- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
Meg kell csinálni az összes bázisugrás/ejtőernyős feladatokat azután adja be.
#6862 Tenager18: Coil Voltic az a kocsi, elég sok közlekedik belőle.
#6866 ted_mosby: Ha már felhasználtad az Atomic DLC-t akkor azt nem tudod eladni, max profilal együtt.
A kisgyerekes dologra meg: Maximum kenyelmetlen volt neki ott, de meg nem fagyhat, hiszen a csomagterben rengeteg olyan dologt is szálitanak, amikre káros lenne a nyomás/hőmérséklet változás (pl, háziállatokat, barmilyen elektromos kütyüt.
Amúgy ez viszont röhejes:
Rapper Wants Game Recalled Over Track Inclusion -
-
MajaG
senior tag
Hát nem hiszem el, nem hívott a futár! Azután sem, hogy a kv hívta őket és azután sem, hogy hazamentem és felhívtam a diszpécserét a futár cégnek. Most már csak abban reménykedem, hogy 16 és 17 között beadták ide a házunkba a boltba….17-kor zárnak.(16-kor kérdeztem meg a boltba akkor nem járt arra senki) Reggel kiderül, erre gondolom kicsi az esély, mert ha már itt van miért nem a lakásba csöngetne/hívna előtte. Felhívtam a konzolvilágot, 18H előtt ígértek visszahívást 20 percen belül, azóta is csörög a mobilom.
Már nem tok mire gondolni. Egy nap még oké, bár egy telefont illett volna a futártól kapnom, de kettő? Úgy hogy fel se hív? Kíváncsi vagyok KV, mivel akar kompenzálni a következő rendelésemnél, szó volt a telóba ilyenről..
Hiába a futár cég a hibás én nem tőlük rendeltem a dolgot. Szolgáltatónál dolgozom én is, ha nem megy ki az alvállalkozó minket szidnak nem az alvállalkozót/futárt. Szüleim boltjánál dettó ez a helyzet...
-
negyven2
nagyúr
Ez vicces. Anno én is tőlük rendeltem elő először 13 500 Ft-ért. Utána nem sokra rá írtam egy mailt, hogy mivel emelkedett az ár ezért mennyiért hozzák ki (más is kérdeztem akkor, ez csak másodlagos volt). Az volt a válasz, hogy amennyiért megrendeltem. Aztán rá egy hétre megrendeltem a konkurenciánál, mert a SE-t mert ott volt ez a kiadás a legolcsóbb. Persze azóta lemondtam a KV rendelésemet.
bibi55: itt se az az 1000 Ft a lényeg, hanem hogy külön küldtek mailt, hogy olcsóban kapom és mikor rájuk írtam akkor is ezt válaszolták. de majd ha Xirtam jár erre akkor meg lehet kérdezni tőle, hogy miért volt ez (Ö Konzolvilág alkalmazott!).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobilinternet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 7 Days to Die
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest