- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
Aktív témák
-
Wolfy77
friss újonc
Amit tudni érdemes
Videókártyám : Rx 6700XT Sapphire Nitro +
Cpu : Ryzen 5600X
16gb ram 2x8 stick, Windows 10
Összefoglalva a helyzetet :Először a YouTube kezdett el laggolni opera GX-en. Arra könnyen találtam megoldást, nem is törődtem vele. Redditen irták, hogy a ANGLE graphics backend beállitást defaultról át kell állitani OpenGl-re. Láttam sokaknak van ezzel problémája és ez meg is oldotta nekem. Aztán úgy döntött a GPU, hogy először csak a videólejátszásnál adja be a derekát - 0% kihasználás végig, laggoló, nézhetetlen videók minden media playerrel. Ezt már nem tudtam hova tenni, ekkor még játszani is tudtam bármilyen játékkal csak a videófájlokat nem birta lejátszani. Később most már a játékok is 0% GPU-n futnak, játszhatatlanok (Tesztelt játékok : Re Village, Deathloop). A videó laggolás közben sokszor fura hangokat is kiad. A hangot csatolom, felerősitve. https://drive.google.com/file/d/1bxROnCzvodrHwr0ht9Etst4ATu7DCS8C/view?usp=sharing
Az egér is laggol, van olyan amikor konkrétan már az asztalon befagy a játék után, és restartig nem is mozdul. Először a driverekkel próbálkoztam. Driver Booster 9-el mindent felfrisitettem. A Windowst és az GPU drivert még külön is. Nem segitett. Érdekes viszont számomra az, hogy a YouTube még a 4k videót is lag nélkül le tudja játszani - a gpu még 13% kihasználtságra is felmegy, de nagyon ritkán 0 csak. GPU stressz teszten pedig minden a normál - 97 és 99% között mozog. Mit lehet ilyenkor még tenni, mi lehet a hiba? Vagy kuka a GPU és vigyem be a garanciával?
Köszönök szépen minden segitséget, ez meghaladja az én tudásomat.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Napelem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest