- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mike
veterán
és mi az a targeting mode amiért sokszor szól, ha belépek valakinek a session-jébe?
(#34059) Laraxior
keringhetek még egy sort, hátha nagybb szerencsénk lesz mint előző alkalommalaz a pláne hogy sandking-et simán ad akkor is, ha ott ülsz mellettem
(#34056) Dr. Akula
Online-ban megmarad, storyban nem, csak ha bent van a garázsban amikor kilépsz. ergo otthagyni sem lehet, cserében bármit betehetsz a garázsba, de igazából mégsem a tied. storyban nem sok értelme van a verdát tuningolni. -
Arra vonatkozott, ha ott vagyok a gép előtt és tegnap még ezt nem tudtam. Azt konkrétan besz*ptam volna.
Tegnap gyerkőc süvöltési riadó volt, valami hatalmas gondja lehetett, ami emelésre és kézbe véve egyből elmúlt, így maradt a sétálás vele a lakásban cirka fél órán keresztül.
-
Mondjuk én az első ilyen kiírás után nyomok egy screenshotot, aztán húzok a rákba a lobbyból, nem várnám meg, amíg 35x lehúzzák rólam ugyanazt a bőrt.
Pénzt igazából akkor szokták autókban tárolni, ha zsákból esett, mert azt nem veszik el. Viszont ugye ~ 2 millából 1,2-őt legalizál. Nálam mondjuk nem nagyon lenne hely ilyenkre, mert pl.: foglalja a helyet a 9000 dolláros Rancher XL (nekem tetszik
).
-
WASPZotya
tag
Nekem olyan problémám van, hogy vettem egy garázst a másik mellett és nincs meg.
Ha a telón rácsörgök a szerelőre akkor felhozza hogy üres a garázs.
2 házam van és 2 garázsom, ezzel lenne 3 garázs.
Kiléptem vissza de így se lett jó.
Mit tegyek? Eladni lehet vhogy?
A többi garázs tele van csak az üres. -
techpor
tag
Nekem oly minden igazából, hogy sírsz-e érte, mert kaptad a banánt vagy nem, mert csaltál. Én tuti nem lennék ilyen vaj szívű, mint jó pár játéknál, hogy csak figyelmeztet meg jaj, na de kérlek ne csalj már többször. na, de most aztán az utolsó legyen, jaj még ezt is elnézzük neked dolgok.. igaz ez a más rád dobja a pénzt kicsit bonyolultabb, mert bele is futhat az ember és azért jogtalan lenne, lehetne a ban, de azért sorozatosan?.. na ne már.. ezzel annyiban károsítod meg a többieket, hogy amíg ők güriznek szabályosan, te semmit sem csinálsz és 20 perc alatt megkeresed azt amíg más hetek, hónapok alatt (SE). Pont letojom ezzel mennyivel ártasz kevesebbe annál, mint aki aimozik meg megöl mindenkit passive módban.. csalás és csalás között ÉN nem teszek különbséget, ugyan annyit ér a szemembe mind2 ember
-
Puma K
nagyúr
"Tökmindegy, hogy social vagy steam van miután letöltötted. A játék szétdobál, tele van laggal és csíterrel."
Az első mondat az valóban úgy van ahogy írod.
A második meg a játékosok internetelérésétől függ. Aminél meg a feltöltés számít igazán. Ez meg már nem a R* sara.Viszont egy ideje már a net sebesség eléggé megugrott és a minimum az 30Mbit-es net.
Szóval azért érezhető különbség van a Rockstar és a Steam szerverek elérhetősége között: 200KB/s vs 29.1MB/sEzzel meg ne mosakodjon már egy cég sem vagy legyen érv, hogy csak egyszer kell lekapni a játékot.
Az a várakozási idő míg lecsorog a 60+ GB az eléggé lehangoló tud lenni....és egy ideig ott marad az ember fejében, hogy ez az ért gáz.
2016-ig ráadásul ennyi eladott példány után amit PC-n is produkáltak nem hogy a konzolokkal együtt mennyi is az annyi. Továbbá frissítések is jönnek amik meg pár GB-ot elérhetnek aztán addig megint nézni kell a gépet, mikor fagy ki a kliens vagy áll meg a letöltés...Plusz aki cserélgeti a gépében az alkatrészeket, és akár emiatt a gépet is újra kell rakja vagy platformot vált (Intel->AMD, AMD->Intel, Nvidia->AMD, AMD->Nvidia) annak meg le kell kapni a játékot és azért nem mindegy, hogy pár óra vagy pár nap ez a mutatvány. Az meg, hogy mostanában oda-vissza váltogatnak az emberek Windows 7/8/8.1-ről Windows 10-re és oda-vissza az megint megkívánja hogy hasítson lefelé az anyag.
-
Amúgy már az is elég lenne, ha alapvető szűrőket tennének bele, amire aztán ránéznek. Állítólag minden pénzt loggolnak és vissza tudnak nézni. Nézzék az accountot, amin mondjuk 50 millánál nagyobb mozgás van, arra nézzenek rá. Annyi csalás nélkül nem hozol össze 1 nap alatt. Szinteknél lehetne mondjuk 50 lvl. Ezekből már elég szűk lenne a lista, amit lehet akár kézzel is átnézni.
De legyen 100 milla és 100 szint. Azzal is fognák a "moddereket" tonnaszám.
Egyik srác mesélte, hogy neki több, mint 2 milliárdja van. Anno mikor indult a játék csináltak valami trükköt, ha jól értettem, akkor dióhéjban valami adatcsomag eltérítős dolgot. Azt mondta a magának adott szinteket elvette az eredeti szerver végül, de a lóvé megmaradt. Igaz, nem igaz, ki tudja. Akár még az is lehet, és újabb remek példa, hogy mennyire nem jó ez így. Állítom, hogyha nem lennének sharkcardok, akkor még ennyire se érdekelné őket.
Én is szedtem össze néhány millát, pedig nem kerestem, és nem írtam egyszer sem public chaten, hogy money plz, money rain, money modder, stb. Bele se akarok gondolni, hogy annak mennyi van, aki direkt ezt keresi, vagy magának csinálja.
-
Ombre85
tag
Nekem volt szerencsém X360-on kezdeni és jó pár hónapot eltöltöttem már a játékkal, rendesen hozzászoktam. Így amikor megvettem PC-re és felcsavartam a grafikát, az első, ami azonnal hátrányként ért, hogy a hatalmas sűrű fű miatt nem veszem észre a köveket és állandóan lerepülök a motorról
Szóval van előnye annak is, néha, amikor csak kicsit marhulni akarunk, repkedni mocival egyet a hegyekben, akkor maradunk az X360-as verziónál -
Juhasz27
tag
Hát még is csak kivágtak
Egy srác elmondása szerint ugyan így járt support-onHi, today i've been banned for 10 days, beacous i think cheater drop me money on online. Is online will be unlocked for me after these 10 days?
Válasz
Yeah it will and if you get money straight away notify rockstar with the details because you can get banned for using modded money.
-
-
laceszgamer
addikt
Akkor reklamálok, jóval több volt mint 20.000 alapból.
Segáz lett 2 kocsi ingyen ha úgy veszem, poénnak egyszer jó volt.
Mondjuk ha már így-is úgy-is 10 nap, ennyi erővel bevásárolhattam volna mindent yact-ostól aztán done.
Mondjuk le a kalappal olyan tekintetben, hogy kb 2 óra kellett míg lereagálták a dolgot, pedig senki más nem volt a privát session miatt, remélem akkor legalább azokkal szemben is ilyen hamar lépnek akik másokat szivatnak és hasonlók.
-
Plata
félisten
Tegnap mi este bankrablósat játszottunk,és elég idegesítő volt a hó.Háromszor raboltuk ki a bankot.
Jah tényleg az utolsó rablásnál a rendőrök bementek a bankba.
Mindig úgy csináltuk a rablást hogy én és még egy tag kirohantunk bankból kinyírtuk zsarukat elmentünk a mocikhoz,felrobbantottuk őket kurumával visszamentünk a bankhoz ahol a másik két csapattárs biztonságban volt,na a harmadik alkalomnál köcsög rendőrök rájöttek a trükkre és bementek a bankba.
Asszem a harmadik bankrablásnál leálltunk hógolyócsatát vívni. -
Wiz Khalifa
veterán
Amúgy esküszöm hogy már lassan azon gondolkodom hogy én is bevetek valamit. Eddig sose hekkeltem de nem is szeretnék. De így hogy kibannolnak a semmire meg ilyenek sose lesz meg a pénz pl a hajóra meg ilyenek... Felbasz ez a sok hekker... Legalább pénzt adnának...
(#30980) Recipro:
A másik topikba már írtam választ. Minek ide is belinkelni? -
törölt tag
Igen sikerült, bár az életkedvem elment a végére. Produkált egy kék halált a gép épp miközben az ejtőernyős sulit csináltam meg aranyra.
azóta nem tudok egyből onlinet indítani, mert jön azzal, hogy csináljam meg a single prológust (már rég kész). Ezzel a lendülettel visszadob egyszemélyes módba, majd onnan kell az online karakterre menni. Azt már meg se említem, hogy valamiért nagyon nehezen csatlakozik fel onlinera és rendszeresen visszadob.
-
htc07
addikt
Ja, én is egyszemélyes igazságszolgáltatást szoktam játszani amikor bekattanok, szerencsére a legutóbbi infamousból kivettél ezeket a szivatós (lag, crash, kick, freeze, onfire stb. cuccokat), hátha ezek után kicsit enyhül a helyzet.
Bár a noobeit és társai még mindig ott vannak.
-
Bjørgersson
félisten
-
Wiz Khalifa
veterán
Amúgy az igaz hogy a rockstar annyira szarik mindenre hogy ha valaki egy zárt szerón hekkeli magának a milliókat azt le is "szarják"? Nem egy embertől meg helyen olvasom hogy annyira nem foglalkoznak vele hogy egy csomó mindenki hekkeli magának a pénzt.
Állítólag azt nem nézik jó szemmel ha olyan dolgot spawnolnak le ami még nem elérhető. Mint pl a Tampa. Amivel be is szívtam hogy beleszálltam...
-
Azért az valahol gáz, hogy ekkor a költségvetés mellett, ennyi idő után sem sem sikerült a nagy részét kivágni a csalóknak. Legalábbis a fórumok alapján gyakorlatilag minden session-be jut kb 1 csaló.
Más: kerestem, de nem nagyon találtam, így itt kérdezném meg: van valami tuti recept, hogy mivel és hogyan érdemes fejlődni/pénzt keresni? Mármint én mmo-khoz vagyok szokva, ott tudom, hogy vannak napi questek, olyan küldetések, területek, amiket érdemes ismételni/farmolni, mert az átlagosnál jobb a hozam. Ilyen itt is létezik?
-
Krystal_s
addikt
Próbáltam már úgy is, de nem számít. Egy sima Job-nál azt adja be, amelyik autót használom, de a Heist listában a garázsomban található összes kocsit felsorolja és cserélgeti hogy melyik a 2-es.
Na mindegy, még próbálkozom, azt hittem másnak is volt már itt ilyen problémája és gondoltam rákérdezek. -
ohcard
tag
Akik csak letöltik a trainert, aztán szétcseszik vele az online-t, azokat nehogy már bárki is megtisztelje azzal a kifejezéssel, hogy modder.... Cheaterek, csalók... Modderek azok akik egyrészről megcsinálják a trainert, vagy éppen kocsikat, vagy bármi mást modolnak... De az ilyen senkiházi 10 éves kis suhancokat ne nevezze senki moddernek és hackernek se...
-
RoMix85
aktív tag
Egyszerűen "csaló" és mint mint minden játékban "cheater" szó volt a használatos. Csak ahogy haladtunk a korral, inkább a csalás nevét, ill. rövidítését emlegették mint pl: "wh"=wallhack=falon átlátás vagy pl az aimbot ami ugye egy helyettünk célzó hack. Mivel gta-ban a csalók úgymond trainert használnak, ehhez tartozó módosított fájlokat ill. szkripteket futtatnak ezért hívják őket/ modder-nek. Szerintem helyesen továbbra is csak "csalók"
Bocs htc07-nek szántam, csak veled értettem egyet.
-
Plata
félisten
Hát aki olyan hülye hogy egy idegennek meg adja az acc nevét meg jelszavát az meg is érdemli.
Support sosem kérné.
Egyébként engem az érdekelne hogy a Lowrider-es küldikben viselhető ruhákat miért nem lehet meg találni a boltban?Tegnap mentem párat,és állati jó ruhák vannak a küldikben,de a boltban sehol sem találom őket. -
Geryson
addikt
Hát ezt nem gondoltam volna, mindjárt ki is próbálom! Igazán köszönöm! Persze én a másik kerületből nyomtam neki, hagy szóljon!
kovy29: Tudod, voltak azok a missziók, amikor a körbe bele kellett menned és akkor ilyen autós üldözés lett belőle és fényképezned kellett végig, mert híres személyek voltak.
jonnyjoker01: Igen, ezek lesznek azok mert tényleg volt szemétszedés is már (de lehet nem csináltam végig), vagy a kocsi is rémlik. Kicsit mászkálok a körön belül, hátha rálelek, hogy mi a francot kell találnom! Köszönöm!
-
Dr. Akula
félisten
Felraktam mégegyzser, mostmár nem minimal, hanem full telepítéssel, lett hang. Mondom fasza, akkor próba: GTA4. Ott is van hang... egészen a amíg be nem tölti a mentett állást (tehát a menü alatt, töltés közben még igen), onnantól kussol. Kiváltok asztalra, próbálom filmmel, zenével, az is nagy kuss. Ez mi a ...?
Viszont gyorsabb lett a játék, csak épp hangja nincs. Valamit valamiért? Olyan opció nincs hogy simán csak működik minden ahogy kéne?
-
Reaper
őstag
Köszi, meg a többieknek is, a vsyncet offon szoktam tartani, az alt+tabot meg akkor használom, amikor tényleg katasztrofálissá válik a dolog, jellemzően graf állítás után.
prokxy: ha mindent very highra teszek 4x MSAA-val akkor jó ha 30 fpsem van. Az advanced graph rész is fullon van nálad? Ennyit számítana I5vs I7? Oké nekem minden alap órajelen van, még nem álltam neki tuningolni a konfigot.
-
Puma K
nagyúr
Most voltam fent pár nap után először és elment a kedvem.
Egy tankkal megöltek majd speedhackel elhúztak a pálya másik vége felé... Aztán írták, hogy a csalók más nevében tudnak ölni, ami nem tudom mennyire igaz.
Mindenesetre ufó spawnoló meg speedhackes tankos arcot reportoltam...
-
r.endruu
tag
Videó rendereléshez én is megnéztem hogy működik az i5 4440-em HD 4600-ja mert én is olvastam mennyire jó.. hát nem
A videókat kb 3-4x-es időben renderelte, ehhez képest az x264 1x-es idővel. Úgyhogy én mindenképpen az x264et ajánlom.
(Remélem nem túl off még)
(#25800) GrimReaper
Nem kell a vsyncet kapcsolgatni, egy alttab ki és vissza elég. -
yozsee11
aktív tag
-
privacy99
senior tag
Óó dehogynem, tegnap írtam erről, egy sessionben páran kértek egy moddertől, és kaptak
Sőt, irogatta a modder, hogy 5 dollárt kell fizetni a paypal számlájára, és megkapja bárki a god mode, végtelen pénz, bármit spawnolsz stb. csalásokat, szóval nem egy drága mulatság
Ráadásul "biztosítva" van, mert írta hogy ilyen-olyan backupokat készít előtte stb. meg nyilván nem a megvásárolt accountot használja hozzá.
Ja, és hozzátette, hogy mások ezért 30 dollárt kérnek.
-
Puma K
nagyúr
-
Puma K
nagyúr
Spoiler mögé rejtve leírtam ezt a módszert korábban, valamint hetekkel ezelőtt farmoltam külföldiekkel a bankrablós küldit.
Amúgy amint bent vagytok a kocsiban lehet rögtön tiplizni a hajóhoz és nem kell felmenni a hegyre, meg a sárga pontokat követni.
Nekünk sikerült veszteség nélkül is megcsinálni, azaz $250k landolt a 3 emberke zsebében.
-
kisza25
félisten
és Freddycom: tudom, de mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője,
amúgy ő volt aki írta
mondjuk, az elejét olvasva, lehet nincs is meg neki az eredeti játék, lehet törttel multizni, vagy közben megvehette, na mindegy is nem az én dolgom
Egyre több amúgy a játékban a csaló, ez is a GTA4 sorsára fog jutni hamar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest