- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProgenXL
őstag
válasz
Modst3R #38373 üzenetére
Valóban heists-ben egy-két rakéta találatot is kibír. Míg más esetben szabad módban a földön lévő ellenségek gépfegyvereitől már füstölni kezd egy idő után. Mi azt terveztük hogy láda lopáshoz próbáljuk ki.
Contact missiokban nem igazán vált be. De lehet bennünk van a hiba. -
Gawamatsu
senior tag
válasz
Modst3R #38204 üzenetére
Ugyanezt választottam én is Sports Classic-hoz, csak top less.
Sedans-ban kedvenc a Super Diamond, kár, hogy teljesítménye versenyzéshez nem ideális.
Na meg a kezelhetősége is inkább egy teherhajóé. -
Plata
félisten
válasz
Modst3R #38112 üzenetére
Tegnap rájöttem hogy repülőversenyen lehet RP-t csalni,legalábbis azt hiszem.
Ha repülőversenyen átrepülsz egy híd alatt RP-t kapsz,ha átrepülsz a híd alatt és megnyomod F-et akkor a játék visszadob az utolsó ellenőrző pontra,én ezt vagy négyszer eljátszottam,és mindig újra meg adta az RP-t. -
-
válasz
Modst3R #38098 üzenetére
Én már kiszedtem a hírt. Nem nagyon hallani róla, hogy most bannolnának ilyenekért. Nekem volt MSI afterburner, mumble, ts is, nem bannoltak ki. Akik fórumokon irogatnak azoknak nem tiszta a profilja. A legtöbbet szerintem azért rakták ki, mert a dupeolt autók miatt most már bant oszt a játék eladás után (nem hivatalos álláspont, de úgy tűnik).
LaciCRM: Nagy király vagy, köszönjük szépen még egyszer.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Modst3R #38087 üzenetére
Igen? Ez nekem teljesen kiesett.
Nem láttam, hogy írtál meg azt sem, hogy bent voltál.
Mi a nick-ed?
Minek rakjam hardra mikor easy-n sem tudom megcsinálni mert mindig valami faszt fogok ki aki felrobbantja a kurumát vagy faltól-falig vezet padlógázzal.Ez a mostani is......lvl90 volt de olyan béna, hogy sírtam.
Amúgy tényleg meg van hülyülve a játék.
Végre megszereztük a kurumát és ez a töketlen elvergődött valahogy Lesterhez erre végtelen loading loop-ba állt a game majd kidobott mondván tul sokáig voltam idle. Majd miután magához tért eltűnt az összes hang kivéve a küldetés notification-ok hangja.... -
geckowize
őstag
válasz
Modst3R #37676 üzenetére
Jaja, csak a hátránya, hogy elég lassú. Én kipróbálnám a Cargobob Jetsam + Valkyrie/Buzzard-os védők felállást, persze amennyiben vagy nincsenek sokan a sessionben, vagy viszonylag biztonságosnak bizonyult a session. Ideális körülmények között elég gyorsan menne szerintem.
-
Plata
félisten
-
Plata
félisten
-
ProgenXL
őstag
-
Plata
félisten
válasz
Modst3R #36687 üzenetére
Nekem nincs ilyen gondom,nincs sok jó kocsim,Eclipse tower apartment 3 garázsban vannak a kedvenc csajos kocsik,csupa nyitható tetejű vagy sport kocsi,jah van bent két terepjáró,az a rohadt drága és valami olcsóbb.
Eclipse Tower penthouse suit 3 garázsban csupa Dubsta,1 6x6 dubsta 1 hétköznapi dubsta pár arany és chrome,valami hülye motor,meg egy patriot.
Hangman avenue 4-ben van a mai két új kocsi,Jester és comet,meg valami rozzant taliga amit loptam az utcán és azzal mentem oda.
Weazel plaza 101 garázsában csupa szedett vedett taliga,egyikre sem emlékszem név szerint,részben összelopdostam őket.
0604 Las Lagunas Boulevard alatt meg Kuruma van és Insurgent,meg még 4 valami,loptam őket nem nagyon emlékszem a nevükre. -
válasz
Modst3R #36629 üzenetére
Hát szerintem a 10 helynél nagyobb garázs kizárva, mert akkor reklamálnának, hogy a High End apartmanokhoz is legyen olyan.
Én már annak is örülnék, ha végre bővítenék +1 megvásárolható ingatlannal az accountot.
Syd2012: Én meg akkor, amikor 500 óra online után visszanéztem storyba és az autópályán elb*sztam egy szarvast. Pillanatra köpni-nyelni nem tudtam.
Kiskokó: Lehet átadni, ha közösen toltok activityket, akkor a menüben van olyan, hogy pénz elosztása/átadása.
-
válasz
Modst3R #36598 üzenetére
Ha a Dukes o Death-re gondolsz, akkor az csak storyban van, online-ban legálisan sose volt. Régebben glitch miatt be lehetett tenni, sőt, glitch után még 1 glitchel el is lehetett tenni a garázsba, azonban ha jól tudom, akkor azóta bannolták az online részből. Ha meg is van és beszállsz a kocsiba, akkor már a garázsban kigyullad és elkezd leégni.
Egyszerűen túl tápos volt, hogy ötvözte a kurumát és az insurgentet egy autóban.
Szerintem a dukes / blista nem spawnol csak solo sessionben. Én legalábbis egyszer nem láttam publicban, hogy szembejöjjön egy Charger velem, pedig elég sokat autóztam azzal. Privát sessionben nincs ilyen.
-
válasz
Modst3R #36593 üzenetére
Dukes-hoz "visszatérő" account kell, azaz össze kell kötnöd egy oldgen profile-t egy PC/nextgen konzollal. Ilyen mentést lehet csinálni, itt a topikban LaciCRM csinálta mindenkinek rendületlenül, de azt hiszem, hogy ő most megint úton van.
Ha megvan az account összekötés, akkor online tudsz venni magadnak tengeralattjárót, meg hidroplánt, régi blista-t és a charget, meg még pár dolgot.
-
doktordevil
tag
válasz
Modst3R #36576 üzenetére
Van egy csávó ő ilyen autótesztelő, versenyző a játékban itt egy ehhez kapcsolódó videója:[link] Röviden azt mondja igen számít, az off road jobban tapad, van benne egy autólista melyik autóknál (bár a kuruma pont nincs benne, de lehet frissítették vagy valami) Majd lehet én is tesztelek egy kicsit
-
-Faceless-
őstag
válasz
Modst3R #36576 üzenetére
Igen volt kuruma nerf. Most fogalmam sincs mikor, de kellett. A max sebességet vették vissza.
Teli van reddit, és youtube a gumis felnis témákkal. A spoiler számít, és ha valamilyen carbon (nem felni) alkatrészt veszel rá, de más látható dolog nem számít. Mindegy mennyi páncél van rajta, milyen tető, milyen gumi, felni, kipufogó.
Lehet, hogy úgy érzed mintha, de tényleges különbség nincs. Ezt még régebben letesztelték minden tuningra minden autónál. -
INMOTEP
őstag
válasz
Modst3R #36576 üzenetére
Egyébként ez engem is érdekelne ez a gumis téma ,mert mintha énis észrevettem volna felnik / gumik között van különbség .Jó lenne egy lista ha egyáltalán lenne ilyen hogy melyik "gumi" mihez való inkább .Nekem a kurumámon fogalmam nincs milyen gumi van de nagyon csúszik ,csak random raktam rá valamit anno szerintem mert eddig úgyvoltam vele hogy nincs különbség tapadásban
-
cyberkind
félisten
válasz
Modst3R #36490 üzenetére
Ha fail ha nem ennél már csak Uncharted 4 tud összességében többet ami pedig csak PS4-re van és ez nagy szó.
(#36491) Syd2012
És ezt mikor közölte a Rockstar?
Mert ez még mindig a 10 éves Gta 4-hez írt motor csak nagyon csúcsra járatva, és persze 11-re optimalizálva, de egyébként ha jönne a 12 az nekünk elvileg csak jó lenne mert jobban futna magasabb beállításokon is, ha nincs UWP. -
cyberkind
félisten
-
válasz
Modst3R #36462 üzenetére
Azért jó, hogy ~ 2 hónap kihagyás után elég volt 2 nap is ahhoz, hogy megint le akarjam tenni a játékot. Pillanatok alatt eszébe jut az embernek, hogy mennyire bicskanyitogató az, amit a Rockstar csinál. És akkor jönnek a pofás autó skinekkel havonta vagy két havonta.
Mindegy, úgyis lövik a pizsit, már ennyi, holnap majd meglátom, de szerintem alkalmazom a Plata féle elkerülést. Mnem, nem bicajozom fél órát, csak nem megyek inkább publicba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Gmail
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest