- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Télvíz idején érkezik az iPhone 17e
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Na most emberek gondom van a googlel. NA az egész ott kezdődött hogy létrehoztunk egy csoportot a google ön ahová adott suli társasága jár. (Elötte valmi használható fórumon voltunk ,ahová persze nem jött senki aztán ez a "google szar" meg beindult)
Elöször is utáltam mert nem lehetett áttekinteni mindenki új tárggyal írt és végtelen sok fórum téma lett, meg az idézett szövegek stb.Lényeg hogy ezeket a hibákat sikerült orvosolni, és egész pofás lett meg a100mb tár hely meg stb.
Na a gond: Engemet ebbe a csoprtba a freemail es címemmel hívtak meg majd ezzel regisztráltam, és működött. Utána pár hónappal késöbb regisztráltam én hülye gmail es fiokot. Mondván egy gigás tárhely (akkor még afreemail nem volt ilyen): Na most ezután betudtam lépni a csoportba freemail es címemmel, de belírni nem tudtam .Azért nem mert a gmailes fiokomra kaptam egy ilyen üzenett: "Nincs joga üzenetet küldeni a(z) pszfk-tav2006 csoportra. Lehet hogy csatlakoznia kell a csoporthoz mielőtt üzenetet tud küldeni rá, vagy a csoportra egyáltalán nem lehet küldeni."Lényeg hogy a freemail es és agmail es címemem között valami szívroham áll fel.
1)Na kérdésem, hol lehet azt "gmail" csak az email címet törölni?
2)Van egy másik megoldás ami lehet hogy bejönne. Én kértem hogy a csoprtok üzeneteit küldje el a freeemail címemre: NA ha ezt az opciót valahogy meg lehetne szüntetni? sehol nem találom. A sugójától meg agybajt kapok már.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100% Megkímélt, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Akku: 100%, Normál. Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával!
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest