Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• reelc

Topikgazda

válasz Xalderon #519 üzenetére

Unimaginative Skelemancer Cabalist végül ez lett az első lvl100-as karim. A cuccai hiányosak, de a skillezést, Devotionokat, stb. betartottam. Ultimaten végigvittem vele a játékot.
    Amire vigyázni kellett, amit ír is a build kiötlője: ha gyengébb is egy cuccod, inkább az legyen, ha van rajta +1 Raise to Skeletons.
    Amúgy nagyon haltak a Skeletonok, sokszor kellett újracastolni őket, meg a többi petet is. De ahogy egyre több és erősebb cuccom lett, egyre kevésbé volt zűrös a dolog.
    [1.0.4.1] DW Pistol Purifier (lokarr 21sec) erre épült a 2-ik karim, ami elérte a lvl100-at.
    Annak ellenére, hogy dual pisztolyos, sokszor álltak a képembe, sokszor nem ranged a kari, de bírta a gyűrődést. :) Ezzel is végigvittem az Ultimatet, és leöltem olyanokat, akiket a másik karival nem sikerültek.

Rengeteg egyéb build van, én ezekkel jutottam a végére. Jól leírják a skillezést, Devotionokat, mi fontos. A cuccok meg azok voltak amik estek a karinak (vagy másiknak).

Nem egy ember van így, hogy nem szippantja be a játék.
    Mert mások az igényei, van sok új színes-szagos 4K-s csoda stb. Nem vagyunk egyformák, kinek milyen az ízlése, mire vágyik, mi ragadja meg? Szerintem a stílus a lényeg.
    Véleményem szerint azok kötnek ki pl. a Grim Dawn vagy bármely társa mellett huzamosabb időre, aki huzamosabb időt akar eltölteni ebben a műfajban. Sok egyéb előnye is van a szórakozás mellett: nem kell gépet fejlesztenie miatta, a most drága új játék, később nagyobb akcióban lesz (amibe amúgy is jóval kevesebb időt lehet beleölni), stb. A multis játék természetesen más eset.
    Mivel singleplayer játék, bármikor előveheted, nincs szezon, így senkitől sem vagy lemaradva stb. A Grim Dawnnak szerintem vannak ilyen előnyei is.

Új hozzászólás Aktív témák