- Azonnali mobilos kérdések órája
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Na, végre sikerült nekem is életet lehelni a demóba.

Nem tudom, hogy mitől nem ment idáig, most csináltam egy restartot, utána elindult. Végig is vittem gyorsan, hátha másodszor már nem fog elindulni.

A tapasztalatok:
1. Gépigény: Én ezennel megnyugodtam, nálam 1920x1200-ban mindent kimaxolva rendesen ment, nem ricegett egy kicsit sem. Úgyhogy így nekem tökéletes lesz.

2. Grafika: A játék grafikája szép. Sőt, ha maximumra veszel mindent, akkor nagyon szép.
De azért akad néhány bug, mivel a földalatti helyszínek nem különálló pályák, hanem a fenti részből nyúlnak le, ezért néha átvillannak a textúrák a falakon, vagy átlátni a fáklyákat, ha a barlangokban mászkálunk. Sőt, még a karakterek száját is megvilágítják a fáklyák fényei, ha mögötte vannak.
Viszont amikor a varázslatok megvilágítanak mindent, az nagyon szép. Amikor felgyújtott az egyik mágus csontváz tűzgolyója, akkor fáklyaként ragyogta be a karakterem a sötétséget. 
3. Irányítás: Szerintem jól eltalálták, a korábbi Gothic részekkel ellentétben itt már remekül lehet használni a pajzsfedezéket, valamint jól félre lehet ugrani az ütések elől. A távolsági támadások elől pedig gyerekjáték kitérni, ha van megfelelő tér, akkor játszva körbe lehet rohanni az ellenfélen, és miközben ő készül a lövésre, ismét belecsapni.
4. Összességében: Nekem tetszik.
Amint megjelenik, meg is veszem.
A demó túl rövid volt, mire elkapott volna a játék hangulata úgy istenigazából, addigra vége is lett. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- LEGO klub
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Azonnali mobilos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De azért akad néhány bug, mivel a földalatti helyszínek nem különálló pályák, hanem a fenti részből nyúlnak le, ezért néha átvillannak a textúrák a falakon, vagy átlátni a fáklyákat, ha a barlangokban mászkálunk. Sőt, még a karakterek száját is megvilágítják a fáklyák fényei, ha mögötte vannak.
Viszont amikor a varázslatok megvilágítanak mindent, az nagyon szép. Amikor felgyújtott az egyik mágus csontváz tűzgolyója, akkor fáklyaként ragyogta be a karakterem a sötétséget.
A demó túl rövid volt, mire elkapott volna a játék hangulata úgy istenigazából, addigra vége is lett.