Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
JONAS77
aktív tag
Sziaszok, sajnos van egy rossz hirem, magamnak meg esetleg akinek Race 07-e van!
Nos, már öt napi szenvedés, és idegeskedés után rájöttem és megtudtam, hogy a Steam szolgáltató, sajnos akadályokba kerül, ha egy számitógépre felkerül, a játékot illetően én most a multis verzióról irok. Szóval arról van szó, hogy nekem ez a játék ment, nagyon is jól, egy fél évvel ezelőtt, de most ha visszarakom a gépre, a telepités után elindul, aztán elág egy restart és meghal a játék!
Ez engem elléggé zavar, mert annak idején én ezért a sz....t pénzt adtam ki és nem csak a géppel, hanem a többiekkel is szeretnék megmérközni. A Steam egyébként nagyon sok hibaelháritásra ad tippet, de az enyémre egy kicsit durvát ajánlott!!!!!Az AVG antivirus programot távolitsam el ha a játék problémanélkül müködjön!!!
Persze nem szó szerint, de dióhélyban ennyi a ´´TIPP´´. Én ezen csak csodálkoztam!
Szóval köszönök mindent Steam, remélem a következő becsengetett sz.......t is igy fogjátok majd kiadni!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ez engem elléggé zavar, mert annak idején én ezért a sz....t pénzt adtam ki és nem csak a géppel, hanem a többiekkel is szeretnék megmérközni. A Steam egyébként nagyon sok hibaelháritásra ad tippet, de az enyémre egy kicsit durvát ajánlott!!!!!