- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
_Nünüke_
csendes tag
válasz
Darth_Revan #15 üzenetére
Csak annyit tudok az egészről, hogy elég csak a GPRS WAP-ra előfizetni. Internetre nem kellett volna. Így kijöttél volna 350 Ft körül.
A kapcsolat meg magától bontódik ha kilépsz a böngészőből.
Az IRC-t nem tudom hogy van, ahhoz nem értek :( -
szasza_1
senior tag
válasz
Darth_Revan #15 üzenetére
A GPRS kapcsolatot nem kell bontani. De szerintem, ha kilépsz a böngészöből, akkor magától bontja.
-
Darth_Revan
veterán
nah 1 haverom adta a tippet,hogy probáljam meg a vitamax.internet.net hozzáférési pontal..és már felcsatlakozi ka GPRS-re:C
De amikor csatlakozni aakrok a telon az irc-1.stealth.com irc szerverre,akkor azt írja,hogy:
resolving irc-1.stealth.net...ok
Connecting...ok
de ekkor megáll...és áll vagy 5percet,majd kiírja,hogy disconnected...a netböngészőbe mikor meg beírok valamit,akkor azt írja,hogy ''not found''...5let??
jah és hogy leeht bontani a GPRS kapcsoaltot?:) -
svédcsepp
tag
válasz
Darth_Revan #12 üzenetére
APN-nek Netre internet.vodafone.net
Wap-ra wap.vodafone.net Ha elöfizus vagy!
Az vagy?
Milyen telod van? -
Darth_Revan
veterán
Nos? Van valakinek hozzáfűzni valója?
-
szasza_1
senior tag
Nem tudom vitamax-nál hogy van, de elöfizusnál 8 nap múlva le lehet mondani a netet, és akkor csak 833,-Ft. Én azt mondanám, hogy rendelt meg a wapot 300,-valamenyi Ft,-ért, és akkor már mehet is a böngészés+ a csetelés. De várd meg a holnapot (addigra csak ideérnek a többiek), hátha valami nagy hülyeséget írtam.
-
szasza_1
senior tag
válasz
Darth_Revan #9 üzenetére
Talán jön ide hozzáértöbb, de szerintem a Netet PC-n tudod használni, a wap-ot meg mobilon. Azért is a vitamax.wap.vodafone.net -et adták meg neked hozzáférési pontnak, mert neked a mobilra a wap kell! Kár volt így hirtelen előfizetni a netre, mert a wap az 10x olcsóbb.
-
szasza_1
senior tag
válasz
Darth_Revan #7 üzenetére
Hozzáférési pontnak probáld ki akkor a wap.vodafone.net-et, de vitamax.wap.vodafone.net -nek is jónak kellene lennie, ha vitamaxos vagy.
Azonosításnál próbáld ki a nem biztonságosat. De amugy minden beállítás jónak tűnik.
Ja, meg te most mire fizettél elő? A Netre 3125-ért, vagy a wapra 3xx-ért? Mert ha netre fizettél elő, akkor az új előfizetőknek nincs bent a wap szolgáltatás! Tehát akkor ezért nem mükődik. Ha csak mobilon akarsz netelni, akkor a wap előfizetés kell neked. -
Darth_Revan
veterán
Ez van beállítva:
Kapcsolat neve:GPRS(fantáziadúsan ezt adtam neki:D )
Adatátvitel módja:GPRS
Hozzáférési pont neve:vitamax.wap.vodafone.net
felhasználónév:vodawap
jelszókérés:igen
jelszó:vodawap
Azonosítás:Biztonságos
átjáró IP-Címe:10.9.8.7
kezdőlap: http://live.vodafone.com
Kapcsolat biztonsága:Ki
kapcsoalt tipusa:Állandó
Azt mondta az ügyfélszolgálatos csaj,hogy ezt eklll beállítani..korrekt?? Akkor meg miért írki hibaüzenetet,amikor a webböngészővel,vagy az IRC kliensel kapcsolódni akarok???!!! jah és persze telefonon! Várom az 5leteket!! -
szasza_1
senior tag
Csak ötlet a hozzáférési ponthoz:
internet.vodafone.net vagy
net.vodafone.hu
Ja, meg neked nem elég csak a wap szolgáltatás? Azzal nem tudod elérni a weboldalakat?
(Meg a haverom vitte szoftverfrissítésre a nokiáját, és utánna az istenért sem akart menni a wap, ott is mindig a hozzáférési pontal volt a gond. A waphoz a hozzáférési pont: wap.vodafone.net) -
Darth_Revan
veterán
látom sokan ismerik a GPRS-t...
-
rizsaxx
csendes tag
A Vodafone-os nethez le kell tölteni a CONNECT ME nevű szoftvert a netről. Valahol a Vodafone oldalán van. Nekem is olyan a netem. Azt majd feltelepíted, és menni fog!
Sok sikert!
UI.: Ha azt kérdezed hogyan töltöd le net nélül, akkor nem tudom... Talán vmelyik ismerősödnél? Egyébként asszem ráfér egy floppyra. -
rizsaxx
csendes tag
A Vodafone-os nethez le kell tölteni a CONNECT ME nevű szoftvert a netről. Valahol a Vodafone oldalán van. Nekem is olyan a netem. Azt majd feltelepíted, és menni fog!
Sok sikert!
UI.: Ha azt kérdezed hogyan töltöd le net nélül, akkor nem tudom... Talán vmelyik ismerősödnél? Egyébként asszem ráfér egy floppyra. -
Darth_Revan
veterán
Hello!
Előfizettem a Vodafone Internetre (GPRS) 3200Ft/hó,és az lenne a kérdésem,hogy mit kell beállítanom,hogy netezhessek/chatelhessek telefonomon?? Van webböngésző és IRC kliens a telefonomon. Mit kell beállítani?? Az ügyfélszolgálaton csak leugattak...pls segítsetek!!!!!! Ismétlem,a telefonon szeretnék netezni!! jah és N-gage a telefon:P
Pls help me!!! Fontos!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest