- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
kk831228
üzenetére
A stabija mindkettőnek nagyon jó. Kézből és bringa kormányra rögzítve is nagyon szép elvételeket lehet készíteni. Nekem terepen bólogat a mellkashevederen. Ez lehet egyéni probléma. Ott az elmozdulás már nagyobb, mint amit ki tud egyenliteni függőleges irányban.
Ettől függetlenül nagyon jó kamerák.A Feiyu WG2-höz Aliexpressen megtaláltam a belevaló akkut. Igaz csak egy cella, de veszek kettőt és párhuzamosan kötöm az áramkörre. Ahogyan nézem, már ami maradt belőle, a gyártó is így tett.
Support válaszolt, de nem világos amire hivatkoztak, hogy valami spéci szoftverrel kell paraméterezni a gimbalt akku csere esetén. Most akku nélkül van és legutóbb amikor USB-ről kipróbáltam, nem tapasztaltam semmi rendeleneset. Rendelem is az akksit.Van egy sorozat videóm ugyanott felvéve három verzióban. Kormányon fixen, mellkasheveder a saját EIS stabijával és a gimballal. Majd felrakom YT-ra és belinkelem ide ha érdekel valakit. A hetessel.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay
- Linux kezdőknek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Nagyon is lát fantáziát a Socket AM4-ben az ASRock
- Google Pixel topik
- Analóg fényképezés
- További aktív témák...
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 / G4 / G5 // Lenovo Ttinkcentre M900 // 6-9. gen // i3 / i5
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest