Hirdetés
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya25
őstag
Szerintetek az, hogy lehet, hogy OG partija után, ahol ki kellett nyírni vagy húsz lila figurát, nem kapok több küldetést?
Csak pzza, burger, barber....
??? -
mr.geeZ
aktív tag
Sajnos mivel ezt hobbiból csinálják az arcok, nem várhatunk semmit, ha már azok is folyton késnek, akik kemény pénzért csinálják az ipart. Bővebben: link -t kell csekkolgatni, már én is nagyon várom, hogy kijöjjön a Blue végre.
-
Gordiann
őstag
Bár biztos 1millióan megkérdezték már, de:
Hogy lehet a földön kormányozni a repülőket?
Sehogy sem sikerül beállítani, hogy valahogy kanyarodjanak.
Másrészt amikor a levegőben vagyok sem tudok nagyon fordulni a heli-vel sem.
Köszönöm. -
Archer
őstag
Nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg az MTA a San Andreashoz?
-
Superman
nagyúr
Ott járok, hogy megvettem a repteret és teljesíteni kéne a repülősulit. Na most a harmadik (talán) feladat elég teljesíthetetlennek tűnik. Át kell repülni a gyűrűkön, de az első olyan magasan van, hogy ha feljebb akarok szállni a motor leáll és földhöz vágja magát a gép. Egyszerűen nem tudok elég magasra kerülni ahhoz, hogy átrepüljek rajta. Ezt ki hogyan oldotta meg?
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Cosmic Gate
üzenetére
Kocsival megállsz mellette (nem mind arany, ami fénylik
), ha leáll, nyomsz egy Y-t, majd beszáll, és elviszed egy kihalt helyre.
((DRIVE:\Doc&sett\BejelentkezőNEVED\)) Dokumentumok\GTASAuserfiles\User Tracks könyvtár: használd a fantáziád. -
CactuS
Arcképgyáros
Bazze... Ugye alaplapot cseréltem,és azóta fagy a GTA:SA.. Eddig azt hittem,hogy csak a GTA,de most már a CS:Source is.... A poén az,hogy alaplapra gyanakodnék,ha ilyet nem láttam volna kb 2-3 hete... Ugyenez a tünet,csak 1 ECS Nforce2es lappal.Ugyanez a hiba.A megoldása: 300Wos codegen táp vot... /Azt azért hozzáeszem,hogy a user 400Wos Silent codegene cserélte
,de müxik/ Asszem nekem is ez lesz belőle -
Cosmic Gate
aktív tag
Sziasztok!azt szeretném megkérdezni hogy:hogyan lehet q*rvázni a játékba és hogy az Mp3 fájlokat hova kell másolni!PLZ HLP!köszike!
-
Mazka05
őstag
Najó feladom 4 nap szenvedés után nem tudtam megcsinálni az Autó sulit 100% minden arany kivéve a Banshee-val körözgetést.. az csak 99% .. ugyhogy ennyi ha valaki megtudta csinálni az léci csinálja meg nekem is...mert én már nem tudok mit csinálni..
-
Lurtzz
tag
Mostmár jó a játék.Rájöttem,azt volt a hiba h átállítottam talán 7..*16 szín felbontásra.Ezér nem ment.Most letöröltem a mentéseket meg mindent ,nem csak un istall volt és jó.Gondolom ezeket az adatokat is tartalmazta a fájl,h mien paraméterekkel indítsa a játékot.
Kössz a segítséget -
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
sharpapa
üzenetére
Előszőr is ForceWare / Detonator nem Catalyst. Másodszor nekem is 5200am van, és igenis tökéletesen elég ez a kari megfelelő géppel ehhez a játékhoz, ha az ember nem vágyik ilyenolyan szupereffektekre. Nekem spec 61.77es driverem van. Fenn van a legújabb DirectX? Más játékokban nincs baj? Mennyire van állítva a draw distance a játékban? Ha leveszed a felbontást nem javul meg a dolog?
Jah, és a mentések helye pontosan a DRIVE:\Doc&sett\BejelentkezőNEVED\GTASAuserfiles\Save... -
sakrab
csendes tag
válasz
sharpapa
üzenetére
Amentést a C:/Documents and Settings/GTA San Andreas User Files/-ba rakja, amenyiben
a C meghajtódra raktad fel.
Ha nincs meg a mentésed inkább használd ezt
Bővebben: link a fal célzása helyett.
Ez egy 100%-os mentés, de én még nem próbáltam ki.
[Szerkesztve] -
Lurtzz
tag
Sziasztok!
Lenne egy két kérdésem.Nekem geforce fx5200 kártyám van és egy idő után az autók,a föld,meg minden más szinű és torz lesz.Ez zavaró mert nem látom hova megyek.Nem tudtok vmi megoldást?
Van egy ennél fontosabb is.Vmi törént a játékkal és nem tom elindítani.Amikor indítanám azt írja ki h video mode not supported,azaz videó mód nem megfelelő.Erre tudtok vmi orvoslást?Már újrainstalláltam,de ez nem segített -
sharpapa
senior tag
Nekem meg egyáltalán nem. Kétszer fordult elő velem , h teljesen lenulláztódtam a max muszkléról. Egyszer amikor órákig taxiztam, egyszer meg amikor ott lámáztam, a San Ferriero-i reptéren a Learjettel, és felszállás közben v hatszor zugtam bele a vizbe, azt állandóankörbe kellett uszni az egész repteret.Ilyen esetekben tényleg belehal az ember.

-
sharpapa
senior tag
A mentéseket hova rakja? Már a legvégén vagyok,majdnem minden ház megvan, vhol ott voltam amikor a katonaságtól ellopott helivel kell leszállitani azt a kamiont a repteremre.
Tehát ennyi jáccás után, a bratyó nyomott a gépnek egy reinstallt. A játék a racken van (amihez hozzá se nyúltunk), de ha belépek, nincsenek meg a mentések. Ha a c/document....meg mittoménbe rakta, akkor itt rohanok neki a falnak. Nem lehet vhonnan előkaparni a mentéseket, vagy már célozhatom is a legközelebbi falat? -
sakrab
csendes tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Én a numerikus billentyűzeten található nyilakat használtam:
2:le, 4:balra, 6:jobbra, 8:fel.
Akkor nyomd a gombot amikor a körbe ér.
Ha jól emlékszem ilyenkor a kör sárgán felvillant.
A legjobb ha ilyenkor a GOOD vagy a PERFECT felirat jelenik meg.
Ha valamit elrontasz kiirja, hogy BAD, de ha ezután jól csinálod visszavált GOOD-ra.
A lényeg hogy a végén GOOD vagy PERFECT feliratod legyen. -
AMD Power
titán
Nekem lenne egy olyan problémám , hogy van az a küldetés mikor a kocsival kell ugrálni,táncolni. Orrba szájba nyomogatok mindent de sehogyse se sikerül. Tudtok ebbe nekem segíteni? Mire kell figyelni vagy ilyesmi melyik gombokat érdemes örülten nyomni!?

-
JohnnyX
őstag
Elore is elnezest kerek, hogy ha a leirando problemamra mar esetleg volt valasz.
Az a gondom, hogy szepen fut a jatek, szep a grafika, csak egy nagy bibi van!
Az embereknek nincsen textruraja! Egyiknek se! Se nekem, se a tobbinek! Ures, rozsaszin 'arnyekok' vannak.
Konfig adataimnal is, 77.72-es drivert hasznalom.
Problemamegoldo valaszokat emilemre kerem szepen, mert a heten mar nem tudom mikor jutok ide.
Koszonom! -
maflame
aktív tag
-
jagada
addikt
a lovin a max tét 10k? vagy van valami trükk amivel többet is fel lehet tenni?
-
Horny256
senior tag
Hi all
A fegyverbolt felett a csajt,hogy kell felszedni mert csak lödöz

-
td
senior tag
Kipróbáltam ezt a játékot, és egész jó. Viszont hiányoznak azok a jó kis zenék, amik a VC-ben voltak. Ott volt pl. a kubai adó, az egyik kedvencem, meg a Wave és a Flash is. Ebből valahogy hiányolom ezt a fajta színfoltot. Csupa rappes sz...
Meg aztán ebben a rohadt városban simán éhen lehet dögleni!
Kiírta, hogy éhes vagyok (a kép is eltorzult, nemtom, ettől-e), menjek enni. De a supermercadóban nem lehetett semmit sem kapni. Kínomban egy diszkóban ittam automatából.
-
aXXon
őstag
koszonom a hozzaallast, a mentest mar el is kuldtem type-r kolleganak, rendesek vagytok

-
CactuS
Arcképgyáros
Az a szívás,hogy a környezetemben 4 nf2es alaplap van /Abit NF2s,AN2,asszem 1 Epox talán,meg az én MSIm/ mindenki a legújabb drivert használja,és nekik jó nekem meg nem
Mondjuk csak nekem van 9550XTm /de az 1iküknek meg 9600XTje van.../ 
-
aXXon
őstag
hat gyerekek, en meg azota sem jutottam tul a lowrider kuldetesen es mar unom... egyzseruen nem megy es kesz... mar nem birom idegekkel... valaki segitsen pliz...
-
CactuS
Arcképgyáros
Talált már valaki megoldást az nforceos problémára?

-
jagada
addikt
Hy!
nekem 1x csak a spray doboznál nem írja ki, hogy mennyi van még belőle, a többi fegyvernél viszont kiírjaa lőszer mennyiségét!! Miért van ez?
azt szeretem a legjobban, amikor megcsinálok vagy 50 graffitit aztán megfagy a kép és úgy marad... se mentés, se kilépés, a zene meg csak szól tovább... -
Jadro
veterán
Köszi, kipróbálom! Mit meg nem teszek egy nőért...

-
Jadro
veterán
Hogy lehet leadni az izmaimból?

-
Troy.
addikt
Vkinek sikerült ezt végrehajtani ? > Bővebben: link milyen modon oldotta meg?

-
CactuS
Arcképgyáros
Ezennel csatlakozom azok táborához,akiknél fagy a San Andreas

nf2U400 alaplap+9550nel... Hangdriver nem segítet
Sajna ez van.. Addig várok,mamig nem patchelik 
-
Szuttyó
csendes tag
Van 1 csaj, aki vidéken van,1 fegyverbolt tetején, és céltáblákat lövöldöz, az meg le akar lőni!!!! mit tegyek!!!

-
Re-Tech
aktív tag
Hali!
Csak egy gyors kérdés. Eltünt a Harrier-em, a Jetpackem meg asszen az NRG 500 is a motorossuli elől. Nem rémlik hogy lezuhantam volna vele és elmentettem volna így a játékot(ha meghalok mindig visszatöltttem). Ilyenkor mi a teendő? -
myrra
senior tag
hi. hogy lehet virágot szerezni a csajoknak?
-
HolloW
senior tag
Szep volt, jo volt, sok helyet foglalt uninstall

-
Ronyman
aktív tag
Sziasztok lenne 1-2 problémám!
Felraktam a Gta-t! Sikeresen felment! Elindúl, felpattantam a bringára utána loptam egy autót és kész, újraindúlt a gép!
Ezek után nem tudtam többet elindítani!
Felinstalláltam még1szer máshová, de semmi!
Nézegettem itt a fórumot, de 5000 hozzászólást nem volt kedvem elolvasgatni és csak belekeresgettem, de nem nagyon találtam megoldást!(Lehet, hogy csak elsiklottam fölötte)
Adatok:
Abit Nf7 nforce2
Ati9100
Xp+SP1 -
Balli
őstag
Van már magyarosítást a game-hez? Én nem találtam
[Szerkesztve] -
HolloW
senior tag
A vege fele vagyok mar, de nem tudom mennyi teruletet kell elfoglalni a ''Riot'' nevu kuldetesben. Az rendben, hogy Los Santosban kell az osszeset, de az picit sokanak tunik.

-
R@ymonD
tag
HOgy kell azt a küldtetést megcsinálni amikor a vonatot kell üldözni avval a daggadttal és a vonat tetejéről kell lelőnie az embereket! Azt hogy kell csinálni??

Mert valahogy nem megy a dagadt nem tudja őket lelőni!! 
És nem értem mért!! Valaki nem tud segíteni?? Előre is thx -
Gouseppe
csendes tag
San Andreas-sal kapcsolatos letöltések itt: Bővebben: link
Képek, módok, videók, cikkek, hírek minden ami kell!
GTA Online -
CactuS
Arcképgyáros
-
gyuri00
aktív tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
Anyi hocs csak felfele kell repülni.

-
Devil nV
tag
30e ft van mar ati 9800is a M*stralban szerintem az nagyon kiraly en is ilyet fogok veni mert nagyon coolvagy csereld le az fx5200est 5700/5900ra az is jo
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
gyuri00
aktív tag
Arepülő iskola 1 küldetését hogy kell megxsinálni?
-
R@ymonD
tag
Sziasztok kéne egy kis segítség!!
Van egy küldetés a játék eleje fele az első városrészbe ahol kezdődik a játék! A küldtetés egy hamburgeresnél és a térképen a jelölése a 06 asszem!! Ez az a küldetés amikor le kell menni a tengerpartra ahol buli van és oda kell menni a DJ-hez ami kérdez tőled v.mit és lehet nyomni ''Y''-t és ''N''-t is!! Én már mind1 a kettők nyomtam és utánna nem lett semmi!! 
Ott mit kell csinálni?? Vaalki ha tudja lécci magyarázza el az nagyon megköszönném! Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/1jump.gif)

,de müxik/ Asszem nekem is ez lesz belőle

.Amugymeg lehet h bugos cuccod van, vagy a Catalyst nemjáó.Rakd újra a kártyadrivert, netről szedd le hozzá a legfrissebbet, és próbáld azzal

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)