- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
golya32
senior tag
Autót hogyan tudok úgy kivonni a forgalomból, hogy bontani tudjam?
A bontóba le tudom adni, akkor kivonják, de nekem kellene belőle alkatrész, és utána saját lábán már nem menne. -
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #37488 üzenetére
Kutyánk csipőizület problémás, műteni kellett, először a Parcsaminál voltunk utána mentünk Gödre, qva drága volt, de jó lett.
A korrekciós műtétet próbáltam Győrbe olcsobban megoldani, nem jött össze újra Göd és sok kp... -
golya32
senior tag
Elemér Győrújbaráton nekem bejött.
Ergényin az álatorvosi rendelőben úgy elb@szták a kutya lábát, hogy utána csak sok pénzért Gödön tudták a Profivetnél rendbe hozni.. -
golya32
senior tag
Komplett autót kellene fóliáztatnom, nem akarom festeni, tudtok céget ajánlani aki nem olyan drága és jó minőségű?
-
golya32
senior tag
-
golya32
senior tag
Van egy ilyen autóm [link]
Oda adom olcsobban, elegem van a nem napon barnult emberekből akik csak a katalizátort vinnék, vagy vas árban az autót.
Jó állapotban van, azonnal használható, ha esetleg van kisebb csere az is érdekelne.. -
golya32
senior tag
Itt vagyok Ausztriába itt 2 eur és nincs gond
-
golya32
senior tag
Van egy eladó 54m2-es klakásom Győr-sziget, Beér közbe, ha érdekel valakit írjatok privátba.
-
golya32
senior tag
Phalmán 10 30 kor elfogott minden be is zárt. Holnap reggel hoznak benzint meg minimális dízelt, de hétfőig nem tart ki.
Nyúlok most fogyott el a dízel benzin kB este 10 ig elég és az is bezár. A kutak tele vannak szlovák autókkal. -
golya32
senior tag
Pályázat írót keresek, tudtok ajánlani valakit?
Céges témához kellene.. -
golya32
senior tag
válasz
bendeguz76 #36957 üzenetére
Baros Gábor utcában a Lajta utcai kereszteződés után jobb oldalt a Blaupunkt -os kis öreg még javít? egy családiházban van, oda kellene menni megnézni..
-
golya32
senior tag
Talán 1500-as polirral próbálkozni, de csak a kopásnál, a karcnál nem tudom jó lenne-e
-
golya32
senior tag
Boldog új évet!!
-
golya32
senior tag
Ki árul itt fejhallgatót?
Kellene 1db -
golya32
senior tag
Samsung note 7-re tudtok valakit aki a gyári szoftvert visszarakná? Android 9-el vettem és fagyogat.
-
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #36731 üzenetére
Szerintem nincs, egyébként meg azért adtad olcsobban mert nem tudsz róla semmit.
Az már g...ség, ha megveszi szétszedi és reklamál. akkor minek vette meg?
A te "tudatlanságodra" alapozva akart nagyot akasztani az üzleten, nem jött be, ennyi. -
golya32
senior tag
Van megint kiadó lakásom Écsen ha érdekel valakit. 60m2 körüli belső kétszintes.
-
golya32
senior tag
Most "örököltem" egy iphone XS-t abban is szar az akku, asszem akkor én is ott kezdek.
-
golya32
senior tag
Van valakinek felesleges hűtője pult alá rakható? Vettem egyet Téten, kb 2 hétig ment és eltünt belöle a gáz, természetesen garancia erre nem vonatkozik...
Ugyanitt szekrénynek alkalmas hűtő eladó. -
golya32
senior tag
Diákot fiut keresnék közepesen nehéz munkára, Nyúlra 1 hónapra tudtok valakit ajánlani?
Csak délelött kell dolgozni, 1200ft/óra nettót fizetek. Egy műhelyben kell dolgozni. -
golya32
senior tag
micro sd kártyája van valakinek felesleges? 16-32Gb körüli kellene
-
golya32
senior tag
Gyerekbicikli nem kell senkinek?
-
golya32
senior tag
Jó kis retro favorit érdekel valakit
-
golya32
senior tag
2 db kocsmába vagy fagyizni járó montenbike érdekelhet valakit?
foglalkozossak.
sörért vihető. -
golya32
senior tag
Van [ilyenem] sörért vihető
-
golya32
senior tag
Van 5db billentyűzetem és 5db egerem meg egy csomó stick, kell valakinek, vagy kukázzam?
Nem tudom hogy működnek-e, a selejtezendő cuccok között vannak. -
golya32
senior tag
Gyerekbiciklik érdekelnek valakit? [ez az] , esetleg csere is jöhet.
-
golya32
senior tag
Ok köszi akkor eladom.
-
golya32
senior tag
Van egy iphone air tabletem fel lehet rá rakni androidot?
-
golya32
senior tag
karfás szék érdekelhet valakit? [Ez az]
-
golya32
senior tag
Telefon érdekel valakit?
Csere-bere is lehet. [link] -
golya32
senior tag
Esetleg nincs valakinek felesleges dvd lejátszója ami hdmi csatlakozós?
-
golya32
senior tag
Saeco Incanto 3 éves automata kávéfőző érdekelhet valakit?
-
golya32
senior tag
Köszönöm az infókat xiaomi stick lesz.
-
golya32
senior tag
Milyen tv okositót tudtok ajánlani? Olcsót amin megy a netflix és wifis?
-
golya32
senior tag
válasz
Dryman #35861 üzenetére
Azért az attól is függ mivel csiszolsz, én rezgővel szoktam, úgy sem könnyű munka, de megoldható, sajnos én is belefutottam a fos és drága munkába, azóta magamnak megcsinálom.
Múlt nyáron ragasztottam hungarocellt hálóztam és színeztem is, ha az asszony nem macerál akkor a színezést kihagyhattam volna, én látom a hibákat.
A varrás-nál jó gép kell, az sem könnyű, jó ha van valaki aki segít, megtanulható, vartam már, de csak sötétítő függönyt.Azért ha eladásra készítenék egy lakást, akkor mestert keresnék.
-
golya32
senior tag
Van valakinek felesleges régi nyomtató usb átalakítója?
Ha tudom mi a gond akkor megmondom a szerelőnek mit cseréljen, néha meg is veszem, és azt rakattatom be, persze ehhez is szerelő kell, kevés az az ember aki nem akar még az alkatrészeken is keresni.
Pannonhalmán legalább 2 szerelőt tudok mondani akiket nagy ívben el kell kerülni. Sajnos az egyik még elektromos szerelő is. -
golya32
senior tag
válasz
bugalaszlo #35834 üzenetére
Hp 1100 régi csatlakozás van, tökéletes működéssel 3/4-ig van a toner
-
golya32
senior tag
válasz
PociAti #35666 üzenetére
Telefonálni lehet, de a mai világban fontos hogy elérhető legyél tehát kell mennie a levelező programoknak plus a facebooknak is. ahhoz meg kell az érintő. Most vettem elő a BB Motiont mert meguntam a samsung hülyeségeit, meg a folyamatos frissítéseket.
Sajnos nem mai gyerek, már kellenek a kompromisszumok keményen. -
golya32
senior tag
igazából 155x75x8mm nél ne legyen nagyobb, a coll annyira nem is érdekel. PL samsungnál 6,3" ez a méret.
-
golya32
senior tag
Most note10 telóm van, de ebben a méretben nem is nagyon van új teló, mind egyre nagyobb, a f@szért nem lehet 6" környéki telót piacra dobni valami böszme akkuval?
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #35631 üzenetére
Aztán maszkot tegyél rá, mert biztos vírusos lesz
-
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #35629 üzenetére
Jó az ár, már mint a 15e, nem hagyhattam ki azért írtam a 10e-t
Igazából nem kell teló, még így is van egy okos órám, amitől nem tudok megszabadulni.. -
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #35626 üzenetére
10e?
-
golya32
senior tag
Esetleg van valakinek felesleges aktív subwoofer -e?
Én már a Facebook -on is le vettem a születésnapot utalom amikor mindenki gratulál aztán az utcán meg nem köszön. -
golya32
senior tag
Isten éltessen sokáig!!
Most irigyellek, úgy lennék újra 30 körül.. -
golya32
senior tag
[link] Ez érdekelhet valakit?
-
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #35380 üzenetére
Sajnos nem vettem a tv re, lakásbiztosításrá már írtam. Nem gondoltam volna hogy ilyen érzékeny a teteje a sérülésre. Van egy brutal nagy is annak aluminium kerete van.Simán meg lehet fogni.
-
golya32
senior tag
válasz
ladopapa72 #35378 üzenetére
Lakás biztosítás vagy külön a tv re vásárláskor kötöttel?
-
golya32
senior tag
Milka csokit olcsóbban hol tudnék venni?
-
golya32
senior tag
Nekem piros 420D coupe van kell? 2014-es
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest