Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
egy kis update: mai napig nem kaptam új készüléket, sem visszatérítést pedig a post másnapján postára lett adva, majd 09.25-én kézbesítették is returcsomagként a telefont. Azóta készlethiányra hivatkozva csak várok, és a mai ügyfélszolgálattal való beszélgetés után azt a választ kaptam hogy legkorábban 11.19-11.24-e között kapnak újabb szállítmányt. Mindezt Hollandiába (KPN szolgáltató), számomra elég abszurd hogy két hónapba telik egy készülékcsere. Vagy tényleg nagyon nagy gáz van a Googlenél?
-
N_A_S
veterán
Amit találtam ott pont azt írja hogy nem kell a wipe ha kijön a stabil... mindegy, mert nincs szerencsém evvel a telefonnal. Mondhatni elég szarok a tapasztalataim, ugye írtam korábban hogy előfordult egyszer hogy nem kapcsolt be. Na most visszamentem a 14-re, gyorsan le is ellenőriztem a Google One offert, ami szépen vissza is jött. Reggelre vissza töltöttem a biztonsági mentést a felhőből (a 15 beta csinált ilyet, de hát gondoltam csak jó lesz). Erre ahogy felkeltem belépek a banki alkalmazásomba hogy újra regisztráljam a kártyám, ami közben elkezdett furán vibrálni a képernyő és ki is kapcsolt. Azóta sem tudom bekapcsolni
-
N_A_S
veterán
Errol tudsz valami hivatalos forrást is linkeln A Google -nél ezt találtam: Amikor a bétatesztelésre használt verzióra alkalmazza a stabil kiadás frissítéseit, korlátozott ideig (amíg nem alkalmazza a következő bétafrissítést) az adatok visszaállíthatatlan törlése nélkül is leiratkozhat a bétaprogramról.
-
N_A_S
veterán
15 bétáról wipe nélkül tudok majd frissíteni a hivatalosra?
-
N_A_S
veterán
A telefon tetejének élén mi van az ovális rész mögött? Valami szenzor?
-
N_A_S
veterán
Felraktam a bétát és azóta nem aktiválható a Google One kedvezményes 1 éves előfizetés.
Ezt az alsó vonalat nem lehet valahogy eltüntetni ami gesztus vezérlésnél megjelenik?
-
N_A_S
veterán
Valaki nyomul már Droid 15 betaval?
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
Tegnap megérkezett nekem is a Pixel 9 Pro. A Gemini Advanced AI és a nagyobb Google tárhelyet hogyan tudom aktiválni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Remek kamerákkal, ám szűk tárhellyel érkezett hazánkba a legjobb referenciamobil.
- Wuthering Waves
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok