- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobilhasználat külföldön
- iOS alkalmazások
- Akár Bluetooth-os is lehetne az új S Pen
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
Én pont a GP Hero 7 black -el kezdtem, az volt "Az Akciókamera". Hát nem. Elegem is lett egy életre a gopro-ból. Lefagyott (lehetőleg útközben), zöld csíkos videó hibák lettek a képen, videókon, az említett kikapcsolhatatlanság, Max. 40 perc üzemidő, már amennyiben bírta ugye. De ahogy olvasgattam, azóta sem változott sok minden. Áttértem a DJI OA 3-asra és csak a durva napsütéses 28+ fokos idő tudta megakasztani overheatingel. Nem fagyott, nem hibázott, a gyári aksival másfél óra 1080p30. De 4K-t is közel ennyit tud. Két évig kínoztam, most gazdát cserélt, üti vágja más. Az egyiket. A másikat megtartom.
Angie™ kollégát nem lebeszélni akarom a GoPro-ról (dehogynem), csak annak is érdemes utánanézni, és lehetőleg olyan youtubertől aki fizetett azért az ipari hulladékért, és nem fordítva. Már, ha érthető vagyok. Félreértés ne essék, az OA 5pro sem hibátlan, és nem is tökéletes, de túl rossz a szájízem a goproval mind a mai napig. A DJI FOV Boost lens kiegészítőjére fenem a fogam, mert bringára jó lenne. (És állítólag az OA 4 is kapott hozzá firmware-t.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest