Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
-
Mobilarena
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz
FeRRaR1 #19649 üzenetére
Segítek, conti kell neked és nyugodtan alszol, megszólni se fognak hogy a gumin spórolsz, rendszeresen szoktam látni egy xc60 és valamelyik nap nézem mi a f@szom valami fullway gumi van rajta, illúzió romboló...
Persze lehet ám hogy én vagyok a paraszt és a fullway még a continál is jobb... csak olyan hülye vagyok hogy nem ismerem a kínai gumigyártás csúcsát.
-
rbalint88
addikt
válasz
FeRRaR1 #19644 üzenetére
Goodyear Eagle F1 Asymetric SUV (57k) vagy Michelin Latitude Sport 3 (62k) közül választanék, valószínűleg a misit. Esetleg Dunlop SP Quattromax (58k) vagy Conti PC6SUV (60k).
Mivel azért olyan nagy árkülönbség nincs szerintem érdemes a Michelint venni - ha a Porsche Macanra megfelel gyárilag, meg az S80-on is bevált a PS4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest