Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Viktor77
üzenetére
Valóban nem egy elterjedt dolog idehaza az agancsos nyúl vagy "nyúltilop", wowos ismerősök között is inkább az "Ez mi a sz*r?" mondat hangzott el, amikor megkapták ezt a minipetet.

Az ötletek kölcsön vételével nincsen probléma, főleg, ha abból valami jó dolog születik.
Pokemon-on én csodálkozom, bár nem próbáltam live-on, de kívülről érthetetlen, hogy miért ekkora sláger. Mondjuk ezt mondják a wowra is "kívülről", aztán amikor az ember benne van, akkor beszippantja. Néha én is kacérkodom a gondolattal, hogy csak meg kéne nézni a pandát, de annyi dolog van még a GW2ben, hogy...

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
"Viszont azért az a nyúl nem olyan elterjedt dolog"
Angolszász területen eléggé elterjedt, felénk nem nagyon ismert csak."Amihez nagyon ért a Blizz, az a másolás, és a játékukba való tökéletes átültetés"
Pontosan. Én nagyon szeretem a WoW-ot, de gyakorlatilag tény, hogy nincs olyan dolog benne, amit valaki valahol már ne csinált volna meg előttük. A WoW nagysága abban rejlik ahogy ezeket átvette (tovább finomított rajtuk), illetve hogy egy játékban implementálja őket. De világújdonság, meg innováció nincs benne
-
törölt tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Sokat másolnak de legalább meg tudják azt csinálni, hogy működik is az amihez hozzányúlnak az 100%.
GW2 nagyon jó nem arról van szó de ha valamiért vissza térek WoW-ba az a duel (amiket órákon át toltam csak úgy) és bg-k miatt lesz. Nálam WvWvW kilőve 5-10 FPS miatt mert oda már vas kell azért és sokszor sima sPvP-ben is érdekes FPS értékek vannak (gépet meg már nem veszek ez miatt).
Sajna a PvE meg lényegesen soha nem kötött le (itt jól indult de beleuntam) egy játékban sem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mesterséges intelligencia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest