- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Geryson
addikt
válasz
jaja1981 #7402 üzenetére
Nincs a patchel semmi gond, csak újra kell indítanod a játékot plusz nekem le kellett húzni a joy-t (amit azóta nem is dugtam vissza). Megmondom frankón, hogy nekem nem is volt más lehetőségem, játékindításnál azonnal kidobta, hogy kijött egy patch és most ha továbbmegyek azonnal fel is teszi, szóval nem lacafacázott...
-
rup1u5
nagyúr
válasz
jaja1981 #6690 üzenetére
na igen de én nem a saját gépem elött ülök.
mások meg itt linkelik a szkrínsotokat, meg bajlódnak a játékkal "onthefly" vagyis ugy jön le hogy éppen játszanak miközben én meloból csak böngészgetni tudok. ezért tűnik olyannak mintha egész nap otthon ülne és nyomná. vagy sokan munkában gta-znak? -
Sirandrish
legenda
válasz
jaja1981 #6449 üzenetére
ezen énis csodálkozok..mindneki (tisztelet annak a nééhány kivételnek) sírdogál hogy 30-40FPS-el megy a játék de "HOL AZ AA"...hát erre rárakna akár 2xAA-t a 40FPS-ból 15se maradna...szvsz ahhoz hogy mondjuk 2xAA-val is játszható legyen ahhoz most kéne anélkül vagy 60de inkább 80FPS...ami nem sok embernek van...mondjuk AA sincs szoval nem gáz
-
pisti
őstag
válasz
jaja1981 #5454 üzenetére
Ez a 27 átlag honnan jött? Benchmark eredménye? Csak mert a játék többnyire jóval lassabban fut mint amit a benchmark ad eredménynek. Játék közben figyeld az fps-t, ha már annyira tapasztalatból akarsz beszélni...
Jah és egy jótanács, a cpu limitál úgyhogy nyugodtan növelheted a felbontást.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
jaja1981 #5353 üzenetére
Nem mindenki ugrik azonnal, ahogy beírsz valamit, ilyenkor a saját hsz-ra válaszolva beírsz még1x hogy help, akkor talán észreveszik...
amúgy nem a kártyád a gány, hanem a procid kevés, már párszor le lett írva, hogy ennek a játéknak vagy nagy gyorsítótáras proci kell magas órajellel (kb. 3.4ghz - 4.0ghz) vagy több mint 2 magos...
Mellesleg az atival vannak gondok, de erre is van már orvosság, bár az is még csak bétaJómagam nem rendelkezem a játékkal és még csak nem is bújom ezt a topicot éjjel nappal, mégis tudom ezeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/Trust Gamin 4Az1-ben készlet!!!
- 1080p modern Gamer gép, Garanciás
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest