Hirdetés
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Na most emberek gondom van a googlel. NA az egész ott kezdődött hogy létrehoztunk egy csoportot a google ön ahová adott suli társasága jár. (Elötte valmi használható fórumon voltunk ,ahová persze nem jött senki aztán ez a "google szar" meg beindult)
Elöször is utáltam mert nem lehetett áttekinteni mindenki új tárggyal írt és végtelen sok fórum téma lett, meg az idézett szövegek stb.Lényeg hogy ezeket a hibákat sikerült orvosolni, és egész pofás lett meg a100mb tár hely meg stb.
Na a gond: Engemet ebbe a csoprtba a freemail es címemmel hívtak meg majd ezzel regisztráltam, és működött. Utána pár hónappal késöbb regisztráltam én hülye gmail es fiokot. Mondván egy gigás tárhely (akkor még afreemail nem volt ilyen): Na most ezután betudtam lépni a csoportba freemail es címemmel, de belírni nem tudtam .Azért nem mert a gmailes fiokomra kaptam egy ilyen üzenett: "Nincs joga üzenetet küldeni a(z) pszfk-tav2006 csoportra. Lehet hogy csatlakoznia kell a csoporthoz mielőtt üzenetet tud küldeni rá, vagy a csoportra egyáltalán nem lehet küldeni."Lényeg hogy a freemail es és agmail es címemem között valami szívroham áll fel.
1)Na kérdésem, hol lehet azt "gmail" csak az email címet törölni?
2)Van egy másik megoldás ami lehet hogy bejönne. Én kértem hogy a csoprtok üzeneteit küldje el a freeemail címemre: NA ha ezt az opciót valahogy meg lehetne szüntetni? sehol nem találom. A sugójától meg agybajt kapok már.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Crimson Desert
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Netfone
- Fűnyíró topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Garmin Epix Sapphire White Titanium (Gen2) - Bontatlan
- Gigabyte A16 CVH 15.6" FHD+ IPS i7-13620H RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- Lenovo ThinkCentre M920q i5-9500T / 16GB RAM DDR4 / 256GB SSD / Windows 11 Pro USFF mini PC Tiny PC
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 512GB 96% (1év Garancia) ! Utángyártott, jó minőségű kijelző !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest