Hirdetés
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iOS alkalmazások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Viktor77
üzenetére
Valóban nem egy elterjedt dolog idehaza az agancsos nyúl vagy "nyúltilop", wowos ismerősök között is inkább az "Ez mi a sz*r?" mondat hangzott el, amikor megkapták ezt a minipetet.

Az ötletek kölcsön vételével nincsen probléma, főleg, ha abból valami jó dolog születik.
Pokemon-on én csodálkozom, bár nem próbáltam live-on, de kívülről érthetetlen, hogy miért ekkora sláger. Mondjuk ezt mondják a wowra is "kívülről", aztán amikor az ember benne van, akkor beszippantja. Néha én is kacérkodom a gondolattal, hogy csak meg kéne nézni a pandát, de annyi dolog van még a GW2ben, hogy...

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Viktor77
üzenetére
"Viszont azért az a nyúl nem olyan elterjedt dolog"
Angolszász területen eléggé elterjedt, felénk nem nagyon ismert csak."Amihez nagyon ért a Blizz, az a másolás, és a játékukba való tökéletes átültetés"
Pontosan. Én nagyon szeretem a WoW-ot, de gyakorlatilag tény, hogy nincs olyan dolog benne, amit valaki valahol már ne csinált volna meg előttük. A WoW nagysága abban rejlik ahogy ezeket átvette (tovább finomított rajtuk), illetve hogy egy játékban implementálja őket. De világújdonság, meg innováció nincs benne
-
törölt tag
válasz
Viktor77
üzenetére
Sokat másolnak de legalább meg tudják azt csinálni, hogy működik is az amihez hozzányúlnak az 100%.
GW2 nagyon jó nem arról van szó de ha valamiért vissza térek WoW-ba az a duel (amiket órákon át toltam csak úgy) és bg-k miatt lesz. Nálam WvWvW kilőve 5-10 FPS miatt mert oda már vas kell azért és sokszor sima sPvP-ben is érdekes FPS értékek vannak (gépet meg már nem veszek ez miatt).
Sajna a PvE meg lényegesen soha nem kötött le (itt jól indult de beleuntam) egy játékban sem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tárhely szolgáltató választás
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen széket vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robogó, kismotor
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- ASRock H110 Pro BTC+ LGA1151 Alaplap számlával, 6 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest