- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
aktív tag
Na végre hazaértem én is és kitudtam próbálni.
7900 XTX / 7800X3D / 32GB 6000 MHz DDR5 / m.2 SSD
1440p max beállítások 70-150 FPS között ingadozik, nagy a szórás, jellemzően a sűrűbb vegetációval rendelkező területek amelyek jobban izzasztják a vasat. Sajnos előre nem tölti fel a menübe a shader cache-t, szóval ingame, már bent a meccsben kezdi el. Az első 15p botrányosan laggos és stutterekben gazdag, de utána beáll. (X3D procik itt is előnyben rendesen a "simákhoz" képest, 7700X meg 14600k haveri körben fasorban sincs maxFPS értékekben hiába a kártya majdnem ugyanaz: 7900 XT, 4080, de ez kb. minden open world MMO-ban így van)
Alacsonyabb grafikán se sokkal jobb a frame, szóval ezek tényleg optimalizációs gondok, idővel biztos javul.
Egy alapvetően mobilos játékokat tervező cég első komolyabb PC-s megjelenése, én azt mondom legyünk türelmesek mert amúgy a játék szerintem cseszett jó és hangulatos barangolni a világban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250M i5 6600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB BITFENIX DeepCool 400W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 11 Pro 64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest