Hirdetés
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Megjelent a OnePlus 13T
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
Fuxosbömis #19 üzenetére
Ennek a telónak nem járna plecsni. Semmilyen.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #17 üzenetére
Az 5" manapság kicsi lenne.
Tartalomfogyasztás van. Mindegy hogy Youtube, vagy tiktok, vagy email oda-vissza, az 5" kijelző mindhez túl kicsi. [kép] [kép] (a keret itt most mindegy, most csak a nettó kijelzőről beszélek)
Ha a teljes méretet nézzük, a Sony 6,1" 21:9 arányú megoldása továbbra is szuper, kezes méret. -
ddaydome
senior tag
Nekem akkor tetszik ez a készülék, ha olcsóbb lesz. Szerintem irreàlisan dràga. Egy Xiaomi 14t jobb vétel és lényegesen olcsóbb is.
-
mhydas99
senior tag
Ha meg varsz, addigra a sima 9 lesz jo aron ami azert jobb. Felteve ha Pixelben gondolkodsz.
Abban is modositott Exynos van, illetve Samsung modem, igy ha azok nem zavarnak, akkor arban mar jobban jarhatsz egy S24-gyel is. Az is kibir 1 napot normal hasznalattal.
Gondolom a kisebb meret nalad szempont. -
hombre[EU]
veterán
€499-ért vettem anyámnak a kauflandtól, százassal volt olcsóbb,mint a kiszemelt 16e...és ezen van rendes kijelző.
illetve ezzel a kamera+software pakkal nem tud még ő sem rossz képet lőni -
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
mhydas99
senior tag
Mert vekony kavaju oled kijelzoknel az elektronika megoldasa problemasabb es dragabb. Vastagabb keret az bizony olcsobb. Es ez nem topkategorias, csak kozep.
Amugy eloben egyaltalan nem durva a keret, fotokon csunyabb, plusz ha masszivabb tokban van akkor plane nem zavaro.
Viszont kijelzovedo uveg erosen ajanlott ra, mert a GG3-mal szerelt kijelzok gyorsabban tornek, mint az iPhoneok -
mhydas99
senior tag
A 8a egy kivalo telefon 170 ezerert. Sokkal jobb a fogasa is, mint a mostani lekerekites nelkuli hazaknak.
A 8a lekerekitese hasonlo a Samsung S21-S23-ban hasznaltehoz. A 9a meg inkabb az S24-S25 iPhoneszeru tombkerettel rendelkezik.
S21-emet kenyelmesebb fogni es tartani, mint az S24-et.
Es 8a is volt a kezemben nem egyszer, az is kenyelmes.
9a biztos rosszabb es elesebb is a tenyerben. -
mhydas99
senior tag
válasz
Az 5 col mar kicsi lenne. Nekem is, pedig en is szeretem az apro telefonokat. Es azt se feledd, hogy ami evekkel ezelott 5 colos kijelzos bolt, a vastag keretek miatt ma siman 6 col lenne. Szoval egy 2016-os 5 colos es egy 2024-es 6.2 colos telefon fizikai meretei majdnem megegyeznek.
-
johnny500
tag
válasz
S szériás Samsung vagy Iphone marad. De azok is 6 coll felett már.
-
zkosaras
aktív tag
Köszi a tesztet, szerintem jól értékelte Bone a telót. A külföldi médiákban nagyon szárolják pedig közel sem annyira nagy szám. Ezen az áron (jogosan sokszor felemlegetett negyed millió) nálunk teljesen felejtős. Tök jó hogy mire hivatalosan eljutottak hozzánk a Pixel-ek így elszáltak az árak. Majd mikor kijön a 10a jó vétel lesz.
-
kbyte1024
veterán
Tudom már sokan írták de tényleg nagyok a kávák,pedig nem szoktam nézni de ez olyan egyből szemetszúrós
a vas is lehetne bikább ennyi pénzért. Szerintem nem nagy durranás a teló.
-
ParmaBoy
tag
Káva... nem értem miert kell ennyire éreztetni, hogy olcsóbb modell. Samsung után szabadon.
-
Draun01
tag
Akinek ez túl nagy, meg túl sok a káva a OnePlus 13T jó kis alternatíva lesz, habár tuti drágábban.
-
Fuxosbömis
tag
Kiváló telefon. Meglepett, hogy nem ajánlott plecsnit kapott.
-
Teagol
aktív tag
válasz
Káva nélkül nem lenne ez olyan nagy.
Én is a mérete és a hosszú támogatása miatt fogok 8a-t venni. -
Necroman_Mk2
őstag
"6,3”-en a telefon az apróbb készülékek sorát gyarapítja..."
(Sóhaj) Nekem ez már nagynak számít. Miért nem lehet ismét 5" telókat kapni normális hardverrel, csak ilyen 6 feletti tepsiket?
-
tms+
aktív tag
nekem is tetszik ez a dizájn, szeretem a Pixelek színeit, és a hátlap is Pixeles, de mégse áll ki az a kamera annyira. igen, a káva azért valamivel lehetne vékonyabb, de ebben a Pixelek sosem voltak úttörők
a legtöbb embernek mindennapi használatra elég ez a telefon, az más kérdés, hogy húzós a nyitóára forintban
-
tamas1992
csendes tag
Én kíváncsiságból most vettem használtan egy Pixel 5-öt. Mindig is érdekelt a Pixel csak sosem tudtam venni. Főleg a hátlapi "rendes" ujjlenyomatolvasóra vagyok kíváncsi. 😁
-
consono
nagyúr
Kövezzen meg bárki, nem tudom miért, de nekem tetszik ez a telefon. Engem még a keret sem zavar.
-
mhydas99
senior tag
Azert erdemes lett volna a tesztben megemliteni, hogy vilagszerte egyre tobb vevo panaszkodik az ujraindulas/bootloop problemakra, ami ezt a tipust erinti, nem is kis mertekben.
-
feloman
aktív tag
A tesztben ez van írva: "(1 x 1,31 GHz Cortex-X4 + 3 x 2,6 GHz Cortey-A720 + 4 x 1,9 GHz Cortex-A520, Mali-G715MP7 GPU)"
A GSMarena oldalán ezt találtam a processzorrol:
"Octa-core (1x3.1 GHz Cortex-X4 & 3x2.6 GHz Cortex-A720 & 4x1.9 GHz Cortex-A520)" -
pietrrr
aktív tag
Ezekkel a szolid kávákkal legalább annyira jól néz ki, mint egy kisgyerekeknek való játéktelefon
-
Silenzio
addikt
"1/73”-ről 1/2" -> Bocs, de az 1/1.73.
-
janeszgol
félisten
Zseniális a cím. A teló elmegy. Az SoC vérszegény ennyiért már, a kamerát én nem látom annyira jónak. Viszont nézegettem összehasonlító videókat a 8a-val, és nem látom azt a fene nagy különbséget a kettő között, mint amit a spec papíron mutatna.
-
Permet Elek
senior tag
Kár, hogy kimaradt a PDAF a széleslátóból.
-
atosan
veterán
Köszi a tesztet. Mindig szemezgettem a Google telefonokkal, egyszer majd úgy is beruházok egyre.
-
ldave
félisten
Köszi a bemutatót. Pixel 6a tulajként szívesen váltanék, de a nyitó ár nagyon magas lett a korábbiakhoz képest, azt még 450 euróért vettem 2022-ben, ez meg most 550€.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Drágán nyit, de fejlődött a kvázi-középkategóriás Google referencia.
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest