- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Aktív témák
-
szasza_1
senior tag
válasz
Darth_Revan #15 üzenetére
A GPRS kapcsolatot nem kell bontani. De szerintem, ha kilépsz a böngészöből, akkor magától bontja.
-
szasza_1
senior tag
Nem tudom vitamax-nál hogy van, de elöfizusnál 8 nap múlva le lehet mondani a netet, és akkor csak 833,-Ft. Én azt mondanám, hogy rendelt meg a wapot 300,-valamenyi Ft,-ért, és akkor már mehet is a böngészés+ a csetelés. De várd meg a holnapot (addigra csak ideérnek a többiek), hátha valami nagy hülyeséget írtam.
-
szasza_1
senior tag
válasz
Darth_Revan #9 üzenetére
Talán jön ide hozzáértöbb, de szerintem a Netet PC-n tudod használni, a wap-ot meg mobilon. Azért is a vitamax.wap.vodafone.net -et adták meg neked hozzáférési pontnak, mert neked a mobilra a wap kell! Kár volt így hirtelen előfizetni a netre, mert a wap az 10x olcsóbb.
-
szasza_1
senior tag
válasz
Darth_Revan #7 üzenetére
Hozzáférési pontnak probáld ki akkor a wap.vodafone.net-et, de vitamax.wap.vodafone.net -nek is jónak kellene lennie, ha vitamaxos vagy.
Azonosításnál próbáld ki a nem biztonságosat. De amugy minden beállítás jónak tűnik.
Ja, meg te most mire fizettél elő? A Netre 3125-ért, vagy a wapra 3xx-ért? Mert ha netre fizettél elő, akkor az új előfizetőknek nincs bent a wap szolgáltatás! Tehát akkor ezért nem mükődik. Ha csak mobilon akarsz netelni, akkor a wap előfizetés kell neked. -
szasza_1
senior tag
Csak ötlet a hozzáférési ponthoz:
internet.vodafone.net vagy
net.vodafone.hu
Ja, meg neked nem elég csak a wap szolgáltatás? Azzal nem tudod elérni a weboldalakat?
(Meg a haverom vitte szoftverfrissítésre a nokiáját, és utánna az istenért sem akart menni a wap, ott is mindig a hozzáférési pontal volt a gond. A waphoz a hozzáférési pont: wap.vodafone.net)
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest