- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
Lassan 2 éve játszom a játékkal de ilyenről még csak nem is allottam. Mi az, hogy "FBI övezet" ?
Sima GTA 4-ben vagy a Gay Tony-ban? Gay Tony multijában be lehet menni az egyik rendörállomásra és ott parkol mindig egy N.O.O.S.E. tank, meg egy pimpelt verseny rendőrautó. Nem arra gondolsz? -
rup1u5
nagyúr
Novemberben indul a magyar Xbox Live
Nem tudom ez mennyiben fog vonatkozni ránk PC-sekre.
Majd meglátjuk novemberben. -
rup1u5
nagyúr
Nem értem miért irod ezt le nekem. Tisztában vagyok vele. Nem is emlitettem DX11-et.
Pusztán azt hangsúlyoztam ki, hogy a 80sp ami abban a GPU-ban van elég kevés a GTA-hoz.
Esetleg próbáld meg másik driverrel, hátha az javít valamit. Sajnos HD4890-el én is hasonló jelenségbe futottam bele az asztali gépemmel. Meg lett volna a kellő fps de sokszor beakadt, vagy egyik pillanatról a másikra leeset 10-15 fps-re. Egyrészt a HD4000-res karikon elég gyakori ez a jelenség GTA esetében, másrészt gondolom a notebook-ok driverei is bekavarhatnak. Próbálgas ki különböző Catalyst-okat. A jelenség teljesen nem hinném, hogy meg fog szűnni, de talán enyhülhet.(#25220) Geryson:
micsoda fasság! -
rup1u5
nagyúr
HD 5145 mellett sajnos hiába van neked 512MB ha egyszer a GPU gyengus.
Gyakorlatilag egy átnevezett HD4000-res GPU-ról van szó, 80 stream procival.
Ne várj tőle csodákat! -
rup1u5
nagyúr
Gyenge sajnos az a GPU.
GTA 4 jobban szereti az NV karikat. ATi-knál tipikus jelenség ez a beakadás, szaggatás amit te is tapasztalsz. Meg eleve notebook-on sem nagyon szeret futkorászni. Legalábbis aki eddig itt próbálta notebook-on tolni annak mind ilyen vagy hasonló tapasztalata volt vele.(#25204) dokee78:
Ha már eleve akad nálad akkor azon a VGA upgrade sem fog segíteni. Ez esetben bővíts inkább 4 gigára és majd később cserész VGA-t. 4gigát meg fogod érezni, az biztos! -
rup1u5
nagyúr
válasz
TazLeacher #25196 üzenetére
Még sosem próbáltam ezt de ha jól értelmezem akkor nem kell hozzá feltenni a játékot.
Ha nem revoke-olnád akkor pontosan az lenne amit leírtál. Az új tulaj nem tudná használni mert már hozzá van rendelve az a serial a te SC-dhez meg LIVE accodhoz is. -
rup1u5
nagyúr
válasz
TazLeacher #25188 üzenetére
akkor manuálisan revoke-old!
első hsz-ben le van irva hogyan kell.(#25190) GrG1210:
Patch-en kivül mást nem szabad föltenni a játékhoz, mert csak meghülyűl tőle!
Nem javasolnék se mod-okat, se magyarítást, se kocsik cserélgetését.
Én kerülöm ezeket és nincs is gondom a játék futásával.
Most is multiztam vagy 3 órát: -
rup1u5
nagyúr
válasz
TazLeacher #25185 üzenetére
Ha revoke-oltad a serial-t uninstallálás közben akkor eladhatod. Elméletileg pont ezért lett kitalálva a revoke.
(#25182) Jazz:
A notebook lesz a ludas a szaggatásban nálad! HD 5145(#25186) szepsy:
Újratelepítést próbáltad már? -
rup1u5
nagyúr
Nem kell tulbonyolítani. Uninstalláld az egészet, esetleg engedj rá egy registry cleaner-t a gépre hogy kitakarítsa a bentragadt bejegyzéseket és telepítsd újra az egészet. Első indításnál felpatcheli magát a játék. nodvd.exe-vel ráérsz akkor foglalkozni majd ha már elindul rendesen.
-
rup1u5
nagyúr
Semmi különöset nem tudnék leírni a telepítéssel kapcsolatban.
Kb másfél-egy éve telepítettem föl, miután Win7 64bit-re váltottam. Betettem a DVD-t végigment a telepítés, első indításnál hagytam hogy autómatikusan patch-elje magát. Mivel én rendszeresen multizok ezért nálam természetes, hogy rögtön autómatikusan települt mindíg a legfrissebb patch rögtön megjelenés után.
Miután mindez lement felülírtam az exe-t a nodvd.exe-vel és azóta is köszöni szépen tökéletesen működik az eredeti DVD meg a polcon pihen. Néha előfordulnak fagyások, általában az instabil tuning miatt és néha belefutok a "GTA4.exe működése leállt" című fagyásba is. De mostanában nem volt ilyen.
Ezzel a DLL-es hibaüzenettel én sohasem találkoztam.
xlive.dll a LIVE-al van kapcsolatban. Helyedben megpróbálnám külön telepíteni a LIVE-ot.Gyertek multizni most emberek!
-
rup1u5
nagyúr
A patchek nem feleslegesek!
És a legújabb a legjobb.
Nem értem mi ez a mizéria itt álandóan a peccsek körűl. -
rup1u5
nagyúr
válasz
ADAM1337 #25024 üzenetére
Hát nekem más tapasztalatom volt BC2-vel, igaz csak single-ben. Nálam 2gigás 4890-en szarabbúl futott mint GTX 260-on. El is adtam egy hét után a Radeont és vettem inkább egy gigás GTS 250-et. GTA4-ben még a GTS 250 is kiegyensúlyozottabb fps-eket produkált mint a 4890. Nekem nagy csalódás volt ez a Radeon. A GTS-el meg kihúztam addig amig nem találtam GTX 280-at jó áron.
(#25028) Dj Dekko!:
A legegyszerűbb megoldás tényleg az ha veszel valami olcsó, 1000 forintos LIVE-os játékot és annak a serial-jával újra aktiválod a LIVE profilodat. Azt hiszem Mariann is így oldotta meg. -
rup1u5
nagyúr
válasz
ADAM1337 #25006 üzenetére
Szép! Van kakaó a 460-asokban!
(#25008) Dj Dekko!:
Inkább formatálsz?
Hát elég egyedi megoldás.Uninstallal nem kell igy bajlódnod csak a Win újratelepitésével. Az kb 10szer annyi időt vesz igénybe ha nem image-ből nyomod.
Azt azért remélem érzed, hogy sokkal kevésbé a Rockstar hibájából jártál pórúl, mint inkább a saját hülyeséged okán. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #25003 üzenetére
Na ugyan ezt nem értem én sem. Ha eredeti akkor első inditásnál rögtön peccselni akarja magát. De ha nem eredeti, akkor is evidens hogy peccselem....na mindegy.
Most megnéztem a sima GTA-t az elöbb linkelt beállitásaimmal, Team Maffia work, minimum 25 játékossal, napos időben 40 és 55fps között mozgott.
Na ezt nevezem én vajsimának!
Öröm ilyenkor mozgó célpontra lőni!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Chosen #24998 üzenetére
FullHD-ben játszom és nem szeretem ha 35fps alá esik. Ezért nálam igy néznek ki a beállitásaim a 280-assal:
Ha erre még ráengedem a night shadows-t, medium-on akkor bár tényleg nagyon szépek lesznek az éjszakai árnyékok de cserébe 5-7fps-el is kevesebbet kapok néha, olyan szituációban ahol sok az árnyék. Szeretem ha sokszereplős, multizós öldöklés alatt is gyorsan és hatékonyan tudok célozni.
Szóval ha valakit nem zavar az alkalmankénti 20-25fps akkor rá lehet tolni a night shadows-t is de csak medium-on. High-on már a 280-al is bemegy 20fps alá néha. User függő kinek mennyire érzékeny a szeme.(#25000) bubi92:
Ennek örülök! Célszerű rögtön telepités után a legfrissebb patch-et fölrakni és csak ezután jönni a topikba sirni ha valami gond van.
Vagy csak nálam alap, hogy első lépésként patchelek és úgy inditom a játékot? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24994 üzenetére
jaj de kedves vagy!
Azt irta fél percenként megáll. Ez stutteringre utal. Azzal pedig nem lehet sokmindent kezdeni. Nem mindenkinél jelentkezik de akinél előjön az megszivta. Ezért is adtam el a 4890-et. Örülj neki hogy nálad nem csinálja! Azt pedig feltételezem, hogy a legfrissebb patch fönt van nála. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Chosen #24992 üzenetére
Örüljél annak a 40-45-nek. Szép teljesitmény az egy 4830-tól. 4. vagy 5. patch óta nem működik a vmem kiiktatás de csak szivnál vele mert akkor meg eltünedező meg későn megjelenő texturákat kapnál. Lehet hogy lenne árnyék de az is villódzna meg akadna azon a kártyán szerintem.
Én a GTX 280-amon is inkább kikapcsoltam a night shadows-t. -
rup1u5
nagyúr
válasz
@matthew@ #24990 üzenetére
uninstall-reinstall
és uninstall közben ne felejtsd el revoke-olni a serial-odat ha DVD-s példányod van!(#24989) TheChos3nOne:
Nem. de amúgy sem érdemes ilyenekkel buzerálni a játékot mert csak meghülyűl töle.(#24987) mad1:
Már nagyon-nagyon régóta kezeli az SLI-t a sima GTA 4, az LC meg eleve ugy jött ki.(#24985) bubi92:
Azért mert ATi-d van.sorry!
-
rup1u5
nagyúr
Ha egyszer a rendszermemória kevés akkor hiába veszed le a grafikus beállításokat.
GTA 4 grafikai motorja amúgy is elég félresikerült. Nem nagyon van hatással a teljesítményre ha leveszed a felbontást. Már kérdeztem az előbb hogy hanyas catalyst van fönt nálad. Lehet, hogy nagyon régi ha azt használod amit a kártya mellé kapott driver CD-n mellékeltek. Tedd föl a 10.4-eset vagy 10.5-öset. -
rup1u5
nagyúr
Nem gond. Annak idején 4Ghz-re húzott E8400-al, 4giga rammal és egy 512-es 4850-el kezdtem tolni a GTA4-et. Kb a második-harmadik patch megjelenéséig. Medium beállításokkal szépen kell vinnie az EFLC-t. Ha tudsz szerezz kölcsönbe 1 giga ramot és próbáld ki úgy. Már az is sokat számítana.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
zsoltinnó #24935 üzenetére
Ramot vissza is tudod osztani és valamennyit biztos lehet azokon a 667-eseken is húzni. Ha másnem hát egy kis plusz fesz segítségével.
De ez itt off. Helyedben a lapod és/vagy procid topikjában kérnék tanácsot.
Vagy cseréld le valami olcsó 800-as ramokra. 900 körűl azért a legtöbb olcsó 800-as is elfutkorászik. -
rup1u5
nagyúr
szivesen multiznék most.
ki ér rá? -
rup1u5
nagyúr
Emberek!
Annyira baromi egyszerű! Nem értem miért bonyolítjátok fölöslegesen!- játék feltelepít
- első indítás után automatikusan frissíti magát
- játszik
- örűlTermészetesen eredeti játékról van szó!
Én mindíg így csinálom és sosem voltak nálam ilyen megmagyarázhatatlan problémák.
Sufni mod-okat, buherákat, trainereket és egyéb nem hivatalos változtatásokat érdemes kerülni. -
rup1u5
nagyúr
Patch 1.0.7.0_
Rakd föl! Nagyon sokat javít a játékon. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24761 üzenetére
Durva!
Én nem is foglalkozom a csillagokkal. Azt hiszem 3 vagy 4 van talán.(#24760) cajn:
Legutolsó patch fönt van? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Daffni2 #24704 üzenetére
Gondolom DVD-s játékról van szó.
Azt próbáltad, hogy játék uninstall és serial revoke, majd új us-live acc készítés és új social club acc, majd utánna játék újratelepítés és live acc meg sc acc összekapcsolása?
Attól tartok azért nem működött neked az új live acc-al mert elfelejtetted revoke-olni és autómatikusan a régi live acc-hoz akart belépni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24644 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Geryson #24638 üzenetére
Ma este szerintem én is fölnézek multizni mert már rég játszottam.
Csak az aggaszt hogy újabban mindíg kilépked "GTA4.exe működése leállt" üzenetekkel.
Multkor videót akartam szerkeszteni és egymás után 3 szor egy adott replay jelenet, egy adott pontján (és mindíg ugyan annál a pillanatnál) megállt a kép, majd ALT+TAB és a hibaüzenet. Végül kénytelen voltam letörölni azt a replay-t. És ezt két replay-nél is megcsinálta. -
rup1u5
nagyúr
válasz
#40835072 #24587 üzenetére
Tudod hogy megy ez.......
Egyszercsak valaki miután megunta a GTA 3-at nyitott egy találgatós-féle topikot, hogy "navajon milyen lesz a GTA 4?", mindezt akkor amikor GTA 4 még a kanyarban sem volt.
Aztán emberek elkezdék linkelni a híreket meg a találgatásokat és a topik szépen megmaradt. Aztán kijött a 4, kikerekedett a topik, csináltunk neki szép, színes, szagos első hozzászólást és íme, lehet fogyasztani.Nagyából így megy ez minden játékkal mióta PH! a PH!.
Remélem sikerült kielégíteni a kiváncsiságodat. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Zoli-206 #24577 üzenetére
4:35-től látszik hogy bepakoltad a Chevrolet Avalanche-ot.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
mert_csokis #24557 üzenetére
Nem olvastam a 24461-et.
De jól fog jönni.
Most már csak a landstalker.wtf -re lenne szükségem és akkor megpróbálnám újra visszarakni az eredeti kocsikat a te leírásod alapján.Valaki akinek eredeti, nem mod-olt GTA 4-e van, küldje már el nekem legyen szíves a landstalker.wtf -et, mert így nem tudok multizni.
(#24556) mert_csokis:
Ilyen lesz benne. Ha jól emlékszem ez a gay tony-ból valamelyik küldetés elötti átvezető. -
-
rup1u5
nagyúr
A suburban miatt nem enged fel multizni a játék.
Vissza kéne raknom az eredeti Landstalker-t.
El tudná nekem valaki küldeni az eredeti fájlokat?landstaker.wtd
vagy az eredeti vehicles.img a #:\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\pc\models\cdimages mappából#:\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\common\data mappából:
handling.dat
vehicles.ide
carcols.dat. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24548 üzenetére
nane!
jaj de jó hogy nem szarozok ilyen hülye tákolt buherálásokkal!
így is elég volt betennem a suburban-t.
már azzal is nyekereg és nem enged fel multizni, mert mod-olva van a játékom.most meg is próbálnám a multit.
jösz? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Tálydi #24510 üzenetére
Van a külön szoftvernél egyszerűbb és gyorsabb megoldás is youtube-hoz.
Én ezt használom. -
rup1u5
nagyúr
válasz
kmisi99 #24399 üzenetére
Biztos hogy nincs neked 30-50 fps-ed 4870-el kimaxolva!
Maximum te hiszed azt vagy a benchmark hoz annyit de annak meg köze sincs a valósághoz. Kimaxolva nálam fullHD-ban megfekteti a GTX 280-at.
FRAPS-al vagy Rivatuner-el log-old fájlba a valós játék közbeni fps értékeidet, csutkára kimaxolt beállításokkal és az összes adatot másold be ide nekem légyszives!
Szeretném saját szememmel látni azt a konstans 30-50 fps-t egy 4870-től GTA 4-ben, max beállításokkal.
Ne felejts el légyszíves egy screenshot-ot is mellékelni a grafikus beállításokról amin a mérést készíted.
Köszi!
Várom! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24394 üzenetére
Csinálnék szívesen hosszabb, zenéset is de sajnos mostanában csak ennyire van időm.
Összegyült jópár replay amiből majd valamikor ha lesz türelmem és időm csinálok valamit.
Talán majd a hosszú, hideg, téli éjszakákon elszüttyögök vele. -
rup1u5
nagyúr
válasz
artiny #24390 üzenetére
Egyáltalán nem lett szar az új patch. Inkább kurva jó lett! Ne terjesszünk már hülyeségeket.
Mindössze annyi van hogy teljesen átalakították az árnyék részét és megjelent a night shadows opció is. Ezzel a kettővel nagyon csínyán kell bánni!
Sokkal részletesebb és élethűbb árnyékokat kapunk. Nézd meg pl high-on milyen aprólékos árnyéka van a karaktereknek és a tárgyaknak. Tény hogy a GTX 280-at is megfekteti ezért én medium shadows-t állítok be, közepes látótávval. Ennél többet nem nagyon van értelme mert játék közben amúgy is olyan gyorsan történnek az események, hogy nem venni észre különbséget. Nem értem mi ez az állandó "mindent kimaxolok" mánia.
Pláne nem egy 4870-el kéne kimaxolni ezt a játékot. Én már a 4890-el besírtam olyan szarúl futott rajta. Pedig én nem is maxoltam ki. Csak próbaképpen még a 6. patch-el de az is siralmas volt. El is adtam inkább a francba.Más:
Csináltam videót a Suburban-ról. Olyan szééép!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
zsoltinnó #24307 üzenetére
Ezzel sikerült.
Az autó valóban részletesen és gyönyörűen meg van csinálva de sajnos irányíthatatlan.
A legkisebb kanyarodásra rögtön felborul.
Azon kívül nagyon hiányzik a Suburban eredeti, öblös, V8-as gluttyogása.Csináltam hangfelvételt arról, hogy milyen hangja is van igazából egy ilyen V8-nak.
Ha érdekel titeket szívesen feltöltöm valahova és linkelem. -
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bognar110 #24273 üzenetére
Igen.
Az FBI meg az elnöki biztonsági szolgálat is ilyeneket használ.
Mikor Bush itt volt Budapesten, érkeztek sorban az ilyen nagy lesötétített, fekete Suburban-ek. Televolt high-tech kütyükkel. Csóka fölcsapott valami kis ablakocskát a kocsi oldalán és elkezdett pötyögni egy baromi start trek-es kinézetű műholdvevő szerüséget.
Ez volt az a járgány. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Scorpio06 #24271 üzenetére
jaj azok is gyönyörűek!
Az elsőszámú kedvenc nálam az egy 2002-es Chevrolet Suburban Z71. Vagy ha találnék akkor inkább egy Tahoe.
Ez az az autó aminek a külső vonalai és az egész úgy ahogy van, számomra hibátlan és gyönyörű. Természetesen szintén 5.7-es vagy 6.0-ás V8-al venném meg ha megnyerném a lottót.Van belőle 8.1-es V8-as is de azt már túlzásnak tartom. De ha lenne belőle 6.5-ös Duramax diesel V8-as akkor tutira olyat vennék.
Imádom ezeket a Suburban-eket!Nézd meg ezt a gyönyörüséget!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #24268 üzenetére
örülök, hogy valaki hasonlóan érez mint én!
sosem szerettem a sportautókat. pláne nem az olaszokat.
ellenben a nagy tepsi amerikai V8 asok már eszmélésem óta a szívem csücskei.
álmom pl egy 1978-as, kombi Chevy Impala, 5.7-es V8-al meg némi speer difivel
30 literes fogyasztás városban?
hidd el leszarod magasról abban a pillanatban ahogy beindítottad.
kályhacső kipufogó és a videón hallható hang.....és ez egy olyan hétköznapi autó new york utcáin, mint itthon pl a frod transit.
japánok meg vannak őrülve értük!
Chevy Express vagy másnéven GMC Savana
Ez a kettő egy és ugyan az.
Budapesten is van belőlük pár szép darab. -
rup1u5
nagyúr
Én meg egyszerűen sehogysem tudom motorcsónakkal elérni Jacob helikopterét. Ugyhogy hónapok óta hanyagolom a küldetést. Egyszerűen nem tudom már hogyan kéne még ennél is gyorsabban menni a motorcsónakkal, hogy beérjek a heli alá abban a 4-5 másodpercben ameddig erre lehetőség van.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
InHell #24214 üzenetére
Nem. Tudsz együtt játszani olyanokkal is akik nincsenek a barátaid között de ha vannak barátaid akkor látod LIVE-ban hogy éppen milyen játékban vannak és játékmódtól függően tudsz hozzájuk csatlakozni. Ha nincsenek barátaid akkor marad a szerver/játék kereső és úgy csatlakozol valamilyen nyilvános játékhoz.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24207 üzenetére
Most jövök én is.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #24194 üzenetére
Fölnézek én is 8 után.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Erdei88 #24166 üzenetére
Ha tényleg USA akkor nem értem. Mennie kéne.
(#24167) tankagogy:
őőőő.....csak úgy mellékesen és nagyon halkan kérdezem:
Mi lenne ha mondjuk úgy tolnád végig, hogy nem csalsz? hmm? Csak egyszer?
Vagy direkt nem szeretnéd megtapasztalni/átélni a játék valódi hangulatát?
Ha üldöznek akkor miért kódokall baszakodsz a telóban? Miért nem vezetsz? Esetleg még megtanulnál jól vezetni a játékban. Szerintem még így is túl egyszerű a csalások bevitele a játékba. Én azt tartanám megfelelőnek ha egyáltalán nem lennének csalások a játékokban de sajnos ez is az üzlet része pontosan a hozzád hasonló játékosok miatt.Érdekes, hogy sosem használtam GTA 4-ben semmilyen kódot vagy csalást és akár a legtrágyább autóval is képes vagyok lerázni egy 4-es, vagy 5-ös szintű körözést.
Multiplayerben gyakran pont a csíterek kezdik el kérdezgetni hogy milyen trainert használok mikor elkezdem hentelni a népet.
Miért nem lehet türelemmel összeszedni a rutint?
Miért kell rögtön csalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest