- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
PI3525 #19007 üzenetére
Szerintem nálad is és Silenzio-nál is a commandline-os buhera miatt szarakszik.
Felejtsétek el azt a szart! El kell fogadni, hogy a konfigotok mire képes és az ahhoz passzoló beállításokon kell futtatni.Silenzio: Az eltünedező textúrák jellemzőek voltak nálam 4850-el de összességében élvezhető volt a játék 1680*1050-ben 2maggal is, 4giga memóriával. (ugy látszik ez ati betegség ennél a játéknál. gtx260-al tökéletes) A titok nyitja, hogy a hozzá passzoló beállításokra kell belőni. Nem értem miért commandline-oztok.
(#19006) Memphis79: GTX 275 jó választás viszont prociból legalább egy X3-at tolj alá és huzd minimum 3.5Ghz-re.
Micsoda forgalom lett itt maeste!
Nagyon rég nem volt itt ennyi hsz, ennyi új arctól!
Vágjátok rendbe a beállításaitokat és a gépeiteket és irány multizni cheat nélkül! -
rup1u5
nagyúr
válasz
PI3525 #18989 üzenetére
Ne használj commandline.txt-t, mert amiatt ilyen szar nálad. 4. patch legyen fönt!
Állítsd be a konfigodnak megfelelő grafikai dolgokat, úgy hogy ne lépd át a meglévő videómemóriát (9800 GX2 esetében 512Mb) és jónak kell lennie.
(#18994) gog: DX9 -es.
(#18998) Silenzio: 512-es 4850-el toltam sokáig és medium texturákkal egész jó volt de néha voltak eltünedező textúrák. Szerintem nálad a 2giga ram kevés és azért swap-ol. OP-rendszer?, felbontás?
(#18992) Źşë' : Sok lehetőség nincs, mivel a GX2 1gigás (2*512Mb-os) és ezzel ki is fújt a variációk sora.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18973 üzenetére
Talán még 1-2 verseny lenyomtam de aztán én is léptem.
(#18974) Mariann294: Jó volt az a pár útvonal!
Legközelebb csinálhatnánk még ilyen free-s versenyt többen is "noncheater-ek" (feltéve ha ugyan azt az útvonalat adja mindenkinek). Az a két csiter srác kicsit zavart de végülis rendben volt, mert hagytak minket versenyezni.
(#18978) RootRulez: Az gáz ha W7 x64-el ilyen gondok vannak, mert arra szeretnék váltani nemsokára.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #18931 üzenetére
33ért árul audi100td 4770ből 1gigásat.
Ennyiért nem éri meg!
Akkor már inkább egy használt, 1gigás 4870 Tom-e-tól aki még be is számít! -
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18929 üzenetére
4770-et szinte lehetetlen szerezni. pláne 1 gigásat belőle. Olcsóbban szerzek gigás gts 250-et mint amennyiért 512-es 4770-eket hirdetnek.
Az 5ös széria egyszerűen értelmetlenné tette a 4770-et is. Most néztem, hogy egy 4770 $150. Az 5750 $130-tól van, 5770 meg 160-tól. És mindkettő sokkal gyorsabb mint a 4770.
Csak akkor érdemes 4-es Ati-kat venni ha szemtelenül olcsón van. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #18927 üzenetére
Csak az 512-esről találtam tesztet.
Esetleg kérdezz meg néhány 4770 tulajt. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #18916 üzenetére
Igen. A 128bit miatt én sem lennék boztos benne, föleg mivel fsb1000 HD-ban tolná. Igaz, hogy ott a nagyobb sebességű GDDR5 de kéne látni tesztet róla. Akkor már lehet jobb választás a GTS 250 1gb.
Apropó! Lehet hogy tudok egy alig használt MSI 1gigás GTS 250-et.
Érdekelne valakit? GTA4-re ideális!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18907 üzenetére
Ne eladtad végre? Akartam is kérdezni a napokban, hogy megvan-e még, mert elgondolkodtam egy 285-ön. Aztán rájöttem, hogy már nem érné meg. Inkább fél év mulva beruházok egy 5850-re. Az elég erősen bestbuy kártya lesz és ha megjelenik a Fermi akkor remélhetőleg esik még az ára. 5750 visszalépés lenne 285 után. Akkor már inkább 5850-et vegyél.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18889 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
Gay Tony multiplayer közben
Mi PC-sek bezzeg le vagyunk tojva! -
rup1u5
nagyúr
válasz
puttputt #18840 üzenetére
Mióta ez az unalmas téma megy ez kb a 3. hozzászólásom, tehát nem hinném, hogy én vagyok az aki folyamatosan továbbgöngyölíti a témát. Szeretném már én is hanyagolni ezt de ha valaki hozzám címez egy hsz-t amiben láthatóan rossz vagy téves megállapítást tesz velem kapcsolatban, akkor arra muszály reflektálnom. Probálom a lehető legrövidebbre fogni minden esetben. Így most is.
Mivel nem ismerjük egymást személyesen ezért a topikban tett megnyilvánulásaink könnyen félreérthetőek. Ez történt most is. Én nem ugattalak le téged! Sajnálom ha így jött le. Részemről így nézett ki a történet: - fsb1000 kérdezett tőled valamit amit láthatóan kissé túlreagáltál. - Erre én megjegyeztem, hogy "nem kicsit vagy hiperérzékeny drága barátom" vagy valami ilyesmit. Lehet hogy ezt te kötekedésnek vagy leszólásnak vetted de legkevésbé sem annak szántam. Őszintén úgy gondoltam, hogy megengedhetem már veled ezt a baráti hangnemet. Úgy látszik tévedtem. Mellőzöm a haverkodást a jövőben. A "drága barátom" itt nem beszólás volt. Lehet, hogy kelett volna mögé egy smiley, hogy átjöjjön a stílus amiben szántam. Vagy nem ez volt az ami miatt úgy érzed leugattalak? utoljára mondom, hogy nem volt részemről szándék a leugatás. Sajnálom ha ilyen olvasata lett a túloldalon a hsz-emnek. písz! -
rup1u5
nagyúr
Hát hogy engem nem jól értelmezel az biztos.
A te hangnemed is adhatna okot sértődésre annak aki úgy akarja értelmezni. Általános iskola, szövegértelmezés, fogalmazás. Most akkor vegyem úgy hogy burkoltan lebunkóztál és sértődjek meg mint putt? Jól tudod osztani az észt az idősebbeknek!(egyébként meg hozzád nem is szoltam.)
-
rup1u5
nagyúr
válasz
puttputt #18803 üzenetére
Nem kell utánnanéznem mert kb egy évvel korábban már rendszeresen olvastam ezt a topikot mielött te feltüntél itt.
Nem értem, hogy egy 4 hónappal ezelötti kötekedő megjegyzése, hogyan kapcsolódik a most elhangzott kérdéséhez de tulajdonképpen le is szarom.
Felejtsd el hogy hozzádszóltam. -
rup1u5
nagyúr
HD-ban? Az szép teljesítmény egy 8800GTS-től.
Én is nagyon elégedett voltam az én 512-esemmel.
(#18788) Neoteric: Hát ha van rá pénz akkor 5870.
De ha csak quad-ra váltasz már azt is érezni fogod. Igaz yorkfield alá nem árt egy P45 de azért P35-el is meglenne a 3600Mhz nálad egy Q9550-el szerintem. Ha Źşë'-nél ilyen jól viszi HD-ban az 512-es GTS akkor lehet okosabb döntés a 4 mag most és később egy erősebb vga ha esnek az árak.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
mert_csokis #18751 üzenetére
Procid húzva van vagy alapon?
Megnéztem most és gyakorlatilag 0 különbséget látok a High és a Medium textura beállítások között, úgy hogy minden mást változatlanúl hagytam.Beállításaim:
Sokkal többet dobna nálad a játékélményen ha beszereznél még 1-2 giga ramot vagy egy 4 magos procit amit húznál 3400mhz környékéig. Mondjuk P43 nem a legjobb quad tuningra. Kezdésnek próbáld meg azt a jókis E8500-öt 3.8-4Ghz környékére húzni.
Nálam a 3.2Ghz-es Q9550 jobban kihajtotta a GTA4-et mint a 4Ghz-es E8400. Stabilabb fps-eket kapok quad-al. Szerintem inkább a Vista fogja vissza. Kiváncsi leszek W7 alatt milyen lesz a játék. -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18709 üzenetére
Ezek a képek azzal a 4 gigás csomaggal készültek? Mert a fények/árnyékok nekem nagyon szépnek tűnnek. A Merci nagyon szép!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
puttputt #18703 üzenetére
Távol áll tőlem a lerohanás!
Puszta tényekre világítok rá a ködös általánosítások helyett.
Nem egyszer láttam már újoncokat feltűnni videókártyás topikokban azzal, hogy "úgy hallottam az ATI kártyákkal gondok vannak játékokban". Ilyenkor a türelmesebbje kezdi lassan elmagyarázni nekik miről is van szó. Na ezeknek az újoncoknak is hasonló tanácsok lettek adva mint itt samsungal kapcsolatban részedről meg Mariann részéről.
Ennyi. -
rup1u5
nagyúr
válasz
puttputt #18699 üzenetére
Mercedes A osztály, megjelenésekor csúfosan rosszul szerepelt a jávorszarvas teszten. Lett is belőle nagy negatív hype.
Ettől függetlenűl nem mondjuk azt senkinek hogy semmilyen Mercedes-t ne vegyen, mert szar autó.Érzed ugye, hogy mire próbálok utalni ezzel?
Bármiféle indok, konkrét tapasztalat és típus megnevezése nélkül benyögni azt hogy ne vegyen Samsungot félrevezetés. Én ezekre nagyon allergiás vagyok itt PH-n, mert így terjed a hülyeség. Vagy ne mondj semmit, vagy irányítsd a megfelelő topikba.
Lefogadom azt sem tudod mi volt a vincsid konkrét tipusa amivel a rossz tapasztalatot szerezted.
Na részemről itt van lezárva. -
rup1u5
nagyúr
válasz
puttputt #18688 üzenetére
Egyáltalán! Azt sem konkretizáltad, hogy melyik sorozat melyik darabjával vannak rossz tapasztalataid! Mert azért ez a dolog kicsit öszetetebb. Az F1 spinpoint és a HD sorozatok a legjobbak között vannak Samsungnál. Rosszabb széria előfordul mindegyik gyártónál de mivel jóformán évente új széria van így egy vagy akár több hibás darab kifogása sem indok egy márka végleges leírására. Nemrég pl a Seagate-nek döglöttek sorban a Barracuda 7200.11-es vincsijei. Szóval sokkalinkább érdemes naprakészen utánnaolvasni mint bemondani a frankót vaktában.
Meg kell nézni mit vesz az ember és ennyi. Szerintem lemaradtatok egy kicsit mert a Samsung jelenleg a legjobb vincsiket csinálja! Jóreggelt! Ismét mondom TESSÉK TÁJÉKOZÓDNI!
Könyörgöm! azt meg hagyjuk már hogy a boltos mit ajánl!
Jesszusom! 10 éve nem vettem hardvert boltban!Emberek! konkretizáljátok, hogy mely tipusokkal van bajotok, mert amit itt csináltok az félrevezetés!
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
puttputt #18685 üzenetére
Ne vicceljetek már!
Nekem pl az egyik vinyóm egy 640Gb-os Samsung HD642JJ. Az egyik legjobban sikerült sorozat! Halk! Hűvös! És sokkal gyorsabb mint a 250-es Hitachi T7K250-es vinyóm, pedig az is elég jó kritikákat kapott annó. Olvassatok már néhány PH! tesztet mielött hülyeségeket mondtok!
Értékelés II. (500gigások)
Itt van a vinyóm egy tesztben. Mindenhol az első helyen szerepel. Csak ajánlani tudom!És már nevetséges áron vannak!
BandiT-nál már 14 alatt megkapod és 640-esnél nagyobb szerintem fölösleges, ár/érték arányban meg verhetetlen. Én 3év garival nyúzom.Szóval tessék tájékozódni!
Olyat állítani, hogy a samsung szar vinyókat csinál legalább akkora hülyeség mint azt, hogy ATI kártyán bugosak a játékok.Robi86 : Én is 1680*1050-en vagyok. Nem ajánlanám. Ahova kéne az 1giga vram (1920*1200) ott már elfogy a 4850 ereje, másrészről nem is használsz akkora felbontást. Itt az aprón olcsón találsz 1 gigás 4870-et. Ha most akarsz venni akkor minimum azt javasolnám. De mivel DIRT2 (DX11) is szempont nálad ezért megfontolnék egy kivárást, míg meg nem jelenik az új NV (Fermi) és ha csökkenek az árak inkább egy HD5850-be ruháznék be DX11 miatt.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Robi86 #18665 üzenetére
Szerintem jó választás az Athlon II X4 ha húzod is. Nem tudom, hogy a lapod mennyire tuningos de a Gigabyte lapok általában jók. Nem véletlenül van nekem is Ez a márka.
Intel 4magosai alá lga775-ös fronton a legjobb tuninglapokat csinálják. Gondolom AMD fronton is villantanak valamit. Szóval ha megy a tuning akkor bátran megveheted az Athlon-t.Ezt a buta előitéletet meg nyugodtan tedd félre azzal kapcsolatban, hogy ugysem válaszolnak a linkelt topikokban. Nekem mindíg szoktak.
Itt van pl a lapod topikja!
Nyugodtan kérdezz utánna hogy mire számíthatsz tuning terén ezzel a két procival. Biztos kapsz hasznos tanácsot! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18663 üzenetére
Ezek X2-es procik. Robi X4-esekről beszél.
Robi86:
Itt van egy elég átfogó angolnyelvű teszt az Athlon II X4-ről.
És itt, hogy ki mit javasol.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18635 üzenetére
"GTA4 müködése leállt" hibával kilépett aztán már inkább mentem aludni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18617 üzenetére
Megyek!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
fsb1000 #18581 üzenetére
Fölösleges vele foglalkozni.
Egyszer már nagyon szépen levezetted neki és többen is adtunk tanácsot.
Egyértelműen javasoltuk, hogy innen az apróhirdetések közül válasszon hardvereket magának. Ha valóban olyan hülye, hogy bemegy egy számtechboltba ahol drágán valami használt szart fognak rásózni akkor megérdemli. Szerintem ez a kiskölyök csak szórakozni jár ide ph-ra. (Nézd meg pl a logoutját! Szerinted hány éves? 14? Nem fog ez magának gépet venni. Majd apu-anyu)
Részemről ignore kategória. Ne vesztegesd rá a karaktereidet. -
rup1u5
nagyúr
Nem mindenki PH-s de a nagyja igen. Nemrég tartottam egy szelektálást. Időnként kiszórom a bunkókat meg a spawner-cheatereket. Legtöbben magyarok. Általában jelölik az illetők az adatlapjukon egy PH!-val. Ha elindítod a játékot és nyomsz egy home-ot akkor már ott kell lennem a friends listádban. Kiírja ki van belépve a barátaid közül, éppen mit csinál és ha engedéjezve van akkor tudsz csatlakozni vagy ha multiban vagy akkor mást invitálni. Szerverek itt nincsenek.
-
rup1u5
nagyúr
Add-oltalak barátként http://live.xbox.com -on.
Nick: Ginkrp
Barátaim között találsz PH!-sokat. -
rup1u5
nagyúr
válasz
rup1u5 #18549 üzenetére
Megvan.
Rosszul emlékeztem. A zenéje nem is ambient de a videóban sok jó ötlet van. Na azért nem ez a top nálam. Egészen másra emlékeztem.fsb1000:
Köszi. Pedig igazából nem "epikusnak" szántam. Valahogy úgy éreztem, hogy ezt a kedvenc számomat kell aláraknom és az adott neki egy hangulati csavart. Azért még mindíg messze vagyok attól amit te meg Mariann szoktatok csinálni. Jó videókat szoktatok összerakni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18546 üzenetére
Izlés dolga.
Szerintem passzol. Én inkább az "álomszerű" videókat szeretem. Volt régen linkelve itt egy metrós, nagyon chill-es alkotás amiben egy ütközés vagy lövés sem volt csak a hajnali Liberty City, finom ambientes zenével. Nálam az a TOP! Sajnos nem találom.
-
rup1u5
nagyúr
Kész a videó!
Nézhető HD-ban!
Benne van a szombat esti liftaknás móka is. -
rup1u5
nagyúr
megvan a liftaknás replay!
yo8! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18501 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18499 üzenetére
na hol vagytok?
ugye nem éjfélkor akarsz feljönni mert addig nem várok. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18495 üzenetére
benézek én is!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18493 üzenetére
Ja! Azt mai napig nem értem én sem. LIVE-ba be voltam lépve online de a játék szerint nem.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18491 üzenetére
mit nem értessz?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18487 üzenetére
Élénk emlékeket hagyott bennem mikor egy újratelepítés után hónapokig nem tudtam multizni....
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18482 üzenetére
föltettem de valamit szerintem rosszul csináltam mert semmi változást nem látok.
telepítésnél csak meg kell neki adni, hogy a gta 4 mappába települjön nem? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18481 üzenetére
nem fogok most újra a mentett állásokkal szopni. olyan régen csináltam már, hogy nem emlékszem a buktatókra.
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18463 üzenetére
Hát én nem moddolok ezerrel mint ti, így nem is volt szükség újratelepítésre.
Lehet, hogy ezt megkockáztatom.
Mi a helyzet a textura packokkal? -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18436 üzenetére
Az első mod aminek látom értelmét de kicsit tartok tőle hogy elcseszné a telepítésemet.
A readme-ben azt írja friss telepítésre kell fölrakni. Te hogyan csináltad? Nálam legalább fél éves, 8 hónapos telepítés van fönt.
A texture packokat nem tölteném le, csak a realizmIV-et és azt tenném rá. De nem szeretném tönkrevágni a telepítésemet. -
rup1u5
nagyúr
válasz
,,no name" #18371 üzenetére
4870 X2 nem igazán jó választás ha GTA 4-hez kell. Tulajdonképpen két darab 1 gigás 4870 közös nyákon. GTA 4 pedig nem támogatja a multi gpu-s megoldásokat. Azonkívül sokat fogyaszt, drága és nemsokára itt a HD58XX -es sorozat ami elavultá teszi a 4ezres sorozatot.
Inkább egy 1gigás 4870-et, 4890-et vagy GTX 280, 285-öt javasolnék.Vagy ha ráérsz később is vásárolni és ha már ennyi pénz lenne kártyára akkor inkább várj pár hónapot és vegyél egy 1gigás HD5850-et.
Most inkább érdemes kivárni az új ATI, NV karikat. -
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ToxLee #18321 üzenetére
de lehet.
kiadtak hozzá hivatalosan egy exe-t ami 1 napig volt elérhető és aztán gyorsan törölték.
én még akkor letöltöttem valahonnan és azóta is azt használom.
eredeti játékkal így megy a multi is meg minden és a dvd sem kell neki.
azóta a a dvd fönt pihen a polcon a dobozában. -
rup1u5
nagyúr
Elérkezett a történelmi pillanat.
Elkezdtem unni a játékot.
A Multi kiüresedett. Ugyan az van mindíg ha csatlakozom valahova. Dobáljuk a galambokat, rohangáljunk dobozban meg hasonlók. Trainer meg PS tesztelés és az összes ezzel kapcsolatos diskurzus megy állandóan. Autóversenyben is rég volt részem. Elég sokan megsértődnek ha lelövöm őket.
A single-el meg már végeztem.
Azt hiszem lassan rákészülhetek a Mass Effect 2-re. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Attici #18225 üzenetére
telepítés végén tudsz választani, hogy online activation vagy offline activation. offline-t választod, kapsz egy request code-ot amit bepötyögsz a megadott linken és erre megkapod az aktiváló kódodat. azzal visszabattyogsz a netnélküli gépedhez....bepötyög.....játszik.....örül....
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Attici #18221 üzenetére
Lehet vele játszani net nélküli gépen de mindenképpen kell egy netkapcsolattal rendelkező gép, hogy az aktiválási kódodat megkapd. Ez kell a telepítés után.
Amikor megvettem még nekem sem volt otthon netem. Úgy oldottam meg hogy bátyámnak telefonon bediktáltam a serialt meg hogy mit csináljon és ő meg visszadiktálta a kapott kódot. Net nélkül toltam a single-t 1-2 hónapig.
A patch-eket viszont érdemes letölteni és fölrakosgatni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Black-core #18200 üzenetére
tracklistát megtalálod a rockstar oldalán, onnan meg már csak egy lépés kiguglizni azokat a számokat amik kellenek neked.
zenekiszedő progikkal szarakodni, fölösleges túlbonyolítása a dolognak. -
rup1u5
nagyúr
tessék művelődni!
aztán végignézni!!! -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18133 üzenetére
Érdekes, hogy te ezt láttad, mert valójában te tüntél el és mi maradtunk ketten Hunter-el tegnap.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18117 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18046 üzenetére
Kíváncsian várom a tapasztalataidat.
-
rup1u5
nagyúr
Én úgy tudom, hogy nincs élsimítás a játékban. Win alól se meg sehogyse.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #17848 üzenetére
Egyre technikásabb videókat csinálsz!
Én már teljesen elfelejtettem használni az editort.
Van egy csomó jópofa replayem de nincs időm szerkesztgetni. -
rup1u5
nagyúr
Ha már mindenki bencsel akkor én is nyomtam egyet a játékos beállításaimmal.
Jelenleg a proci csak 3.4-en megy. Régi a Vistám és mintha lassult volna a játék. Azelött 51-es Detail Distance-el volt 60 fps.Statistics
Average FPS: 50.46
Duration: 37.53 sec
CPU Usage: 77%
System memory usage: 92%
Video memory usage: 98%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: High
View Distance: 32
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 2
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 260
Video Driver version: 182.50
Audio Adapter: Hangszórók (Creative SB X-Fi)
Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 3.4GHz -
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #17783 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Daffni2 #17772 üzenetére
Elméletileg nem kéne hogy bármiféle különbség legyen a grafika minőségében op rendszertől függően. A játék DX9-es ugyhogy tök mindegy milyen oprendszeren futtatod, nem lesz több vagy szebb effekt vistán vagy w7-en, mint xp-n.
Én inkább placebo hatásra gyanakodnék.Csak "úgy látod" hogy szebb.
-
rup1u5
nagyúr
Annyira azért ne örülj!
Mint sokszor mondtam már korábban is a beépített benchmark szart sem ér! Köszönöviszonyban sincs a valós fps-ekkel. Nem is érdemes vele foglalkozni. Néhány hónaponta előjön ez a mánia és akkor mindenki elkezdi bemásolni ide az eredményeit amiből igazából nem lehet valós képet kapni arról, hogyan is fut a játék adott konfigon.
Nálam pl 60 fps-t hoz a benchmark, húzott quad-al, 4 gigával és egy gtx 260-al de ez semmit nem jelent mert játék közben van hogy leesik 15fps-re és átlagban 35-40 körül van. -
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #17698 üzenetére
zip-eli
-
rup1u5
nagyúr
Fiatal bizony.
Halottam multiban párszor a hangját. Az alapján kb 14-re saccolnám de attól még megtanulhatna rendesen írni/fogalmazni. Nem miattam. Én rendszerint átugrom a hszeit. Ha az ember szeretné, hogy komolyan vegyék akkor nem árt ha ad a stílusra amiben megnyílvánítja ragyogó személyiségét. ......majd kinövi...gtamate2: Beépített bencsmarkot ugy ahogy van el lehet felejteni. Nem érdemes felé se nézni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bognar110 #17685 üzenetére
Hónapok óta figyelem a hozzászólásaidat.
Ünnepnap mikor értem, hogy mit akarsz mondani.
Olyan mintha külföldi lennél és erősen törnéd a magyart.
Szerintem sokan azért nem is válaszolnak a hsz-eidre, mert hozzám hasonlóan nem értik mit írsz.
Olyan nagy fáradság összeszedetten, kerek mondatokban fogalmazni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- MSI Z390-A PRO / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance RGB Pro 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest