- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
sracok, Dlink DNS-313-at erdemes kb 29€-ert megvenni vinyo nelkul vagy mivel mar kifutott modell felejtos? Radasul 300mhz/32mb, szoval nem egy eromul. Mondjuk amire kene az P2P letoltes, DNLA megosztas asztali,laptop,telefonok,tab meg TV fele...
-
Balinov
titán
potvkianok, itt is behavazodtunk, hogy a rohadas jojjon a havara
-
Balinov
titán
na, most neztem meg az F1 futamot...hat, szegeny Webberol egybol az a mondas jutott az eszembe, hogy a villamos alatt fekvo ember mosolya sosem oszinte
-
Balinov
titán
TGFI!
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
sladka_pani #16726 üzenetére
a faluwc-n a lanyhoz, mi?
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #16683 üzenetére
jomultkor volt mar ez
skotoknal a golf hozta ram a fraszt, teletankkal vettuk fel, elso du mentem vagy 300merfoldet, mire kimozdult full allasbol a mutato..mar azon paraztam, hogy 1. Biztos, hogy tele tankkal adtak? 2. Ha nem, es lekonyokolok a Skyfall helyszin kozepen, hol az anyamba szerzek gazolajat?
pl. ilyen helyen:
-
Balinov
titán
isten eltesse a Jozsefeket!
-
Balinov
titán
gyogyreggelt, gyogyreggelt
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #16652 üzenetére
boldog regi bekeidok, mikor Thunderrel, Jazza, Supraval, Knife-val, Dry-jal meg meg Helkissel is osszejartunk 1-2 havonta kis darts-ra, csocsora, dumapartira
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #16650 üzenetére
jo tarsasag, szep kornyezet, jo kaja, b***tt sok pia volt..orulok, hogy ennyire emlekszem
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #16648 üzenetére
meeeg, meeg, persze. szerencsere a kert sarkaban a fukomposztalo kupacnal engedtem kia fuchsbart, a cipo Lacinknak a kerteszkedos cipoje volt..asszem
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #16646 üzenetére
nem, csontreszeg
-
Balinov
titán
szerintem mindenki vegyen olyan rendszert, ami neki tetszik, hasznalja egeszseggel. En mar ugy belaktam magam droid ala, mint eszkozileg, mint tartalomfogyasztokent, hogy meg sem fordulna almasodni. Viszont akinek meg az tetszik, hat vegyen.
-
Balinov
titán
válasz
cellpeti #16573 üzenetére
erdekes, mert vannak a roman/bolgar (talan magyar is) apacsok, meg a helyiek, tisztara mint a bloff-ben, feherboruek, voros vagy szoke haj, kekszem. egyik nagyteszko mellett van egy telepuk, rendesen lovak kikotve szembe a fuves terre, lakokocsik, meg amit akarsz, tenyleg mint a bloff-ben.
-
Balinov
titán
válasz
thaler2 #16566 üzenetére
mar feliratkoztam az infovonalra, addig meg meg ugyis megy le 1 honap a husegembol, talan belecsuszok a kedvezmenyes vasarlasba...UK-ban is csuszik 1 honapot....itt se lesz szerintem elobb elerheto, mint aprilis vege...
sorbaalllni? osszekeversz valami harapottalmas haveroddal
-
Balinov
titán
olyankor mivan? elinditod reggel a feltoltest, aztan mire hazaersz melobol befejezi? vagy melobol megy?
hat ja, ilyen sebessegert 2-3e-nel tobbet nem szabadna kerni.
en mar elore fosok, mekkora bonyodalom lesz majd uj kecoba atrakatni a UPC-t, plane, hogy tv-t is akarunk igy 5 ev utan..talan nem lesz gond, lattam upc dobozt, meg router+wifi kombot a mostani lakoknal...talan...
-
Balinov
titán
nem ertem az itteni UPC-t. 10perce kaptam egy sms-t, hogy 100-rol 120mbitre emelik csak ugy a max letoltesi sebesseget. Mertem is egy gyorsat, korabban meg vasarnap hajnalban sem volt meg 80 kozelebe se 30-40-es pinggel, most meg prentek csucsidoben ilyet kapok
ezt meg mire fel? nem mintha bannam
-
Balinov
titán
Istenem, baszki mennyi egysegsugaru gyoker van!
es akkor meg 26-an lajkoljak, meg 220-an megosztjak
1 pillanat alatt meg lehet nezni, hogy nem egy istallo meretu a toltestavai suli
az ilyeneket vizessapkaba kivezetni a hoba es 3x agyonloni
-
Balinov
titán
szerintetek mekkora esely van ezt a konvyet ebook formatumban megtalalni valahol a neten?
Erdély-Sugár-Zsebeházy - Vulkánok tövében, vulkánok tetején , 77-es kiadasu
-
Balinov
titán
válasz
padi68 #16520 üzenetére
hat ezaz. azt mondom, hogy karakoszorcsog vagy csokonyavisonta es bohonye kozotti negyvenkettedik rangu utat csak 1-2 napon belul tisztitjak, hat ok, nem akkora prioritas, de egy BP-Becs tranzit utoeret?
felhivtam haveromat, ott vannak mar az ummal a pajan...azt mondja, vicc kategoria, par tuzolto probal szegeny szerencsetlenkedni, de lassan haladnak...Denesek vittek gazolajat, enni/innit, pokrocot..
-
Balinov
titán
Most beszeltem haverom felesegevel, brigadjuk autoja tegnap beszopta az M1-et, 5en tuzeltek a gazolajat...srack egy JCB-vel a masik haver meg egy Umm-mal kb 1,5 ora alatt odaertek Abdarol...namost, ha ez maganembernek sikerult akkor a hivatalos szerveknek mert nem?
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
válasz
padi68 #16490 üzenetére
legalabb pontos adatok, F-en sok birka meg irja, hogy 10000-ek rekedtek az utakon,...meg ilyen hulye alhirek is hivataloskodnak, sok fasz kommentelo meg inkabb segitene, lenne mit
meg a "tankos" kepalairasok az M1-rol...T72 meg az apjuk fas*t, az egy PTSZ, nem voltam katona, sem World of Tanks fan nem vagyok, de azert latszik,hogy nincs rajta uteg..a sok birka
jol elvagyok itt felmagamba
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #16488 üzenetére
baszki, az eredeti Tom Dissevelt & Kid Baltan – Song Of The Second Moon 1968!!!!!!-bol.
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #16487 üzenetére
ja, Amadeus feldolgozasaban a Delta focime megvan mindenkinek?
90-es evek vege, magyar eloado
-
Balinov
titán
-
Balinov
titán
bazz, nezem az otthoni hireket, ez kemenyen durva!
-
Balinov
titán
mar megint nem jon hsz ertesito email, masnak se?
-
Balinov
titán
errol mi a velemenyetek? LG 42LM620S
-
Balinov
titán
válasz
Bobrooney #16404 üzenetére
ja, persze, meg a honositott jatekosok,versenyzok, akik nagy iramban kapjak meg uj orszaguk allampolgarsagat a nagy sportesemenyek elott. Mondjuk az is 2elu (legalabb) van, aki anyeginert megy at mas orszag zaszlaja ala versenyezni, masok azert, mert olyan eros a sajat orszaganak a kerete, hogy nem ferne be, meg kivallo sportolokent sem, a sajat keretbe, viszont nem akar lemaradni esetleges ermekrol
-
Balinov
titán
sracok, ha tv teszteket keresnek, milyen oldalt ajanlotok?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #16386 üzenetére
ott a pont!
-
Balinov
titán
"Úgy látom, még mindig nem sikerült egyértelműen leírnom. 1 monitor és hdmi-s tv esetén a tv-re csak filmet tennék ki a gépről, semmi mást. Értelemszerűen nem akarok egyszerre nézni a tv-n gépről filmet és tv adást, viszont egyszerre szeretnék tv adást nézni és a monitoron netezni."
ez a resze siman fog menni. ATI/NVidia kartyak ezer eve tudjak.
Az STB-t meg deritsd ki, mert szvsz kesobbiekben nagyon nem lesz mindeg
szerK1: az STB meg nem akaras kerdese, hanem a DIGI-tol fogg fuggeni. de nem ertem miert vagy oda, Vida's digitalis tvhez is kell az stb, nem latom okat, hogy a digi is maskepp csinalna
-
Balinov
titán
illetve tudom úgy nézni a tv adást, hogy közben mondjuk netezek (egyik munkatárs szerint nem)?
ez szerintem kiterjesztett desktop modban megy.
viszont, viszont: ha a digi is lekapcsolja az analog kabeltv-t, akkor gondban leszel. hogy dekodolod majd az adast a tv-nek.?
szerk:
ha 2db monitort veszel, nem fog menni szvsz. STB-be elofizu kartya bele, az dekodol, es megjelenit, de akkor mar video in kene (pl. tv tuner, de az csak SD)
ha meglevo monitor melle veszel mondjuk DVB-C kepes (bovebb infot itt talalsz) Tv-t, ami jo a digitalis digihez, akkor jo lesz, de akkor a TV-n vagy/vagy eset all majd fenn, ha osszekotod mondjuk hdmi-vel a gepet.
Vagy a DVB-C adast nezed, vagy a pc- kepet (klon,kiterjesztett desktop mod szerintem mind1). Olyan szerintem nincs, hogy TV-n DVB-C adas ill. HDMI in-re kotott film, jatek,kepnezegetes,stb. egyszerre megy.
Talan ha a TV-d PIP-es, de ahoz meg annyira se ertek, mint ehez.
-
Balinov
titán
válasz
Dryman #16364 üzenetére
azert kerdeztem, Laci
mert nem ertek hozza.
Ami teny, hogy roman erkelyszomszedunknak ott feszit egy kb 60-70cm-es tanyer az erkelyen. Tuti nem Sky-os cucc, mert a sky-os tanyerokat logozzak mindehol. 99,99%-ban biztos vagyok benne, hogy roman dig
Dani haverom mig abdan lakott UPC muholdast fizetett elo, aztan elment 1evere a Bundeswehr-be katonaskodni, vitte magaval a cuccot es ott hasznalta (nagymama meg befizette a sargacsekket). Valahol fenn volt sorkatona, kozel a Dan hatarhoz.
amugy kocsival 2100, ryanair legvonalban meg 1700-et tesz meg pozsonyig
megint TV. kelleni fog, mar tuti, mer koltozunk.
Ujra a kerdes, miert LG, Samsung miert nem jo? Esetleg Toshiba? Pana?
-
-
Balinov
titán
az foldfelszini sugarzas, ahoz kell STB vagy DVB-T (MPEG4) kepes teve. kabeles digitalishoz kell szvsz STB tutira, max akkor nem, ha a TV-ben van DVB-C modul, ami kezel olyan elofizetoi kartyat, amit pl. a digi is hasznal (tobb fajta encryption)
hamar digi: sracok, az mennyire elfajult otlet, ha mondjuk otthon anyosommal elinteztetnek egy muholdas DIGI szolgaltatasra, azok asszem adjak a tanyert, a fejet, meg a belterit. beallitanam mondjuk,hogy az otthoni szamlarol vegyek le a havi elofizetesi dijat, aztan az egesz cuccot kihozatnank irfutarral es itt hasznalnank. Uj helyen deli a fekves, erkelyre ki tudnam ugy rakni a tanyert, hogy ne latszodjek nagyon kintrol
-
Balinov
titán
potkivanok.
juheeej, mar vegleges, kov. honap 15-en elhagyom a varost, kijebb koltozunk, kozelebb a melohelyhez
-
Balinov
titán
van valaki itt, akinek szolgaltatofuggo SGSIII-a van?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest