne röhögj, ha nem látom saját szememmel, én se hiszem el. Aki a faluban prominens személy, az mind meg van oda hívva, és addig buliznak, fürödnek (tavat is csinált), amíg totál ki nem ütik magukat.
Szóval ott tartunk, hogy építőipar, autószerelés, szolgáltatás jelenleg jobb ügyvéd szintű órabérért melózik, de a gazdákat se kell félteni.
Ez van.. Szakmát váltani soha nem késő, és szerintem nem is bonyolultak megtanulni -
envagyok
veterán
válasz
Vérboci #35845 üzenetére
Azért nem mindegy, hogy egy összerohadt cuccot kell cserélni vagy csak ki kell hozzá tekerni 3 csavart.
Múltkor ott voltam mikor pont egy váltó tartó bakot kellet volna kicserélni a kocsimon, és berohadt a csavar.
Az egyébként 15 perces történet 4 óráig tartott.
Én se adnék rá emailben árajánlatot -
envagyok
veterán
válasz
Dryman #35823 üzenetére
Nekem a wd40 + fogkefe még az eltávolíthatatlan ezüst pasztát is eltünteti. Természetesen utána alaposan letörlöm aldis papírtörlővel.
A csontkeménnyé kövesedett sárga cuccon is ha rajta hagyom pl kisebb gpu v chipset azt is könnyebben tudom eltávolítani.
A hőátadással nem volt gondom.
De most megyek veszek körömlakklemosót megnézem mit tud. -
envagyok
veterán
Sziasztok
2x8 vagy 4x4 GB DDR4 3200 vagy gyorsabb jó minőségű fekete/szürke bordás memóriát keresek újan vagy használtan.
Pü-ben várom. -
envagyok
veterán
válasz
boogie84 #35690 üzenetére
Ezt nem gondoltam volna.
Azt hittem nem drágán dolgoznak. Biztos nem elírás, vagy valami különleges alapanyag miatt?
Tőlem nem szokott kérni semmit, mert szembeszomszéd, jóban vagyunk, így nem ismertem az árazásuk, de itt a fél utca velük csináltatott medencefedést, télikertet, garázstetőt, stb. -
envagyok
veterán
Egér ketrec használt/ új érdekelne.
Győr környékén hol érdemes keresgélni? -
envagyok
veterán
válasz
PociAti #35674 üzenetére
Az ok nélküli hardverigény növelés az én halálom.
Árulja már el valaki, miért kell Netezésre 8GB ram??
Ugyanez igaz Androidra windowsra.
Megnyitok pár weblapot, aztán 4GB már kevés.
De könyörgöm 8GB-ba elfér 2 óra fullhd film, 2000 mp3 dal, de 5-6 éves full játékok is max ennyit telepítenek
Az a tabletem ami pár éve hasított, most akadozik, pedig ugyanazt csinálom vele . -
envagyok
veterán
válasz
Dryman #35606 üzenetére
H81M2
Az asus oldalán lévő utolsó biost már feltettem a bios saját bios frissítő programjával, de azzal se megy.
Találtam viszont a neten egy fórumot, ahol azt írta egy szervizes, hogy ugyanezt a problémáját az oldta meg, hogy az asus windows alatti update programjával frissített.
És itt jön a duplacsavar, akarom mondani szopás:
Felrakom a sziperszuper programot, de már az elején igényli az intel management engine-t, amit pedig feltett a windows 10. Asus support oldaláról letöltöm, majd telepítem, pontosabban telepíteném, de hibával kilép
Ma utolsó próba lesz, windows7-el is megpróbálom. -
envagyok
veterán
Adott egy Intel 4. generációs terra pc ASUS H81M2 alaplappal, eredetileg pentium processzorral.
Vettem bele egy i5-4460-ast, amit elvileg támogatnia kellene neki. Biost is frissítettem a legújabbra, de mégse akar menni.
És nem ez az első 4. generációs ASUS alaplapos terrapc szivatás, több lap is ugyanezt eljátszotta velem.
Miről maradtam le, amiért ez így nem működik? -
envagyok
veterán
-
-
envagyok
veterán
válasz
SyMbioTe #35582 üzenetére
Félig igazad van, félig nincs.
Valóban mennyiségi licenszt kapsz, valóban kicsit szürkeeladótól, de:
1.: A netes eladó cég lapján nincs szó róla, hogy vl licensz lenne.
2.: Kapsz róla nyugtát számlát, látszik hogy fizettél érte, szóval védve vagy.
Már az emag is tele van pár ezres licenszekkel, több magyar híroldalon volt cikk, hogy csak pár ezres a windows.
Innentől igazolt is a jóhiszeműséged. -
envagyok
veterán
válasz
Diák66 #35564 üzenetére
Ha Győrire állított reggel írok rá, akkor vagy nem ír vissza, vagy forszírozza az előreutalásos küldést. Ha nem Győri ír rá, akkor van elemében.
Se háztól házig, se semmi más lehetőség nincs. Ha ezt erőlteted, akkor vagy nem válaszol, vagy mellébeszél.
Tipikus Normann duma, hogy elküldi a személyije fénymásolatát, nekem is küldött ipar úti lakos személyit, gondolom lopott lehet, mert mikor írtam hogy 10 perc alatt odaérek, mert most épp arra járok, vagy mondjon időpontot, utána azonnal elhallgat.
Mindig 1080-at, 1070-et, ryzen procit, ps-t, és oculus cuccokat tesz fel, de lehet más is.
Mindig picivel piaci ár alatt, hogy ne legyen gyanús, de már jó vétel legyen, keresett cuccokat árul.
Csak már unom, hogy a szülővárosomban, és a falumba írja magát. -
envagyok
veterán
Laptopba lenne valakinek 8GB DDR3l ram?
-
envagyok
veterán
Kellemes Karácsonyt mindenkinek.
És ennél a virusos évnél boldogabb új évet!
-
envagyok
veterán
Ha valakinek vanna 320, 500, és nagyobb HDD-i több db, dobjon privátot.
-
envagyok
veterán
válasz
sladka_pani #35424 üzenetére
A laptop hátránya még a nehézkes bővítés, javíthatóság.
Újabban beépített akku, alaplapra integrált ram, cpu, ssd,vga.
Alaplap megnyekken=kuka a több százezres laptop, mert gazdaságtalan a javítás.
Pc-n 10-20k egy használt lap. -
envagyok
veterán
Ágyban tablet 10 colos híreket emaileket olvasni, ágy alatt laptop ha esetleg lusta lennék a dolgozóba menni és a hálóban vagy a nsppaliban gyorsan kell dolgozni vmit.
A dolgozóban komoly pc és retró gépek.
A legkevésbé a laptopot használom. -
envagyok
veterán
válasz
sotetlovag97 #35414 üzenetére
Ő tudja...
-
envagyok
veterán
Renault Megane II 2004.12 havi Karbantartott 399K
[link] -
envagyok
veterán
Ha valakinél van valami mezei ddr4-2133p, 4gigás
Belépő Gamer PC i5-6500 8GB DDR4 Nvidia GT1030 256GB SSD Win10 Gari
[link] -
envagyok
veterán
Keresek i7-8086k processzort:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest