Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JONAS77

aktív tag

Sziaszok, sajnos van egy rossz hirem, magamnak meg esetleg akinek Race 07-e van!
    Nos, már öt napi szenvedés, és idegeskedés után rájöttem és megtudtam, hogy a Steam szolgáltató, sajnos akadályokba kerül, ha egy számitógépre felkerül, a játékot illetően én most a multis verzióról irok. Szóval arról van szó, hogy nekem ez a játék ment, nagyon is jól, egy fél évvel ezelőtt, de most ha visszarakom a gépre, a telepités után elindul, aztán elág egy restart és meghal a játék! :Y Ez engem elléggé zavar, mert annak idején én ezért a sz....t pénzt adtam ki és nem csak a géppel, hanem a többiekkel is szeretnék megmérközni. A Steam egyébként nagyon sok hibaelháritásra ad tippet, de az enyémre egy kicsit durvát ajánlott!!!!!

Az AVG antivirus programot távolitsam el ha a játék problémanélkül müködjön!!!

Persze nem szó szerint, de dióhélyban ennyi a ´´TIPP´´. Én ezen csak csodálkoztam!
    Szóval köszönök mindent Steam, remélem a következő becsengetett sz.......t is igy fogjátok majd kiadni!!!!! :((

Új hozzászólás Aktív témák