Aktív témák

• Undoroid

őstag

válasz Wolfy77 #1 üzenetére

Üdvözöllek!

Ezt a kérdést inkább IDE tedd fel, mert ott hamarabb választ kaphatsz!

• Wolfy77

friss újonc

Amit tudni érdemes
    Videókártyám : Rx 6700XT Sapphire Nitro +
    Cpu : Ryzen 5600X
    16gb ram 2x8 stick, Windows 10
    Összefoglalva a helyzetet :

Először a YouTube kezdett el laggolni opera GX-en. Arra könnyen találtam megoldást, nem is törődtem vele. Redditen irták, hogy a ANGLE graphics backend beállitást defaultról át kell állitani OpenGl-re. Láttam sokaknak van ezzel problémája és ez meg is oldotta nekem. Aztán úgy döntött a GPU, hogy először csak a videólejátszásnál adja be a derekát - 0% kihasználás végig, laggoló, nézhetetlen videók minden media playerrel. Ezt már nem tudtam hova tenni, ekkor még játszani is tudtam bármilyen játékkal csak a videófájlokat nem birta lejátszani. Később most már a játékok is 0% GPU-n futnak, játszhatatlanok (Tesztelt játékok : Re Village, Deathloop). A videó laggolás közben sokszor fura hangokat is kiad. A hangot csatolom, felerősitve. https://drive.google.com/file/d/1bxROnCzvodrHwr0ht9Etst4ATu7DCS8C/view?usp=sharing
    Az egér is laggol, van olyan amikor konkrétan már az asztalon befagy a játék után, és restartig nem is mozdul. Először a driverekkel próbálkoztam. Driver Booster 9-el mindent felfrisitettem. A Windowst és az GPU drivert még külön is. Nem segitett. Érdekes viszont számomra az, hogy a YouTube még a 4k videót is lag nélkül le tudja játszani - a gpu még 13% kihasználtságra is felmegy, de nagyon ritkán 0 csak. GPU stressz teszten pedig minden a normál - 97 és 99% között mozog. Mit lehet ilyenkor még tenni, mi lehet a hiba? Vagy kuka a GPU és vigyem be a garanciával?
    Köszönök szépen minden segitséget, ez meghaladja az én tudásomat.

Aktív témák