- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chronos85
tag
válasz
FuRiONight #802 üzenetére
Hali,
Valóban nem túl nehéz bejutni, nekem a második, amit úgy október közepén reggeltem, a két ünnep között érkezett meg. Persze öcsémnek rögtön tovább adtam. Szóval folyamatosan mennek ki a hullámok.Ami a paklit illeti, a legutóbbi patch óta, kicsit félretettem a monstert (noh nem azért mert nem lehetne használható deckket összerakni), inkább próbálgattam mindenféle mást.
Ha komolyan akarnék rankedezni vmilyen Scoa trappel probálkoznék, Francessca és Eithné is életképesnek tűnt. Viszont mivel ez még csak béta meg amúgy is super casual vok ezért, nyugodtan állíthatom, hogy bármely frakciónak van 1-2 életképes deckje. Mindenki válogathat izlése és ingerenciája szerint.
Ami a wipeot illeti hivatlaosan csak annyit mondtak, ha szükséges akkor lesz, viszont ha tényleg "egyenlő" esélyeket akarnak biztosítani rankedhez akkor kelleni fog. Persze erről még korai beszélni, vmikor tavasszal lesz asszem éles a dolog.
Az új lapok sztem nagyon jól sikerületk, sok új érdekes decket kilehetet próbálni, bár mostmár kezd beállni a meta megint. A hónap vége felé igérték az új frakciót, akkor majd megint fel lesz keverve az állóvíz.
Üdv.: Chronos -
DrDobos
őstag
válasz
En kezdtem a foltesttes boostos deckkel. Aztan valtottam a Henseltes gold deckre
-
Ðávid
aktív tag
válasz
Én leragadtam a Monsters-nél. Az őszi betateszt kezdete óta azzal játszom. Persze folyamatosan alakítottam és alakítom most is. Jelenleg az időjárásra specializáltam. Különféle időjáráskártyák és ellenálló lapok (Wild Hunt, foglet, drowner). Persze van még néhány drága lap ami jól jönne ehhez, de valahogy nem fogok ki ilyeneket a hordókban.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Hali, és Boldog új évet!
Én most kicsit leálltam, de a mostani nagy változtatások előtt mindennel játszottam, ami nem monster. Most talán még a törpebuffolós scoia, amit nem kellett teljesen kukáznom.
Szerintem az álláspont még mindig ugyanaz, hogy nem feltétlen akarnak wipe-ot, de kellhet és szerintem kelleni is fog.
Én azt hiszem már az első wave-ben kaptam meghívót, ezt 91 óra játékkal háláltam meg.
-
válasz
FuRiONight #789 üzenetére
Játszottál a Witcher 3-mal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest