Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Setup ügyben: az alapértelmezett/default setup borzasztóan alulkormányzott, mp-ket lehet bennehagyni egy körben ha valaki csak erre hagyatkozik. A kerékkopást/elmelegedést nemcsak a kerékdőlés befolyásolja, hanem a kemény rúgók is (alapból szinte minden autónál keményre van állítva a rúgózás, ami jó Monzában, de egészen katasztrofális például Imolában) és a stabilizátor rúd elöl/hátul. Valamint meg kell találni a megfelelő kormányzási szöget, tehát a kormány elfordításának szögét a játákban, amelyet persze nagyban befolyásol a kormánybeállítás maga. Ha a kormány túl érzékeny, akkor minden elfordításra, szinte az autó közepénél fordítja a kasztnit (ez egyfajta kisebb engine hiba), aminél érezhető/hallható, amint a gumik csikorognak az aszfalton, ahogyan csúsznak a kormány erőltetett/túlérzékeny elfordítása miatt.
Egyszóval össze kell hangolni a beállításokat. Egy alapbeállítást egy autóra, amit ismer az ember 1 perc alatt összedobja, de finomhangolni beletelik egy kis időbe.
-
Superman
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kerékdőlés=Camber
-
Superman
nagyúr
válasz
foreveryoung
üzenetére
Hát igen. Amikor "élethűségről" beszélünk, akkor leginkább azt a befektetett munkát igyekszünk honorálni a készítők felé, amit a telemetriai adatok tanulmányozása alapján készített autók, a licenszelt (GPS adatok alapján készült) pályák jelentenek, valamint az ennek megfelelő fizikai valóság. Ami persze nem az arcade Need for Speed-, vagy RD: GRID-szerű mindenen 300-al való átnyargalást jelent.
-
Superman
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
Én megvenném a helyedben. van egy esős szerver, eszméletlen jó csatákat lehet vívni normális emberekkel. Most nem ligázom, csak úgy megyek estefelé, hotlapozok, stb.
Brno: sok autóval próbáltam.
Esőben --> Seat Cupra GT (2:12.9xx), BMW Z4 (2:12.9xx), Gilette Vertigo (2:13.2xx)
Szárazon --> Gumpert Apollo (1:58.9xx)Persze mindez auto clutch segítséggel.
Brno ennyi, egyébként meg lehet próbálni a HDR-t, csak be kell lőni.
De: nézd a gépemet, én felnyomtam mindent maxra és még ez a két éves engine is annyira meg tudja fognia gépet 25 versenyzővel, hogy visszajátszáskor 40 fps a max. -
Superman
nagyúr
válasz
Overlocker
üzenetére
HDR-t? Az nincs a programban. Húzz fel mindent maxra, 16x anizotropikus filterezés, 5x napszakváltozás gyorsítás, árnyékok is maxon és nem fog rosszul kinézni. Sosem értettem, mineka HDR egy szimulátorba? Minek akar mindenki homályosan látni, így is piszkolódik a szélvédő belső nézetben.

De itt egy link a HDR modhoz, nemcsak rFactorhoz jó, hanem GTR2-höz és Race07-hez is.
Szöveges fájlban kell állítgatni mindent, szóval, el kell találni, mit hogyan állítasz be, másfelől leveszi a teljesítményt a felére, mindegy milyen erős a géped.
Idők: ha eredeti a játékod, akkor online ghost köröket lehet letölteni és van egyfajta online ranglista is, bár nem tudom, hogy most működik-e már, vagy csak az eredeti Race07 kocsikkal megy.
-
Superman
nagyúr
Szerintem csak más. Élethűségről egyikünk sem tud nyilatkozni, lévén senki sem ült ilyen autókban. Egy autószimulátor nem attól jó - szerintem - hogy vezethetetlen. Például ott van a NR 2003 modja a GTP mod, ami a valaha készült legjobb autós kiegészítő, korlátozott számban lett terjesztve sajnos. Na azt tényleg nehéz vezetni, viszont, ha megszoktad, akkor hatalmas élmény.
Egyszóval, számomra, jó pár év szimezés után egyiket sem nehéz már vezetni, így ez kilőve, mint faktor. Talán a gumifizikán változtattak egy kicsit, de nem számottevően...Egyébként, amikor a GTR után kijött a GTR2, akkor is ezt mondtuk, hogy az első rész valósághűbb volt, holott ott tényleg rosszul sikerült a gumifizika.
-
Superman
nagyúr
válasz
foreveryoung
üzenetére
A Vistát a játék korlátozottan támogatja csak. Ott még úgy sem fog futni, sőt hibák léphetnek fel. A játékbeli akadás az ún. Stuttering-probléma, ami kiküszöbölhető, ha a programot magas prioritáson futtatod.
A grafika: nem várhattad, hogy jobb lesz a grafika, mivel a GTR Evolution a Race07 kiegészítőjeként érkezett, még ha dobozos formában GTR Evolution-nek hirdetik, akkor is. Ugyanaz a GMOTOR 2.0 hajtja, mint a Race07-et.
Egyébként mit zavar a környezet, ha egyszer a vezetésre figyelsz? Egy szimulátorban az élményen van a hangsúly és nem a környezeten. Azért mert kevésbé csillog-villog, mint mondjuk egy GRID, még nem rosszabb. Csak egy kis HDR hiányzik róla.
Van hozzá HDR-mod, csak rá kell keresni a neten. Ha felteszed már garantáltan izzadni fog a kártyád.
És ne félprofi módban menj, hanem minden segítség nélkül, szimulációs módban. És végül: minek magyarítás egy szimulátorhoz? nem mondom, ha egy RPG lenne, vagy valami, amiben a beszéden van a hangsúly, de ehhez....
-
Superman
nagyúr
Nekem nincsenek ilyen gondjaim. Nálam 4 giga virtuális ram van és 2GB DDR3-as ram. Az elszállások oka lehet erősen túlhúzott processzor és/vagy videokártya, a GMOTOR 2.0 nem szereti ezeket, felfogható stabilitástesztnek is.

A GTR Evolution asztal parancsikonjára jobb egérgombbal kattintva válaszd a Properties (Tulajdonságok) fület és a Target mezőbe, legfelülre írd be:
-trace=1000
Így fog kinézni: (persze a meghajtó betűjele más lehet)
"D:\Program Files\SimBin\GTR Evolution Offline\Race07.exe" -trace=1000
Leokézod. Ez segít abban, hogy felfedezd, mitől omlik össze a program, mivel a UserData/LOG mappában létrehoz egy trace fájlt, abban megnézheted, mi okozta a gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest